Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bedøm sangen over dig

M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

Skrevet 25-11-2011 00:15

Eftersom aktiviten er ret høj for tiden, tænkte jeg at vi kunne starte en lille forumleg.
Reglerne er simple:
Bedøm sangen over dig med på en skala fra 1-10 eller 1-5 w/e.
Du skal helst også skrive en kommentar, begrundelse el. lign.

Vi kan desværre ikke embedde video (endnu, Henrik Smiley?), så vi må klare os med links til youtube, vimeo, soundcloud w/e.

"Hej, jeg vil mægtigt gerne være med, men hver gang jeg laver et link er det bare sort, og man kan ikke klikke på det."
Frygt ikke, mester. Du skal bare skrive sådan her:

Eller bruge "Link" knappen, når du skriver dit indlæg. Husk at have "http://" med i dit link, ellers virker det ikke.

Første indlæg starter legen.

Colors!
3DS Friendcode: 4167-4655-6211
Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 20-02-2012 23:42

Jeg kan egentlig godt lide introen, med det latente småpsykdeliske tema. Hvis din kammerat havde begrænset teksten til én afspilning (og ikke 3) og desuden undladt de vilde lyde der starter ca. 40 sekunder inde, havde jeg nok give det en (noget) pænere score, men den ender på 1/5 (20% er heller ikke specielt ringe, af noget din kammerat sikkert har lavet i en ruf Smiley). Faktisk fik den mig (instant!) til at tænke på en helt anden sang, der også til dels består af tekster fra en bog. Hvad får den?


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 21-02-2012 20:19

Nu er min smag jo ikke helt i den der feel good genre, men jeg vil alligevel dele dette hiphop nummer med Tech N9ne med jer.

Jeg har fundet en udgave på youtube hvor teksten også står på. Tech er kendt og hadet for hans måde at bruge hip hoppen på. Han taler absolut ikke til den der bling bling generation, men mere til dem der ikke passer ind andre steder. Når han endelig når masse medierne, så er det som regel som udskældt figur, da kristne grupper mener han er satan selv og andre mener han manipulere rundt med svage fans. Hans fans har fået en betegnelse for sig selv (Technicians) og visse medier mener i ramme alvor, at der hersker kult agtig stemning omkring manden.

Jeg har valgt nummeret "Cult leader" hvor han tager til genmægle overfor kritikken af ham. Det gør han på sin sædvanlige lidt twistede måde. Jeg elsker virkelig dette nummer, da det er indbegrebet

Tech N9ne: Cult Leader

Sjovt nok, så laver han 200-250 liveshows hver eneste år og er ved at få så stor fanopbakning nu, at hele den industri der for få år siden grinede af ham og ikke ville give ham chancen, stille og roligt begynder at fedte for ham.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 15-06-2012 23:23 - Redigeret 15-06-2012 23:27

Først og fremmest nice ramme at lave en sang udfra. Alene det gør den spændende og underholdende at lytte til for mig. Sangen er dog også nice og interessant i sig selv. Meget storslået og eksplosiv på en ukonventionel og legende måde. Teknisk virker han også dygtig og har et nice flow, uden det er noget jeg har stor forstand på. Jeg sætter pris på kvindestemmen og synes den "blødgør" en ellers ret hardcore sang. Budskabet han kommer med er dog ikke noget jeg vil gide at lytte særlig tit, selv om jeg ved at det er almindeligt for genren at man skal skyde brystet frem og fremføre sig selv som universets hersker. Jeg er klar over at sangen i en vis grad er ironisk ment, men det er stadig ikke noget jeg vil lytte til særlig meget.

Her er en sang skrevet og sunget af Beetlejuice om Beetlejuice. Beetlejuice er en stamgæst i Howard Sterns radioprogram og er en knæhøj, funny-looking afroamerikaner med hukommelse som en guldfisk og meget lidt situationsfornemmelse. Tydeligvis er han født med en eller anden form for handicap, men han er altid en underholdende gæst som lader til at nyde at være der og kommer tit udklædt i ekstremt syrede udklædninger.

Her er hans selvdedikerede sang:

...ja, han synger "Beetle is as bad as can" ...og nej, det giver ikke mening. Jeg kan næsten ikke vente med at læse en bedømmelse af den sang.