Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Drømme

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 09-07-2012 23:47 - Redigeret 27-07-2012 20:38

Her omkring sengetid tænkte jeg det kunne være interessant at stille spørgsmålet:

Drømmer du - og kan du i så fald huske dine drømme?

Desuden vil jeg meget gerne høre nogle af jeres drømme og eventuelle tolkninger af disse, hvis det er noget I vil dele Smiley

-----------------

Selv drømmer jeg ikke så ofte, desværre, for elsker det virkelig. Men når jeg endelig gør, så er det som regel ret naturtro det der sker (jeg er flere gange vågnet op og så først når jeg snakker med en ven omkring noget der skete i går, så indser jeg det slet ikke er sket, kun i min drøm. Scumbag hjerne!) og jeg kan huske det meste af det.

M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 28-07-2012 17:50

Jeg har prøvet at være ved bevidsthed under søvnlammelsen en enkelt gang, før jeg kendte til det. Det er en rimeligt bizar oplevelse, dog ikke så uhyggeligt som andre beskriver det. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at prøve det igen. Jeg så ikke nogen gammel dame men nærmere en mørk skyggeagtig skikkelse som holdt mig nede. Det er helt klart en hallucination, måske fordi man allerede er gået i gang med at drømme og hjernen så prøver at forklare hvorfor man ikke kan bevæge sig - eller noget i den stil.
Jeg fik det efter at have været vågen i over 2 døgn. Jeg har også tit lucid dreams (drømme hvor man er ved bevidsthed og i kontrol) efter at have været vågen længe.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 29-07-2012 04:58 - Redigeret 29-07-2012 05:00

SÅ fik jeg endelig læst din wall of text! Smiley

Kan bl.a. huske at jeg var på en Harry Potter-agtig skole for udvalgte børn. Istedet for magi, var det dog parkour. (lol)
Det tragiske er at drømmen ikke handler så meget om alle de fede tricks og forhindringsbaner vi flyver igennem i luften.
Men istedet oplever jeg hvordan jeg møder en pige, som jeg snakker med i pauserne og når vi har fri. F.eks. sidder vi på et tidspunkt oppe på et loft og kigger mod stjernerne gennem et vindue, mens vi rodder rundt i alt det skrammel, der befinder sig deroppe.STILL a better love story than Twilight Smiley

Af drømme fra da jeg var helt lille, er det mest mareridtene, der har hængt ved. Men af gode drømme har det nok været noget med Pokémon, forlystelsesparker eller super Marjo.Læste det som Super Macho, og fik et meget mærkeligt billede inde i hovedet af et M-rated Mario-spil Smiley

Haha, Hassus, lyder præcis som et spil, så kom frem til samme konklusion Smiley

Beklager de dumme kommentarer, generelt set er jeg meget fascineret af dine drømme og enormt misundelig på at du drømmer så meget. Synes dog et eller andet sted også godt om at mine drømme er så "realistiske" som de er. Tak fordi du gider skrive dem op!

Jeg vil også gerne se et billede af ham fyren, det lyder vildt hvis man har en fælles drømmeverden, om ikke andet for at se om han virker bekendt. Det med Nightterror har jeg hørt om, i den udgave Jonas snakker om det Smiley.

Er der nogen af jer der i denne relation snakker eller går i søvne oftere end meget sjældent?

EDIT: #17 Kan du huske nogle af disse lucid drømme? Vil gerne høre om dem Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 29-07-2012 17:55

http://www.thisman.org/

Slå jer løs Smiley

Mine drømme afsluttes forresten ofte som 'Lucid dreams' eller hvad det hedder, hvor det går op for dig at du drømmer.
Det er ofte lige før monstret fanger mig, jeg har kastet mig ud over en bygning eller noget andet vildt finder sted.
Det sker som regel ved at et eller andet får mig til at huske mit vågne liv og jeg opdager at det i drømmen ikke kan lade sig gøre. Desværre får dette drømmen til ligesom at brase sammen og jeg vågner altid få sekunder efter, så jeg har endnu ikke haft mulighed for rigtigt at styre min drømmeverden som en gud. Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 29-07-2012 18:00

Han ser godt nok bekendt ud, ja..! Min første tanke var Andy Warhol, men det ligner ikke specielt meget på dette billede.
Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 29-07-2012 19:16

Næ, ham har jeg aldrig drømt om. Betyder det så, at jeg er helt normal?


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 29-07-2012 19:35

Et godt trick jeg har brugt siden jeg var barn for at komme ud af mareridt (som jeg dog næsten ikke får mere), er at lukke øjnene i mareridtet, så vågner jeg altid bagefter med 100% sikkerhed af en eller anden underlig årsag.

Oplever ofte, at jeg i en drøm opdager, at det er en drøm. Desværre kan jeg derefter ikke skabe og gøre det jeg vil i drømmen, altså opleve lucide drømme - hvis jeg prøver, vågner jeg altid lige bagefter. Det er grænseløst irriterende, men jeg har da formået et par gange at gøre mareridt til normale eller behagelige drømme. Det er dog ikke særlig tit, jeg rent faktisk kan huske, hvad jeg har drømt om, når jeg står op om morgenen.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7429
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 29-07-2012 20:28 - Redigeret 29-07-2012 20:35

Iblandt de nyere af mine drømme, husker jeg nok tydeligst én, hvor jeg pludselig var sammen med min gamle folkeskoleklasse, og vi allesammen sad i tekoppe-vogne, på tur gennem et enormt hus -- hvis ligheder med dungeon'en Kharazhan fra World of Warcraft var unægtelige. Smiley (.....)

Får faktisk aldrig egentlige "mareridt". Til gengæld oplever jeg i ny og næ, at jeg vågner om morgenen, og hjernen er ved fuld bevidsthed, men min krop til gengæld er fysisk lammet. Så kan jeg ligge der og "hygge" mig, over måske en 10-15 minutters tid, hvorefter det pludselig går over med et spjæt. Smiley Det lyder dog ikke til, at jeg er helt alene med dette.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 15-08-2012 11:05

I nat drømte jeg at jeg satte mig ind i en bus med nogle venner og jeg kom til at sætte helt tæt op af en voksen (30-35 år) kvinde, som pludselig begyndte at synge The Broken Ones med Dia Frampoton. Jeg troede ikke så mange kendte den herhjemme, så jeg blev helt glad og begyndte så stile og roligt at synge med.

Det opdagede hun selvfølgelig, da vi sad så tæt, og da der stod nogle folk af lagde hun sig på mit skød, mens vi sang videre (er åbenbart en meget lang sang relativt til busturen i min drøm Smiley), men da vi nåede til hvor jeg skulle af skulle hun til at kysse mig, men jeg sagde det var et dårligt tidspunkt, da jeg så mine forældre stod der med 10 politifolk omkring sig.

Jeg havde ingen idé om hvad jeg havde gjort galt, så jeg gik forvirret ud og da jeg spurgte ind til det, pegede de op i et træ, hvor jeg opdagede at alle mine ting hang i grenene, så de havde åbenbart troet der var sket mig noget. Så vågnede jeg Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 15-08-2012 14:24

Dine ting symboliserer noget fra din fortid.
Træet er et symbol på dit liv gennem tiden.
Som træet vokser/tiden går, vil dine gamle ting normalt blive efterladt på jorden. Men af en eller anden grund har træet trukket tingerne med op gennem grenene og du har beholdt dine ting gennem livet.
Du er bange for at andre ikke vil acceptere dette, da disse ting hører din fortid til/de høre til på jorden eller gemt ned i en taske. Derfor samles politiet og dine forældre(autoriteten/samfundets pres) sig omkring dem.
Du føler ikke at nogen af dem forstår dig, men pludseligt dukker der en kvinde op, en lidt ældre én(måske den del af dig, der er villig til at acceptere dig, på trods af hvad andre siger), som kender en sang, som du troede at kun du kendte til. På en eller anden måde forstår hun dig altså, selvom det ikke er normalt at have sådan en forståelse for dig i dine sædvanlige omgivelser. Dette gør dig lykkelig og du ønsker at kysse hende - altså modtage hendes accept af dig. Dine forældre/politiet afbryder denne accept, men ikke fordi de er vrede på dig, men fordi de er bekymrede over at du lader din fortid hænge på træerne. ___ Smiley Smiley/

TL;DR
Du vil gerne dræbe din far og gå i seng med din mor/jeg aner ikke hvad jeg snakker om.

--------------
On another note: Hvor gamle er i som regel i jeres drømme og hvilken kropstype har i?
I mine drømme er jeg som regel sådan en tynd ung dreng, på måske 14-15 år. Hvilket er ret weird, da jeg var overvægtig gennem det meste af mine teenage-år og jeg i dag er relativt høj med brede skuldre.
Tror måske det er det billede min ubevidste hjerne har af min krop, selvom det ikke er sådan det forholder sig i virkeligheden. Sært.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 15-08-2012 14:29

Haha, hvor sejt! Det passer vist ikke vildt godt på mig, men jeg synes ikke der er nogle af dine tolkninger der er langt ude og du har vist fået det hele med. Respekt Smiley

Jeg er som regel bare mig selv, min egen alder og kropsbygning. Har ikke bemærket andet, men mine drømme er jo også ret virkelighedsnære som fortalt tidligere Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 07-09-2012 20:04

bump
nogen, der har haft nogle mærkelige drømme på det seneste?
Eller kan huske noget som helst relateret til deres drømme?


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 08-09-2012 01:00

Jeg er begyndt at drømme en del mere efter jeg er startet i Søværnet. Ved ikke helt hvorfor, men har en gisning om at det skyldes, at jeg ganske enkelt sover tungere. Drømmer så vidt jeg husker bare om "hverdagsting", hvor de personer der er med, dog stort set kun er de nye bekendtskaber jeg har stiftet indenfor den sidste måneds tid.