SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Filmtråden

kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

Skrevet 20-06-2011 23:25 - Redigeret 29-05-2012 10:08Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 19-09-2011 14:53 - Redigeret 19-09-2011 14:57Jeg vil varmt anbefale "Drive" til enhver filmelsker. Fra en historie der, på papiret lyder some endnu en Hollywood døgnflue, kommer en ekstrem velspillet, flot og gennemført film. Anmelderne siger det, jeg gentager det, moderne klassiker!

Hovedpersonen: en ungfyr, der kører stunt biler på film om dagen, men agere chauffør for kriminelle om natten. Han forelsker den smukke nabo kvinde. Hun har en lille dreng hvis far sidder i fængsel, men da faderen bliver løsladt før tid, bliver romancen imellem vores hovedperson og kvinden kortvarig. Ikke destomindre beslutter hovedpersonen sig for at hjælpe faren, da farens fortid tvinger ham til at begå et sidste røveri. Røveriet går galt og nu er vores hovedperson og nabo familien rodet ind i mafiaens business og kampen for at komme ud igen bliver hård og kontant.

Den største styrke er at filmen undlader at give forklaringer på de hændelser og situationer der opstår. Alle forklaringerne ligger i Skuespillernes præstationer. Specielt en scene hvor faderen møder vores hovedperson for første gang. Her blev der helt tydeligt skildret et trekants drama, uden brug af nogen særlig dialog eller replikker. Skuespillernes kropssprog og kameraets indstillinger var perfekt til at vise en af historiens problemstillinger.

Action sekvenserne er korte og kontante. Jeg ville sammenligne action scenerne med dem fra Pulpfiction. De er rå og brutale, men uden plat omsvøb og over-the-top CGI.

En helt igennem fed film. Til drengerøv med hang til biler, men også til folk der elsker en rå action film hvor der ren faktisk er noget på spil.
Billedesiden er utrolig flot og får en kamera g33k som mig til at savle.... Oh the bokeh! Want more!
Desuden er soundtracket lækkert og passer rigtig godt til - iTunes album top-10 siger det meste.... Man skal nok have set filmen for virkelig at nyde det.

Link til Traileren!

Kan ikke vente til jeg skal se den igen!
5/5


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 26-09-2011 21:18

StringsHer er en rigtig god Dansk film.
Det er en dukkefilm med dukker i snore (Ligesom Team America)
Historien handler om en prins der vil hævne sin fars død og drager ud for at gøre det, samtidig udspiller der sig et komplot imod ham med andre der vil stjæle magten

Det interessante ved filmen er at alle dukkerne selv er bevidste om at er dukker og har deres begrænsninger, Deres snore kan blive kappet over, De kan ikke gå under ting hvor der er tag osv. Meget interessant film.

Den kan ses både med Dansk eller Engelsk tale men det er dog ikke en børnefilm syntes jeg. Den har bestemt en hård tone.


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 29-09-2011 13:46

Togbis skrev:
Jeg genopliver lige emnet:

Japan laver stadigt masser af 2D-animation. Men i dag henvender anime sig til et så snævert marked, at industrien kun overlever ved at lave ultra lav budget tv-serier. Hvilket får animationen til at ligne en Power Point-præsentation. Så vil jeg næsten hellere bare læse den manga, som serien er baseret på.
Studio Gibli laver stadigt fantastisk animation, men deres film er lidt for artsy for min smag.Nu kender jeg ikke noget til salgstal med mere, men jeg kan slet ikke genkende det du skriver. Mit indtryk var, at animé var voksende - i hvert fald i udlandet (udland = ikke Japan). Og hvis jeg ser på det jeg selv har set i løbet af de sidste par år, så kan jeg ikke få øje på den manglende kvalitet som noget generelt problem.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

1907
Online
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 29-09-2011 13:55

^alt går ned, pga. pirateri.
Men jeg har heller ikke nogen tal, men det er en almen grund.


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 29-09-2011 14:02

Okay, men det er vel gældende for alle film/serier. Måske det går ekstra hårdt ud over animé dog, det ved jeg ikke. Men det ændrer ikke på, at jeg ser animé som noget ekspanderende.


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 29-09-2011 15:51 - Redigeret 29-09-2011 15:58

Antallet af animeer er vokset, fordi de er blevet langt billigere at producere, da det i dag kan laves fuldstændigt på computeren og alt det hårde arbejde kan outsources til Sydkorea.
Imodsætning til i gamle dage, hvor animation var en kunst, der alene skulle tegnes fra hånden af proffesionelle japanere.

Grunden til at anime industrien er ved at implodere, er at den har set et radikalt skift af målgruppe.

Japan har en meget hård arbejdsmoral, så voksne mennesker har ikke tid til at se tegnefilm hele dagen.
Samtidigt er antallet af fødsler i Japan stærkt faldet, så børn er i dag ikke længere en stor målgruppe som de var engang.
Derfor henvender anime sig i dag primært til 20-30 årige otakus/tabere, der har låst sig inde i en lille lejlighed og hverken arbejder eller uddanner sig. Det er dem, der har tid til at se utallige serier og deres forældre sørger for at de har masser af penge.
Hvilke serier vil sådan en målgruppe så gerne se? Tja, de er en gruppe af forfærdeligt ensomme mænd, der aldrig har haft en kæreste, så noget halv-pornografisk om teenagepiger, der render rundt og laver søde ting, er hvad det kan blive til.
Den slags kan man ikke sælge til udenlandske kanaler som Cartoon Network eller Tv2 Zulu.

Anime er derfor gået fra at være mainstream og stærkt inspireret af vestlig kultur, til at henvende sig til et langt mere snævert marked.

Anime er gået fra at blive sendt i bedste sendetid, til kun at blive sendt én enkelt gang på en mindre kanal på de mest obskure tidspunkter af døgnet (ofte midt om natten).
Alle indtjeningerne kommer fra salg af blu-rays og merchandise.

Derfor er anime også næsten blevet tabulagt i Japan. Ser man anime, er man nu en taber.
Hvorimod manga(japanske tegneserier) stadigt er mainstream og kan ses overalt i gadebilledet.
(Jeg går ud fra at det er fordi man kan læse dem i toget og målgruppen derfor er større, hvilket betyder at de kan betale sig at lave god mainstream manga)

Det kan godt være at vi i lande som Danmark har fået anime-conventions osv. og at enkelte nørder verden over stadigt godt kan lide at piratkopiere de sidste få mainstream-animeer på deres computer.
Men det er en lille niche-gruppe og det er ikke noget studioerne tjener nok på, da det er alt for bøvlet at skulle licensere til hvert enkelte land, når målgruppen stadigt er forholdsvis lille.

Det samme er ved at ske for den japanske spilindustri.
Salget af japanske spil til stationære konsoller er gået radikalt ned i denne generation og vesten har næsten fuldstændigt overtaget markedet.
Engang handlede Final Fantasy om at være en ridder, der rendte rundt i et Ringenes Herre agtigt univers, stærkt inspireret af vesten, og udforskede dungeons og dræbte monstrer.
I dag handler det om kiksede teenagere, der render rundt i feminint tøj og kæmper med deres kærlighedsdramaer.
Selvom fansne beder om det, så er det ikke underligt at Nintendo of America er en smule tøvende, hvad andgår ideen om at skulle importere flere JRPG'er fra Square Enix(Xenoblade, The Last Story osv).
Engang var JRPG'er som Final Fantasy og Pokémon mainstream. Idag bliver de kaldt niché titler.

Nintendo var indtil for nyligt den eneste japanske udvikler, der ikke havde gået den vej og var forblevet mainstream. (Sony og Capcom outsourcer heldigvis størstedelen af deres gode spil til vestlige udviklere)
Men se bare hvad de allerede har gjort ved Zelda. Først Wind Waker og nu Skyward Sword.

Det går lidt bedre for de håndholdte konsoller, hvor der af og til stadigt udkommer gode japanske mainstream spil, da den japanske målgruppe er større(jeg tror også DS'en klarede sig langt bedre end Wii i Japan).
Nintendogs, Brain Age, Animal Crossing, Mario Kart DS, Pokémon, New Super Mario Bros osv.

Edit:
Når det er sagt, så kommer der stadigt enkelte gode animeér engang imellem.
Selv er jeg ret glad for Fullmetal Alchemist, DeathNote, Gurren Lagann, Bleach, Naruto og One Piece.
Selvom animationen på de sidste tre er så dårlig, at jeg foretrækker mangaerne.


powerfull499
powerfull499

101
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 29-09-2011 23:41

pete skrev:

Jeg var til premiere på Dirch forleden, og må erklære mig helt uenig med langt de fleste anmeldere; jeg synes filmen var en katastrofe, og blev ekstremt skuffet Smiley Måske det til dels har noget at gøre med at jeg har nære familiemedlemmer der har været gode venner med Dirch Passer gennem mange år, og jeg derfor har et lidt andet billede af ham som privatperson, men stadig...
MULIGE SPOILERS:
For det første blev Dirch Passer fremstillet som et depressivt nervevrag gennem hele filmen, og man så ikke rigtigt nogen af de sjovere stunder overhovedet. Hvis der så i det mindste havde været noget dybde i det, men det var der slet ikke, det var en sort-hvid retorik om den 'onde' teaterdirektør der pressede Dirch, og derfor drak han. Og så drak han lidt mere. Og så døde han. Og jeg tror kun der gik omkring 10 minutter i filmen fra han første gang fik at vide at han havde hjerteproblemer, til Passer var død og filmen slut - og generelt blev der sprunget meget i handlingen, hvis man altså overhovedet kan sige at filmen havde en handling. Nogle informationer var i øvrigt decideret mangelfulde og forkerte, fx mht. hans død, og instruktøren har kommet med nogle af sine egne bizarre påfund, fx Kjeld Petersen der spøgte efter sin død og hele tiden dukkede op på tilfældige tidspunkter og begyndte at tale til Dirch, tåkrummende pinligt efter min mening... Alt for lang tid af filmen gik også med at se 'Dirch og Kjeld' aka. Nikolaj og Lars på scenen, og med al respekt for deres skuespilevner, så underholdte det mig overhovedet ikke at se dem prøve at genskabe gamle Passer-sketches. Og hvad med Passers film, som nok stadig er det han er mest kendt for i dag?? Efter at have set "Dirch" ville man slet ikke vide at Dirch Passer lavede film, hvis det ikke var fordi man vidste det i forvejen... Argh altså, jeg kunne blive ved, men må nok hellere stoppe her Smiley

2/5 (og det ekstra point udelukkende pga. en god præstation fra nogle af skuespillerne, hvor man kan se de har brugt tid på at leve sig ind i rollerne)

Kunne godt tænke mig at høre lidt flere meninger, hvis andre har set den SmileyJeg har også set filmen (meget nær premieredatoen), og jeg synes faktisk, at den er god. Skuespillet er virkelig godt, og man får en meget mørk vinkel af Dirchs liv. Man ser hvordan han har det med sine familie og venner, og hvordan han tackler sine problemer (han søger til flaskens visdom.).

Synes dog også, at det er en meget trist film. Dirch er nemlig meget uheldig på mange områder, og selvom at alle folk elsker ham, så bringer det mange problemer (blandt andet med misundelse fra hans bedste ven). Jeg synes nogle scener som hvor han tissede blod og havde sex, kunne have været helt udeladt. Det er et alt for typisk træk i danske film at have sådan nogle unødvendige scener. Det er rigtigt, at det understreger, hvordan han har det, men det er jo allerede det er udtrykt implicit. Desuden synes jeg godt, at det kunne være lidt underligt, at man stillede det op, som om at han snakkede med sin afdøde ven en gang imellem. Man kunne måske godt forstå som, at han var ved at blive sindssyg.

Men ellers udmærket film, - se den selv, vil ikke røbe alle spoilers.

Jeg vil give den 3,5/5


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 29-10-2011 19:53

Er der nogle af jer herinde der kan anbefale nogle fede horror film? Nu er det jo på mandag der er Halloween Smiley!


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 29-10-2011 20:14 - Redigeret 29-10-2011 20:29

Hvis du rigtigt skal i Halloween-stemning vil jeg anbefale dig "Trick 'r' Treat" fra 2007. Den består af 4 horror-fortællinger, der alle finde sted i den samme by den samme aften(Halloween). Den passer sig fint til højtiden skulle jeg mene Smiley

Edit:
Mere generelt kan jeg komme på film som The Descent, som er rimelig uhyggelig og ikke særlig forudsigelig.

Den gyser, der nok har sat sig klarest i min hukommelse i nyere tid er en interessant film kaldet "Frozen", der handler om 3 venner, der er fanget i en skilift, som tilfældigvis er lukket i flere dage frem. Jeg kunne godt lide at de eneste scenarier jeg kunne komme på kunne bruges i sådan en film blev ryddet af vejen i den første del, hvorefter jeg ikke havde nogen idé om hvad der ville ske.

Slither var i en periode min yndlingsfilm. Den er både sjov, klam, uhyggelig, underholdende og rimelig bizar.

Det var lige lidt fra hoften Smiley


yasw
yasw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 30-10-2011 09:10

Så Inception i går. Den levede slet ikke op til alt det hype der har været omkring den.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 30-10-2011 10:01

Jeppe Larsen skrev:
Så Inception i går. Den levede slet ikke op til alt det hype der har været omkring den.


Helt enig. Den er ok, men ikke mere.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 30-10-2011 10:17

Inception er en fremragende film. Punktum.

Okay - Det jeg er imponeret over, er hvorledes det lykkedes at fortælle det ret komplekse koncept, på så fin vis. Billede siden er vanvittig flot og musikken lige i skabet. Ville være rart hvis der var flere film fra Hollywood i denne kaliber.

Eneste jeg ikke brød mig om, var Miss Juno Smiley - at en teenager skal fortælle, en tilsyneladende 50-70 år gammel mand, hvorledes han skal slippe sin tabte kærlighed.

Inception er en af de få film jeg har set 2 gange i biffen. Drive og Inception <3


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 30-10-2011 10:22

Billed- og lydsiden er uden tvivl flot, men det jo ikke nok i sig selv.

Klar til at blive chokeret? Jeg faldt i søvn de sidste 20 minutter. Du ved, sådan on and off. Jeg kunne simpelthen ikke holde mig vågen. Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 30-10-2011 11:24

Jeg tror aldrig jeg er faldet i søvn i biografen.
Til gengæld var X-men: First Class god nok til at den skulle ses en ekstra gang med min storebror og Watchmen så jeg ikke mindre end tre gange i biografen.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 30-10-2011 17:18

Jeg kan heller ikke, uanset hvad, falde i søvn i en biograf. Hvis jeg er for træt, vælger jeg at undlade biografturen..

Men kan godt forstille mig, at man bliver skuffet, hvis man først ser den nu mere end et år efter filmens release. Må indrømme at jeg ikke har hørt/læst så meget hype - kun diverse online "something, in something - Inception"-jokes.

Da filmen kom ud var det noget helt andet. Der var ikke rigtig nogen der vidste hvad vi kunne forvente os af The Dark Knight instruktøren Mr. Nolan mystiske projekt. Link til filmens første teaser.