KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo 64 top 10

AND
AND

526
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 30-07-2006 18:59

Ja, nu er det vist tid til en Nintendo 64 top 10-liste og det ville være fedt, hvis I alle sammen også gad at komme med en lille note til hvert spil. Jeg lægger selv for:

1. Mystical Ninja: Starring Goemon
- det bedste og hyggeligste action-adventure spil som er kommet til Nintendo 64'eren. Spillet har fire hovedpersoner med forskellige våben og evner og det holder bare hele vejen. Ud ovr at det er enormt stort, så er stemningen også helt i top. Det foregår i Japan og kombinationen af grafik og musik gør at Mysical Ninja virkelig er overbevisende og super hyggeligt hele vejen. Hvis man ikke har prøvet det her spil, så er man virelig gået glip af noget...

2. The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
- Super fedt spil som jeg først blev bekendt med alt for sent - faktisk først da Nintendo 64'eren var udgået og jeg lånte det af en ven. Igen et meget stort spil og selve gameplayet minder faktisk rimelig meget om Mystical Ninja, men dog er tonen mere seriøs og dyster. Spilverdenen i OoT er super fed og der er rigtig mange karakterer som virkelig fanger.

3. Banjo-Kazooie
- Det hyggeligste og mest gennemførte platform-spil som Rare nogensinde har lavet. Selve konceptet bag at hver bane indeholder mange ting som skal indsamles og bruges senere hen, holder hele vejen i dette spil.

4. The Legend Of Zelda: Majoras Mask
- Stort set lige så godt som OoT og en værdig opfølger på alle områder. 3-dagssystemet var jo nærmest revolutionerende og fungerede overraskende godt. Det er også et bonus at Clock Town har en ordentlig størrelse, modsat Hyrule Castle Town fra OoT som var en alt for lille hovedby. Og så er der selvfølgelig selve ideen omkring maskerne. Masker har altid fascineret mig og det er et genialt tema at hver maske har sine egne evner og sin helt egen rolle i spillet. Endnu et enormt plus ved MM er de sitequest som er med. De er store og super fede og udfordrende og tilføjer en hel ny dimension til spillet.

5. Mario Party 3
- Det bedste spil i Mario Party serien - ikke engang Gamecube-opfølgerne kan hamle op med dette spil. Det er helt sikkert det aller bedste multyplayer-spil som er lavet - singleplayer-delen er ikke særlig interessant, men derimod er det helt uvurderligt når man sidder fire venner sammen.

6. Donkey Kong 64
- Endnu et spil fra Rare som bare sparker røv. Det holder på ingen måde stilen fra Super Nintendo-klassikerne i Donkey kong-serien, men til gengæld har det rigtig mange elementer fra Banjo-Kazooie-spillene med her, og ideen med at man kan vælge imellem fem forskellige aber med særlige våben og udstyr er for fedt. Helt sikkert en stor skuffelse at Rare aldrig nåede at udgive en opfølger til Gamecuben, inden de blev solgt til Microsoft.

7. Banjo-Tooie
- Den perfekte opfølger til Banjo-Kazooie-spillet. I stedet for at begynde forefra med at lære de mange moves som man efterhånden samlede sammen i Banjo-Kazooie, så starter man ud med stadig at have dem alle til rådighed og gennem hele spillet kommer der flere, meget nyskabende, moves til, hvor det mest spændende eksempel nok må være ideen med at lade Banjo og Kazooie gå solo, hvilket åbner helt nye muligheder.

8. Mario Kart 64 - Det bedste racing-spil fra den generation. Banerne var super fede - min personlige favorit: Rainbow Road. der var afveksling og tempo hele vejen og ligemeget hvor mange gange man spillede de fire grand prix så var der altid udfordring. Jeg elsker at man har mulighed for at være to spillere i grand prix-mode og derudover var battle-mode også helt enestående vellykket. Ah ja, Mario Kart 64 er simpelthen så fyldt med nostalgi og kvalitet.

9. Yoshi Story
- Min første favorit. Et hyggeligt platform-spil med lidt sær, men også fed grafik som mindede lidt om de gamle Super Mario- og Donkey Kong-spil til NES og SNES.

10. Super Mario 64
- Ja, det var jo en hel ny dimension som blev føjet til Super Mario-universet, da Super Mario 64 dukkede op med sin 3-dimensionelle grafik. Banerne havde en del til fælles med Banjo-Kazooie-spillene i form af de mange ting som man skulle samle og det fungerede rigtig godt - bare ærgeligt at Yoshi ikke havde en ordentlig rolle og at Luigi ikke deltog overhovedet - dog alligevel et rigtig fedt platform-spil.

Det var så min top 10, nu vil jeg gerne høre jeresSmiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
nesworld
nesworld

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#61 - Skrevet 08-05-2008 00:19 - Redigeret 08-05-2008 00:20

Top 10

Conker's Bad Fur Day (en sikker vinder!)
Legend of Zelda - Ocarina of Time
Super Mario 64
Banjo Kazooie
Snowboard Kids
Goldeneye
Top Gear Rally 2
Diddy Kong Racing
Body Harvest (Gi' dette spil en chance - det er cool hehe)
Space Station SiliconValley (spil med får styrer!)


Icedk71
Icedk71

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#62 - Skrevet 08-05-2008 04:42

jeg må sige at jeg altid (siden 1995) har været mest glad for PlayStation. Før det var jeg mest til SEGA.deres spil var de spil man kunne spille på grillbaren op gennem 1980'erne.det enste spil fra Nintendo (før wii'en kom)jeg synes er rigtig rigtig godt er Mario64.men nu er wii jo så kommet og jeg mener helt klart at det er Nintendo's bedste console EVER.