KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

firephoenixs profil

ProfiltekstGæstebog

Crash Bandicoot

08-06-2007 23:13

Hej alle ^^

Vi er nogle stykker som har tænkt os at holde en dag hvor Pokémon-fans kan mødes, spille gameboy og TCG og have det sjovt.
Vi vil gerne holde et par turneringer, en med gameboy og en med TCG (kortspillet). Vi har spurgt en del om de vil med, og indtil videre er der ca. 22 som gerne vil.
Det vi primært skal finde ud af, er hvor mange der vil med. Hvis vi kan komme op på ca. 50 stykker, så kan vi måske arrangere fællesbusser, men det kræver at alle vil betale. (Det bliver ca. 100 kr pr. person, måske lidt mere).
Vi ved endnu ikke hvor det skal foregå, men vi har snakket om Århus eller Otterup på Fyn. I Århus er der en Pokémon liga i Dragons Lair, så det ville jo være oplagt at holde det der, og Århus er centrum i Jylland. Men vi tænkte også på Fyn, da DM i Pokémon TCG blev arrangeret på Otterup Skole, og der er meget bedre plads der og mulighed for overnatning.
Men vi ville høre, om der er nogen der kunne være interesserede i at komme med. I skal ikke tænke på om I kan eller ej, for vi finder ud af hvor og hvornår, når vi har nok 'tilmeldte'. Så kan det være noget, I har lyst til at komme med til? Der bliver sikkert også mulighed for at spille andre Nintendo-spil.

Dynemand

02-05-2007 17:39

Ja, nu er det vist på tide, at jeg skriver tilbage. Hvad går du og laver for tiden? Har du fået købt nogle nye spil, og har du gennemført nogle af dem du har?

Du skrev, at det bedste GameCube-spil, som I har er Pikmin. Jeg kender ikke selv spillet, men jeg har lige set det i EB-games bladene, men jeg ved ikke, hvad det går ud på. Hvad går det egentlig ud på, og hvordan er grafikken i spillet?

Jeg kan ikke huske, om jeg har fortalt det, men jeg har købt Excite Truck til Wii. Det er rigtig godt, og det er helt vildt sjovt at styre, nu hvor man bare skal vippe controlleren fra side til side. Jeg kan få lang tid til at gå med at spille det, men jeg spiller ikke så meget Wii for tiden. Jeg har ikke gennemført Excite Truck endnu, men jeg har prøvet alle banerne. Det er først sådan rimelig nemt, og så hvis man får stjerner nok til at få et S (den bedste karakter i spillet), så kan man spille de samme baner, hvor man bare skal have flere stjerner, men det er kun, hvis man har S i alle banerne.

Der er ikke sket så meget, som er værd at fortælle om, men jeg håber da, at du kommer til at være mere online. Jeg kan se, at det næsten er en måned siden, at du var online sidst (d. 5/4).

Dynemand

16-03-2007 07:20

Jeg har endnu ikke gennemført Luigis Mansion, da jeg ikke har et memory card. Jeg havde helt glemt, at man skal bruge sådan et for at gemme på Gamecube. Jeg har ikke rigtig set det som noget specielt, at Wii'en har indbygget hukommelse, men efter det her, så lægger jeg meget mærke til det.

Jeg vidste ikke, at I også havde Gamecube spil, men det kunne jeg vel næsten regne ud, nu hvor du fortalte, at I havde 4 gamecube controllere.

Jeg venter ikke rigtig på nogle spil. Jeg får alligevel ikke spillet så meget. Jeg har ikke haft venner på besøg i rimelig lang tid, og da Simon så næsten har været ved mig, eller jeg har været ved ham, hver dag, så kan jeg mærke, at jeg ikke kan nå alt det, som jeg plejer.

Du har nok ret i, at spillet skulle være lidt lettere end de andre, og jeg tror også, at Nintendo kunne lave spillet i hvert fald lidt sværere.

Ps3'en er efter min mening alt for dyr. Ved du egentlig, om det var Nintendo der "stjal" idéen om at man skal kunne bevæge controlleren og det der, eller var det Playstation / Sony?

Det er ikke så svært at huske melodierne på klaver. Når man har øvet dem temmelig meget, så "ligger de i fingrene". Det er næsten ligesom at huske, hvad de forskellige knapper gør i et spil, der er bare lidt flere af dem på et klaver. Jeg er meget glad for mit lille job, og jeg tjener jo også meget på det. Den længste sang jeg spiller, og har spillet, er Wonderfull Tonight med Eric Clapton. Den er på 4 sider.

Jeg tror, at MySims vil være lidt ligesom de gamle, bare meget mere Mii-agtigt, hvis du forstår. Altså jeg tror, at det vil være lidt mere for mindre børn, og det vil ikke være så svært at opfylde deres ønsker og behov Jeg ved ikke noget om det, for jeg har ikke rigtig undersøgt noget på nettet.

Hilsen Dynemand.

Dynemand

15-03-2007 16:44

Nu har jeg heller ikke fået skrevet så hurtigt igen, så jeg ved ikke helt om I har fremlagt jeres opgave. Har I det?

Du har ret i, at Gamecuben er død, men der kommer nok nogle flere spil til den, før den er helt forældet. Jeg er meget glad for, at jeg fik købt den, og hvis du skulle have kigget i min spilsamling, så kan du se, at jeg har købt Luigis Mansion.

Jeg har stadig ikke fået købt nogle virtual console spil, så jeg kan desværre ikke bruge GC-controlleren til det. Jeg har brugt alle mine penge på Gamecuben, og nu har jeg jo lige købt Luigis Mansion for 120 kr. plus porto (25 kr.). Hvilke virtual console spil har I nu? Jeg kender ikke så mange gode Gamecube spil, da jeg ikke rigtig har fulgt med i, hvad der kom til gamecube, men jeg har prøvet et spil ved en ven, som hedder "Mario Smash Football". Det er, som du kan regne ud, et fodboldspil, men det er efter min mening meget sjovere end spil som FIFA og sådan noget. Det er jo også Nintendo, som har lavet det, så der er selvfølgelig lavet mange sjove ting. Da vi spillede det, levede vi os rigtig meget ind i det, og man følte næsten, at man selv var der. Det tog heller ikke særlig lang tid, før at jeg fandt ud af. hvordan man skulle gøre, og jeg havde jo aldrig prøvet en Gamecube controller før, så man skulle tro, at det var rigtig svært. Det er et rigtig godt spil.

Det er igen lang tid siden, at jeg spillede Zelda sidst, men jeg kan huske, at jeg skulle finde noget i Snow Peak og i ørkenen. Jeg har klaret det i ørkenen, men jeg har endnu ikke klaret det i Snow Peak. Jeg skal vise et billede af sådan en form for afskyelig snemand til Zora'erne, og den der snemand har en fisk i hånden, som Zora-kongen vist godt kunne lide.

Jeg syntes, at det var sjovt til hest, men jeg havde også en smule problemer. Er det hende, som godt kunne lide heste, som du skal hjælpe? Jeg syntes, at spillet næsten er perfekt, men min bedste ven, Simon (zelda fan #1), syntes at spillet er meget nemmere end Nintendo 64 spillene. Min ven er gået mere over til Playstation, men da han har fået at vide, at Playstation 3 ikke er bagudkompatibel med PS 2 spil, så hælder han mere til Nintendo, så han er tit nede ved mig, hvor han så kan prøve Wii'en af.

Det er en fin mus og et fint tastatur, men nu hvor jeg har været nede ved ham igen, så har han fået et endnu bedre tastatur. Jeg skriver faktisk henne fra ham nu.

Jeg kender ikke det spil, som du nævner. Ved du hvad det er for noget?
Jeg har heller ikke prøvet World of Warcraft. Jeg syntes, at det lyder dyrt, når man skal betale hver måned. De må godt nok tjene meget på det.

Jeg har som sagt fået Luigis Mansion, men jeg har ikke købt nogle nye spil til Wii eller virtual console. Jeg har fundet en nem måde at tjene penge på. Jeg kan komme på det plejehjem, som min mor arbejder på, og så kan jeg spille klaver i en halv time, og det kan jeg tjene 100 kr. på.

Der er ikke rigtig noget, som du har gået glip af. Der er dog en ting, som jeg ikke ved om du har hørt om. Der kommer jo det der spil MySims til Wii, som nok er et, som skal være i min samling.
Hvordan har du det? Har du fået nogle nye spil?

Hilsen Dynemand.

Dynemand

08-03-2007 13:33

Det gør ikke noget.
Det er godt at høre, at du stadig er i live. Smiley
Hilsen Dynemand.

Dynemand

02-03-2007 21:34

Jeg skriver lige lidt mere i denne omgang, da der er sket noget nyt for mig.

Jeg byd 360 kr. på en Gamecube i morges på QXL, og klokken 14:18, hvor auktionen sluttede, var det så mig, der var den heldige "vinder". Nu skal jeg bare vente til at sælgeren sender. Pengene er nemlig overført og det hele, så jeg håber at han ikke snyder.
Der følger også en Gamecube controller med og instruktionsbøger og kasse, men der hører dog ikke spil med. Det var egentlig meningen, at jeg bare skulle have en Gamecube controller, så jeg kunne spille spil fra Virtual Console (Jeg regner med at købe Ocarina of Time, men jeg har jo lige brugt mine penge på Gamecube). Jeg troede faktisk, at en controller kostede omkring de 300 kr., men nu var jeg så heldig, at jeg faldt over dette tilbud. Gamecuben er i sort, og det samme er controlleren. Nu har jeg en hel del Nintendo spillemaskiner. En NES, SNES, Nintendo 64, Nintendo Gamecube, Nintendo Wii, Nintendo Gameboy, Nintendo Gameboy Pocket og en Nintendo DS.

I går kom jeg ud af vandtemplet i Zelda, og i dag kom jeg endnu længere. Jeg er inde i det er slot, eller hvad det nu er, hvor jeg skal samle "Poe Souls" fra de der uhyggelige ånder, for at jeg kan komme videre. Jeg var sammen med en ven både i dag og i går, og jeg har meget mere lyst til at spille, når jeg er sammen med nogen. Du har ret i det der, med at det "smitter af" på andre, hvis nogen hjemme ved en spiller.

Af ham der var hjemme ved mig i dag, som er min bedste ven, fik jeg et trådløst tastatur og en trådløs mus, som faktisk virker rigtig godt.

Hilsen Dynemand.

Dynemand

28-02-2007 16:33

I Zelda er jeg stadig i gang med vandtemplet, men jeg har warpet mig ud med Ooccoo's søn, som jeg fandt i en krukke sammen med Ooccoo.

Jeg har også tænkt på at købe Excite Truck, men jeg har ikke råd til det lige nu. Det er lidt ligemeget for mig, hvor langt det er, da jeg bare snart skal have et nyt spil, så jeg måske kan komme til at spille lidt mere.

Jeg kan ikke helt huske, hvor det var, at man kunne se, hvor meget at browseren fyldte, men man kan jo lægge gemte data ned på et SD-kort, som faktisk næsten fungerer som et memory card. Du har ret i at 512 MB ikke er så meget, men hvis de laver en ny, så skal jeg alligevel ikke købe den. Men jeg tror, at Nintendo's løsning er SD-kortene.

Jeg kan ikke huske, om jeg fik fortalt det, men "Læsehesten" sælger ikke Nintendo spil. Jeg kan heller ikke huske, om jeg har spurgt om dette, men har I andre konsoller end Nintendo konsoller hjemme ved dig?

På nogle punkter så er min søster og jeg forskellige, men vi er slet ikke så forskellige endda. Vi kan nemt komme op at skændes, men vi klarer den nu alligevel ret godt sammen.

Selvom om ugen er gået i gang, så vil jeg gerne sige held og lykke med projektopgaven.

Hilsen Dynemand alias Dan.

Mr. Mario

22-02-2007 16:28

Hold da op nogle lange beskeder, tror du ikke at du skal få Dynemanden til at skrive postmeddelelser? SmileySmileySmiley

Dynemand

18-02-2007 10:22

Først vil jeg fortælle en god nyhed angående mig og Wii. Jeg har fået lidt af lysten tilbage til at spille. Jeg har lyst til at gå op på mit værelse for at spille nu. Jeg sidder lidt fast i Zelda, men jeg prøver igen, og hvis jeg slet ikke kan finde ud af det, så kan det jo være, at du vil hjælpe.

Angående browseren så kan det jo være, at den rigtige browser fylder mindre, da de måske komprimere den mere, eller hvad det nu er, at man kan. Det er lidt på samme måde, som når man gemmer billeder på computeren. Hvis man gemmer et billede som et bitmap-billede (bmp, tror jeg at det hedder), så kan det fylde over 2 megabyte. Hvis man så gemmer det i Jpeg format (eller jpg, det er det samme), så fylder billedet kun omkring 100 KILObyte.
Jeg kan godt se, at det ikke kan betale sig for dig, at købe eller bruge browseren. Vi har også 2 computere hjemme ved mig. En gammel Windows 98 og en ny Windows XP, og det er kun den nye, som har internetforbindelse, og da jeg har en storesøster, som selvfølgelig også skal bruge nettet, så kan det godt være smart at have internet på min Wii.

Priserne på Wii-spillene er jo høje, men det er det samme som til Playstation 2 spillene. Jeg kender ikke så meget til priserne, til Nintendo 64 spillene, da det var mine forældre, som der købte dem til mig, og jeg var ikke særlig gammel (omkring 5-6 år). Der ligger en brugtforretning i Kolding 50 meter fra koldinghus. Den hedder Læsehesten. De solgte engang spil til Nintendo 64, men jeg tror ikke at de sælger til Wii eller Gamecube.
Jeg ved ikke helt hvilket spil, som jeg kan tænke mig. Jeg har tænkt lidt på Excite Truck, men jeg har ikke så mange penge for tiden.

Jeg er heller ikke sådan en sportstype. Jeg går heller ikke til noget sport, men jeg holder meget af at spille bordtennis. Vi har et bordtennis bord stående hjemme ved mig, men det er ikke altid at noget hjemme ved mig vil spille.

Jeg kan se, at du fandt linket til min hjemmeside. Du kan også lige få det her: [link=http://www.dynemand.frac.dk/]
www.dynemand.frac.dk[/link]

Der hvor der står "dit link her" på min hjemmeside, er sådan så folk der har deres egen hjemmeside, kan skrive og få sat et partnerlink op. Så sætter de også et link til min side op på deres side, og på den måde, kan jeg få lidt reklame. Det er lidt ligesom her på N-Club, hvor man kan få en annonce ind, men på min side, tager jeg ikke penge for det.
Det kan godt være lidt svært at holde styr på, nu hvor jeg laver siden med HTML, men det går fint nok. Jeg har jo ikke en million sider, og man kan nemt inddele det i mapper, hvis man vil.
Det er en god idé med nogle flere billeder. Det kunne komme til at se flot ud. Jeg kan desværre ikke lave flere animationer, da programmet jeg bruger ikke virker mere, og jeg har slettet alt på computeren (formateret computeren), og gemt de vigtigste ting som min hjemmesides html dokumenter. Det er godt at høre, at du kan lide min hjemmeside.

Hilsen Dynemand.

Dynemand

15-02-2007 16:06

Det gør ingenting. Jeg får alligevel heller ikke skrevet så meget.

Hvor er det, at du ser, hvor meget browseren fylder? Det kan muligvis, være det der hedder cookies, som fylder. Det er en lille smule fra nogle hjemmesider, som den gemmer, sådan så det ikke skal tage så lang tid, at åbne siden næste gang man skal ind på den.
Jeg ved ikke helt, hvad Nintendo vil tilføje, men jeg kunne måske gætte på nogle faner i toppen af siden, så man nemmere kan skifte mellem flere sider.

Jeg har rystende nyheder angående min Wii. Den står bare og samler støv lige for tiden. Jeg vil gerne spille mere på den, men når jeg tænker mig om, så syntes jeg ikke, at det er så sjovt. Jeg skal nok komme til at spille på den igen, men det bliver ikke lige her i ferien i hvert fald.

Jeg har ikke hørt om så mange spil, der skal komme til Wii, men jeg læste også nyheden om Guitar Hero. Det bliver fedt nok. Jeg elsker at spille musik. Jeg spiller nemlig selv klaver og vil gerne gå til Bas eller Guitar.
Spiller du på noget instrument, eller går du til noget i din fritid?

Jeg ved ikke hvornår, at vi får karakterer for projektopgaven. Der går nok noget tid, men vi er spændte på at se, hvad vi får.

Det er ikke særlig svært at lave en flash-animation. Man laver et billede ad gangen, og den jeg har på min side, er jo bare nogle billeder der bevæger sig, så det er ikke så svært. Jeg har læst en rimelig lang tutorial om Javascript, som også er til min side. Når du besøger den, skulle den gerne spørge om dit navn, men problemet er at den spørger hver gang, at man går ind på forsiden istedet for at gemme navnet. Det er det, som man bruger cookies til. Jeg har kigget lidt på at bruge cookies med Javascript, men det er meget avanceret, så jeg venter lidt med det.

Hilsen Dynemand.

Dynemand

29-01-2007 20:18

Når du skal bruge internet forbindelse til din Wii, bruger du så kabler, router eller Nintendo Wi-Fi USB Connector? Jeg bruger selv Wi-Fi USB Connector, og da min Wii står ovenpå, og Wi-Fi Connectoren står nedenunder, så kan forbindelsen nemt ryge. Nogen gange kan jeg slet ikke få gang i forbindelsen deroppe.
Jeg syntes også, at internet browseren virker fint. Den er rigtig smart her for tiden, da min søster har mange lektier og skal bruge computeren. Har I en hurtog forbindelse hjemme ved jer? Hjemme ved mig har vi en rimelig langsom forbindelse. Den er fin nok, når jeg bare skal ind på N-Club, men når jeg skal se film på youtube og sådan noget, så kan det godt tage rimelig lang tid at loade. Har du nogensinde været inde på Sofatube.com? Den er lavet sådan, så den passer perfekt til en Wii. Du skal prøve at se Grand Theft Mario engang, engang når du har tid. Den er rimelig blodig, men den er godt lavet.

Vi har desværre ikke den kanal, som Simpsons kommer på. Det er nogle rigtig gode Simpsons-afsnit, som der er på den nye. Jeg har set dvd 1 og 2. Jeg mangler de to sidste.

Spillet går ud på at bygge en by op og få sig en hær. Derefter skal man drage i krig og erobre de andres "baser" (town centers). Sådan er det for det meste, men der findes nogle andre former for spil.

Vores film til projektopgaven er blevet god nok, men den var ikke så seriøs, som den skulle have været. Vi har endda fraklip med i filmen. Vi skal fremlægge på torsdag.

Du skal bare sige til, hvis du ombestemmer dig ang. hjemmesiden. Den hjemmeside som du lavede, hvordan lavede du den? I sådan en hjemmeside designer eller med HTML?

God fornøjelse med dine stile. Hvad skal de handle om?

Hilsen Dynemand.

Dynemand

27-01-2007 16:48

Du kan finde min i dette emne: Wii Codes, og her kan du også finde alle andres. Jeg kan høre, at I har fået internetforbindelse til jeres Wii. Har du downloadet Browseren? Hvis du har, så kan jeg sige at Messengerfx.com, er ligesom MSN, men man kan bruge det på Wii. Man skal bruge sit normale kodeord, og når man er inde, så er alle sine venner også kodet ind. Jeg har internet til min Wii. Både forbindelse og browser Jeg har forresten tilføjet din messenger adresse til mit MSN.

I stedet for at købe en Wii-mote, valgte jeg at købe en Simpsons sæson. Nu har jeg sæson 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Jeg har ikke tid til at skrive så meget nu. Jeg skriver senere.

Dynemand

22-01-2007 17:50

Jeg syntes, at Flammernes Pokal er rigtig god. Det er lang tid siden, at jeg læste de andre bøger, så jeg havde helt glemt måden hun skriver på (selvom den er oversat fra engelsk til dansk). Jeg har jo modtaget Harry Potter og Fønixordenen, og den ser spændene ud.
Age of Mythology er et strategispil, og det er rigtig sjovt. Man laver et helt lille samfund, hvor man laver krigere og bygger ting for at beskytte byen. Det er sådan et rollespils-spil. Jeg har lige købt de gamle versioner af spillet. Det er Age of Empires 1 og 2. Der er forresten udkommet en 3'er. Jeg fik vist ikke fortalt at Age of Mythology stammer fra Age of Empires. Kender du måske det?

Jeg tror at det kræver meget tid at gå til modelflyvning. Jeg har valgt at droppe det, og bruge mine penge på noget andet. Jeg var meget tæt på at købe en Wii-mote, da jeg var i Kolding Storcenter i dag, men min mor syntes, at jeg skulle vente.

Vi har fundet en masse interviews på nettet, og vi er kommet rigtig godt igang med projektopgaven. Det endte med, at vi vil lave en film i stedet for en skriftlig opgave. Vi er klar til at filme, men vi kan ikke rigtig begynde i morgen, for vi skal filme henne ved min ven, og vi SKAL komme i morgen tidlig, fordi at vi skal have idræt. Så har vi kun 3 skoletimer hjemme ved min ven, og så skal jeg til skolen igen og have valgfag, hvorefter jeg skal til musik.

Er det sjovt at have de gamle spil på sin Wii?
Det er ikke ligefrem sådan, at min Wii gløder hjemme ved mig. Jeg har faktisk ikke spillet på den i et par uger. Det er synd og skam. Jeg kan ikke rigtig komme igang. Jeg har heller ikke spillet på min DS. Jeg ved ikk hvorfor, at jeg ikke spiller, men det er nok spillenes skyld. Jeg syntes at spillene er sjove, men Red Steel var lidt under min forventning. Zelda har jeg stadig ikke gennemført, og jeg har også svært med komme i gang med det igen. Sidder du sammen med dine søskene og spillet, eller sidder du for det meste alene?

Hilsen Dynemand.

Dynemand

21-01-2007 18:15

Jeg har ikke rigtig læst hele "Harry Potters eventyrlige univers", da jeg mere ser det som en opslagsbog, men engang når jeg er færdig med de rigtige Harry Potter bøger, så skulle jeg måske gå igang med at læse det hele. Nu er jeg omkring 300 sider inde i 4'eren. Jeg havde en ven på besøg, som også kunne lide at læse, men vi læste ikke så meget, da han havde en bog, som han ikke rigtig kunne komme igang med. Vi spillede "Age of Mythology" til computer rigtig meget istedet. Kender du det spil, og har du det måske selv?

Jeg syntes også, at dagene går for hurtigt, og man når slet ikke alt det man vil. Men for mig kan det jo være pga. computeren.

Jeg er forresten igang med at skrive en guide til "Nintendogs"-spillene. Jeg får lidt hjælp af en engelsk guide, som jeg oversætter til dansk, men det meste af guiden er de der bøger, som man kan læse inde i spillet, som jeg oversætter til dansk.

Det er lidt svært, at finde materiale til vores projektopgave. Vi har fundet én enkel bog, men den handler mest om ludomani med pengespil og sådan noget.

Jeg har også været meget på nettet, men jeg er mest på N-Club. Jeg har været meget herinde pga. udgivelsen af Wii.

Jeg har tænkt på at droppe det med modelfly. Det virker sjovt, men det er for dyrt, og der er ikke så mange på min alder, som flyver med modelfly.

Jeg skal jo konfirmeres til næste år (2008), og min storesøster skal konfirmeres i år. Hun skal et eller andet sted hen med "konfirmations-holdet", hvor de skal øve en musical, som hedder "Jonas".
Jeg har ikke fået købt nogle Wii points, så jeg har ikke købt nogle sipl fra virtual console.
Jeg er som sagt begyndt at spille "Age of Mythology" igen, så jeg holder mig til det for tiden, og gider ikke rigtigt at købe "World of Warcraft", når jeg har "Age".
Er det 3'eren af "World of Warcraft", som du har fundet?

/Dynemand.

Dynemand

19-01-2007 17:41

Men tillykke. Smiley