Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Få Digimon World internationaliseret!

Skrevet af Dead-Cheese - 01-08-2013 02:54

Digimon World Re: Digitize Decode er et spil til 3DS, som kun er udgivet i Japan. Der har været spekulationer om spillet ville blive internationaliseret. Nu er en kampagne startet for at gøre Namco Bandai opmærksomme på den store efterspørgsel der er på spillet.

Inden der fortælles mere om det her projekt vil mange måske vide hvad spillet er, og hvorfor der er stor efterspørgsel på en international udgivelse.
Læs mere om serien i første segment
I andet segment kan du læse om selve spillet
I det sidste segment kan du læse om projektet for at få spillet internationaliseret.

Historien Digimon World
Tilbage i 1999 (2001 i pal områder) udkom Digimon World til Playstation. Spillet blev modtaget meget blandet, men solgte godt. Spillet var ret specielt da ikke blot var et RPG spil, men også var i genren "digital pet" (spil med dyr der skal passes, ligesom i Tamagotchi spil). Ikke kun skulle man træne sin digimon, men også fodre den, oplære den, sørge for at den var glad og lydig og ikke mindst skulle man gå på potten med den. Digimon World serien fortsatte efter det gode salg, men ingen af de spil var i "digital pet" genren. Desuden udkom færre og færre spil fra serien i vesten, grundet at Digimon som helhed var blevet mere upopulær i vesten. I Japan stoppede de årlige udgivelser ikke.
Sommeren 2012 udkom så et nyt spil i serien, der bragte de oprindelige Digimon World værdiger tilbage. Digimon World Re: Digitize var et PSP spil der kun var udgivet i Japan, grundet konsollens store popularitet. Da PSP systemet ikke havde nær så gode salgstal i resten af verden blev en international udgivelse aldrig planlagt eller udført.
Den 27. juni 2013 udkom en ny og forbedret udgave af spillet i Japan, til 3DS, fyldt med nyt indhold, men stadig kun på japansk. læs mere om selve spillet i næste sektion.

Digimon World Re: Digitize Decode
Du styrer Taiga, en 14 årig dreng, som er ankommet i Digimon verdenen. Du går på et eventyr med din egen digimon. Du kan møde andre digimon, og få dem alle samlet i central byen. hvor de bidrager til byens daglige drift, ved at åbne butikker eller yde andre almene ydelser (ligesom i det første Digimon World). Din digimon skal også passes. Dvs. den skal have medicin når den er syg, mad når den er sulten og gå på WC når den er trængende. Hvordan du opdrager din digimon kan medføre forskelige udviklinger. Ligesom i Pokémon udvikler monstrene sig, og forbliver i det stadie. I Digimon World har alle digimon dog muligheden for at udvikle sig til forskelige digimon i højere rang.
Det er muligt at have 2 digimon på samme tid, hvilket ikke var muligt i Digimon World. Desuden er der mange Digimon som man kender fra serien med, samt nogle af de karakter man kender fra Digimon Adventure, den oprindelige animé, kan også ses i spillet.
Se Nintendo Direct traileren for spillet her:



Operation Decode, internationalisering af spillet
Fans af Digimon serien har været ivrige efter at høre om spillet skulle få en international udgivelse. Der er ikke kommet en endelig udtalelse fra Namco Bandai, om en evt. internationalisering om spillet. Derimod er der en større kampagne blevet startet af fans, for at gøre Namco Bandai opmærksomme på hvor stor efterspørgslen på en international udgivelse. Kampagnen kaldes for Operation Decode, hvor der samles stemmer, så det tydeligt kan se, hvor mange der virkelig ønsker at have en international udgivelse. På 20 dage har kampangen samlet 8300 stemmer.
Kampagnen findes både på facebook og twitter. Du kan selv tilkendegive din interesse på kampange siden i linket: http://www.change.org/petitions/namco-bandai-games-europe-america-localize-digimon-world-re-digitize-decode-for-3ds#supporters
Kampagnesiden benytter sig af change.org. change.org er en hjemmeside der er lavet for at rejse opmærksomhed om emner. Det fungerer mest ligesom en fredlig underskriftsindsamling.
Målet for kampagnen er først at opnå 10.000 i løbet af kort tid, og vil så sætte nye mål efterfølgende, og blive ved indtil en evt. internationalisering annonceres eller komplet afvises.


Det ville være muligt da Namco Bandai har indgivet varemærke for Digimon brandet i vesten. Hvad syntes du om en internationalisering af spillet? Giv din mening til kende i kommentarerne.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

01-08-2013 22:34

Det hedder altså "lokaliseret" >.>
0
1ups givet

#2 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

01-08-2013 22:50

Lokalisering = et sted, fx til EU
Internationalisering = flere steder, fx til EU og US

Jeg beklager hvis jeg tager fejl.
0
1ups givet

#3 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

02-08-2013 17:35

Jeg syntes det er interessant at det nærmest er blevet en kultur at få spil lokaliseret eller tilpasset imod de oprindelige intentioner.
De mest nævnværdige må næsten være opperation rainfall, med Xenoblade Chronicles, The Last Story, og Pandora's Tower, og megaman legends 3.

Store grupper er blevet lavet for at samle opmærksomhed mod dise projekter.
Opperation rainfall lykkedes med stor succes, hvorimod megaman legends 3 stadig har en stor gruppe af tilhængere der stadig ønsker at spillet bliver lavet færdig, men sandsynligvis aldrig bliver det.

Jeg tror at Operation Decode bliver det næste store event for at få skabt opmærksomhed om interesse for et spil. Jeg håber virkelig også at det lykkedes.
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

03-08-2013 01:13

Jeg holdt meget af Digimon animeen som barn; den føltes mere dyb end den meget overfladiske og fantastiske Pokémon-serie. Da Pokémon var alment kendt blev Digimon det nye og interessante. Jeg kan huske at vi legede det nede i gården/fritidshjemmet.
Men jeg kan også huske at jeg aldrig kom særlig langt i Playstation-spillet. Fordi det var det mest tekstbaserede spil, jeg havde prøvet, så var der mange ting jeg ikke forstod, selv noget så basalt som at gemme fandt jeg først ud af sent (Tekken og Crash Bandicoot havde enten auto-save eller var rimelig nemme at gemme i). Jeg forstod heller ikke hvordan man får den ønskede Digimon, så jeg prøvede alt muligt, men endte de fleste gange med at få en uhygiejnisk Agumon som bogstaveligt talt udviklede sig til en lort.

Ak ja, nostalgi over et spil, jeg forgæves prøvede at holde af.
Men der var nok et eller andet ved det, når man var bekvemt med det indledende gameplay. Jeg får helt lyst til at tage det frem igen og se om jeg kan blive klogere på det 10 år senere med en bredere erfaring i genrer der er mindst lige så avancerede japanske simulator/rollespil.
0
1ups givet

#5 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

05-08-2013 14:09

Jeg tog faktisk også Digimon world frem igen, sammen med en ven. Vi kom ret langt med vores første digimon, men efterfølgende har vi bare ikke kunne få den trænet nær så godt.
Det er virkelig advanceret, men også meget sjovt.
Jeg er umidelbart ret glad for at sværhedsgraden er faldet i det nye digimon spil.
0
1ups givet

#6 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

05-08-2013 16:22

Jeg brød mig aldrig om Digimon World til PS1. Der var bare noget ved det, der ikke fangede mig. Rumble Arena var dog en nice Smash Bros.-klon.
0
1ups givet

#7 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

05-08-2013 19:26

Har hermed signet up. Jeg elskede at spille Digimon World til PS. Og også til DS for den sags skyld!
0
1ups givet

#8 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

06-08-2013 19:03

Jeg er også signet op. Digimon V-Pet konceptet er fedt og jeg elskede det ved PS1 spillet. ^^
0
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

06-08-2013 19:11

har aldrig kunne forstår Digimon fascinationen Smiley

DIGIMON, DIGITAL MONSTRE, DIGIMON ER DE BEDSTE!!!!
Sådan husker jeg vidst sangen Smiley
0
1ups givet