Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights udsendes i næste uge

Skrevet af KJ85 - 23-04-2015 18:21

Under Nintendo Direct i starten af måneden lærte vi, at Nintendo ville udgive en gratis demo-applikation på Wii U, hvor amiibo-figurer kunne låse op for forskellige demoer af klassiske Nintendo-spil. I dag er denne applikation blevet lanceret i Japan, og ved samme lejlighed har Nintendo of Europe oplyst, at den udkommer her om en uge.amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights, som applikationen så enkelt hedder, indeholder korte spildemoer af 30 klassikere – 22 NES-spil og 8 SNES-spil – som alle har adskillige forskellige spilbare scener. Når man scanner en amiibo-figur i applikationen, så får man tilfældig adgang til en af disse, som man ser det i den nedenstående trailer fra Japan.Står dine amiibo-figurer blot og samler støv, så har du måske en grund til at bruge dem om en uge, men du har sikkert spillet de fleste af disse spil før, og så kan man jo spørge sig selv, hvad demoerne er værd. Hvad synes du om amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

23-04-2015 18:59

Jeg synes det er ret ringe. Det er vel fint nok for folk, der ikke har prøvet de gamle spil. Men for en som mig, der har en stor samling af retro-spil fra eshoppen er det totalt overflødigt.
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

24-04-2015 01:25

Jeg elsker idéen. Personligt håber jeg de bliver ved med at give amiibo små fordele som det her. Det er den rigtige vej at gå frem for at have meningsfyldt indhold, man ikke kan få adgang til uden at købe dem. Det ville for eksempel være fedt, hvis man ved at tappe en amiibo kunne få et Wii U-/3DS-tema baseret på karakteren.

Det er lidt mærkeligt, at spillene i denne her app ikke afhænger af figuren. En Mario amiibo burde for eksempel ikke give adgang til Super Metroid. Underlig beslutning, men sådan er det vel.

Det europæiske navn lyder forresten dumt. Amiibo Tap: Nintendo's Greatest Bits er meget bedre.
0
1ups givet

#3 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

24-04-2015 08:36

At demoerne ikke er afhængige af hvilke figurer/serie,r som man har, giver hele konceptet et "lotteri-feel": man ved ikke, hvad man får, hvilket kan være med til at skabe spænding og interesse. Japan er vist ret glade for sådanne lotterier.
1
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

24-04-2015 18:51

Scrapper skrev:
Jeg synes det er ret ringe. Det er vel fint nok for folk, der ikke har prøvet de gamle spil. Men for en som mig, der har en stor samling af retro-spil fra eshoppen er det totalt overflødigt.Nu er det heldigvis ikke figurernes eneste funktion.

Jeg tror som udgangspunkt, at man skal huske på, hvordan Amiibo figurerne ikke rigtig har én specifik funktion men flere. Nogen har til og med flere afhængigt af de spil man ejer. Dertil kan man anse det her som "bonus-funktion" og intet mere. For folk som kender, ejer eller er uinteresseret i spillene, så er det her ikke af særlig betydning, men det tilføjer dog værdi i egen forstand, og det syntes jeg er godt, for sådan én som mig, ja jeg syntes stadigvæk Amiibos er åndssvage, men der er folk der ejer dusiner af dem, og de har i det mindste muligheden for at prøve ting, som jeg ikke kan, og de muligheder lader til at blive flere med tiden, så det jo fair nok.

0
1ups givet