N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Billy Mitchell igen verdensmester i Donkey Kong

Skrevet af Lukas Skywalker - 08-08-2010 15:17

International Video Game Hall of Fame & Museum åbnede forleden i Iowa, USA, med Walter Day, skaber og tidligere frontmand for spilrekord-holderne Twin Galaxies, bl.a. med fejringen af Pac-Mans 30 års fødselsdag, og optagelsen af store og kendte verdensrekordholdere som Steve Wiebe, Billy Mitchell og andre.

Tilbage i starten af marts slog Hank Chien verdensrekorden i Donkey Kong. Denne rekord afløste Billy Mitchells rekord, der var blevet sat i 2007. Nu svarer Billy tilbage, og kan igen kaldes verdensmester.

Billys score var denne gang på 10.062.800 - den kvikke læser vil opdage, at dette kun er 1.100 point over Hank Chiens rekord. Dette var bestemt også med vilje, og til det kunne Billy kun udtale:

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Nogen siger, at jeg er kæphøj. Andre siger, at jeg er doven. Jeg siger, jeg er Billy Mitchell.


Nok ikke det mest overraskende svar fra Billys side. Men når ret skal være ret, så har han faktisk ikke blot sat verdensrekorden i Donkey Kong, for han snuppede også lige Donkey Kong Jr.-verdensrekorden, nu han var igang.

Billys score i Donkey Kong Jr. var på 1.270.900, der var et godt stykke over den tidligere rekord, 1.253.000 sat af Mark Kiehl. Da Billy blev spurgt hvorfor han satte to rekorder, havde han også et svar parat:

Jeg kan huske en masse hyldest efter at have fået verdensrekorden i Donkey Kong endnu en gang. Kram, kys og en masse klapsalver. Da det døde lidt hen, stod jeg og kiggede på Donkey Kong Jr., og tænkte at "der er lige én mere ting jeg skal tage mig af."

- Billy Mitchell


Det bliver spændende at se om enten Hank Chien eller Steve Wiebe vil generobre verdensmestertitlen, eller måske en helt tredje vil? Hvad tror du?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Grauling

Level: 23 (Skree)

08-08-2010 15:52

Hvor jeg dog bare elsker Billy Mitchells overlegen personlighed xD
Det er lidt sjovt da Lukas og jeg snakkede en del om Billy Mitchell i går da vi var på Spilmuseet xD
0
1ups givet

#2 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

08-08-2010 17:36

Jeg siger han bare er dum hvis han bevidst lavede en dårligere rekord end han kunne have formået i sit run.
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-08-2010 17:59

^ Jeg synes også det er noget mærkeligt noget at gøre, og også lidt dumt... Men på den anden side, så får det ham til at virke ekstremt overlegen, altså at han bare lige kan nøjes med kun lige at slå den, men at han godt kan få en højere score hvis han gider.

Jeg synes det mest fede er, at han også lige snupper Donkey Kong Jr. - et spil han engang også havde verdensrekord i.
0
1ups givet

#4 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

08-08-2010 18:43

Nogen siger han er kæphøj, andre at han er doven.

Stelzig siger han er dum.
0
1ups givet

#5 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

08-08-2010 19:15

Måske slår han aldrig sin rekord mere? Så er det bare ærveligt han ikke gidder få flere point Smiley
0
1ups givet

#6 - Kanin

Level: 23 (Skree)

09-08-2010 11:49

Jeg siger han bare er dum hvis han bevidst lavede en dårligere rekord end han kunne have formået i sit run.Hvis man har verdensrekorden i et spil, er der vel ikke nogen der kan fortælle én "hvordan man burde have gjort"? Smiley

0
1ups givet

#7 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

09-08-2010 12:57

Hvad mener du? Min kommentar har jo ikke noget strategist input om at hans gameplay var forkert (bortset fra der hvor han tabte hvor jeg ikke rigtig behøver at kende spillet for at sige - nej at tabe med vilje er ikke så smart) Jeg har da selv spillet en del high score gaming som jeg tror du godt er klar over.
At tabe bevidst er dumt og tyder på at han også er ved at miste gejsten (han er åbenbart ikke interesseret i at opnå sit bedste) og han vil desuden også bare blive slået hurtigere. Han prøver vel at vise at han hurtigt kan slå rekorden igen HVIS nogen skulle slå ham, men det er stadigvæk bare dumt og ikke specielt arrogant - ret sikker på hans modstandere også bare synes det er dumt. Enten det eller vil påstå/antage at han rent faktisk bare siger at han tabte med vilje, men ikke gjorde det. Hvorfor skulle de blive mere imponeret over en dårligere rekord end han kunne lave end den han egentlig kunne lave? "Se mig jeg slog hans rekord uden at lave den bedste rekord jeg kunne i dette forsøg, er jeg ikke fantastisk???"

Det er virkelig ikke det samme som at "sandbagge" i enkelte kampe og score selvmål bevidst i en fodboldkamp du har vundet for high score kampe slutter ALDRIG medmindre det er en uafgjort hvor alle har opnået den maksimale score (og der ikke findes en ny strategi som giver en ny maks score)

(Ja min 10K cruel melee rekord med samus tabte jeg også med vilje, men det var ikke fordi jeg ikke gerne *ville* fortsætte den, men nærmere fordi jeg skulle forlade huset i 10 dage og derfor besluttede mig for at i det mindste nå den 5-cifrede rekord)

Edit: Jeg kan forstå at stoppe med at prøve igen selvom man godt ved at man kunne lave et bedre run fordi det stadigvæk er det bedste og man måske hellere vil fokusere på noget andet indtil det er nødvendigt, men der er bare ikke noget produktivt i at stoppe midt i en rigtig god score.

Min "verdensrekord" i mkw ville da forresten også være dum hvis jeg havde stoppet foran målstregen og ventet i flere sekunder fordi jeg ikke behøvede en bedre tid fordi dem der i guiness-bogen er rigtig dårlige og det samme gælder for twin-galaxies i langt de fleste spil. Har også en del rekorder i mange andre spil (som er egentlige verdensrekorder selvom de ikke er "officielle" ) og i disse vil jeg også mene at denne universelle "fejl" at tabte med vilje bare er dum og ikke arrogant eller dovent (det er vel nærmere det modsatte af dovent siden det betyder du skal spille igen hurtigere)
0
1ups givet

#8 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

09-08-2010 19:06

tl;dr
0
1ups givet

#9 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

09-08-2010 19:15

tl;dr - Stelzig siger at det er dumt ikke at give sit bedste Smiley
0
1ups givet

#10 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

10-08-2010 21:10

gøre det for omtale, så han letter kan slå den igen efter nogen har slået hans rekord med kun lidt
0
1ups givet

#11 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

10-08-2010 21:56

Han kan ikke vide, om han nogensinde bliver så god, som han er nu. Og så risikerer han at stå med en score, som han alligevel ikke kan slå, når han får brug for det. Det er bare... dumt.
0
1ups givet