N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Switch Online

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: 3D Streets of Rage 2

Skrevet af KJ85 - 21-07-2015 21:13

I denne uge udgiver SEGA spillet, 3D Streets of Rage 2, på 3DS eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Streets of Rage II blev oprindeligt udgivet til SEGA Mega Drive i 1993, og nu er det tilbage i en ny version skabt af M2 til Nintendo 3DS, så vi kan atter se frem til at hamre fjender i asfalten med større, bedre og mere ødelæggende angreb. Eks-wrestleren, Max Thunder, tilslutter sig Axel og Blaze fra det første spil i serien, og gør klar til at lande body slams og dele knytnæveslag ud til højre og venstre. Det samme gør Eddie ”Skate” Hunter, der angriber modstanderne med højhastighedsangreb og cirkelspark i luften, og som spiller skal du anvende hemmelige våben for at kæmpe dig vej gennem motorcykelbander, redde din ven og besejre Mr. X.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en konsol i 3DS-familien og har modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på fredag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

26-07-2015 10:14

Så skal den her bare afsættes. Havde jeg ikke allerede selv været igang med en anden anmeldelse, så havde jeg gerne taget den...
1
1ups givet