LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars (3DS)

Skrevet af KJ85 - 11-03-2015 10:06

Nintendo udgiver i næste uge spillet, Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars, på 3DS eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars er den sjette udgivelse i Mario vs. Donkey Kong-serien, der i sin tid startede på Game Boy Advance, men rigtig tog fart med hele tre udgivelser på Nintendo DS. Som det har været tilfældet adskillige gange, så skal du hjælpe Minis, legetøjsversioner af Nintendo-figurer, med at komme i mål ved at bruge den trykfølsomme skærm til at manipulere fjender og omgivelser i spillets mere end 80 baner. Du har tidligere kunnet skabe og dele baner, men denne gang tages Miiverse i brug på tværs af 3DS og Wii U. Spillere kan give puzzle-spil et "Yeah", så det er nemt at finde de bedste, mest kreative og udfordrende spil. Du kan tjene stjerner for at låse op for mere værktøj til niveaudesign eller bruge stjernerne til at "prikke" til andre spillere online for at opfordre dem til at skabe flere fantastiske niveauer. På denne måde kan du fremhæve dine yndlingsskabere!

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en konsol i 3DS-familien og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 12.00 på lørdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

14-03-2015 10:15

Jeg har været meget inaktiv et godt stykke tid, så her er en mulighed for at lave et lille comeback. Har spillet et af DS spillene meget, og nød at lave baner og dele med andre. Jeg kunne godt være frisk på at tage mig sammen til en anmeldelse Smiley
6
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-03-2015 10:18

Lækkert! Undrede mig meget, at ingen var sprunget på denne her endnu, for Mario vs. Donkey Kong er nogle lækre puzzle-spil Smiley
0
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

14-03-2015 11:10

Jeg havde ligget på lur i et par dage ang dette spil, men har haft så meget om ørerne at jeg ikke synes jeg ville melde mig - selvom det ser rigtig spændende ud.
@Super Yoshi får en 1up af mig Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-03-2015 12:04

Så blev klokken 12, og Super Yoshi kommer dermed til at anmelde spillet Smiley
0
1ups givet

#5 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

14-03-2015 14:15

Tak, jeg skal gøre mit bedste Smiley Får man også koden til Wii u versionen, eller er det kun 3ds?
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-03-2015 14:18

Jeg har selv gang i anmeldelsen af Wii U-versionen, og fik ikke en kode til den anden på min kvittering.. Altså skal du blot anmelde 3DS-versionen Smiley
0
1ups givet