Ny trailer for Disney Spe...

Se 10 minutters Tears of ...

N-club Streams: Uge 13

Se Super Mario Bros. Film...

LEGO 2K Drive annonceret ...

Lanceringstrailer for Sto...

Sonic Origins Plus annonc...

N-club Streams: Uge 12

N-cast #167: Skandale! Ze...

Nyt og gratis indhold til...

Nintendo Switch (OLED) - ...

Switch Online

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Legend of Zelda: Tears of...

Kirby's Return to Dreamla...

Mario Kart Tour

Spil på vej til Switch

Splatoon 3

Mario + Rabbids Sparks of...

Tilbudstråden

GBxCart eller lignende GB...

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Thimbleweed Park

Skrevet af KJ85 - 26-09-2017 21:55

I sidste uge udgav Terrible Toybox spillet, Thimbleweed Park, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Velkommen til Thimbleweed Park – beboere: 80 skøre kugler. Et hjemsøgt hotel, et forladt cirkus, en nedbrændt pude-fabrik, en død krop pixelerende under broen, toiletter drevet af vakuum-rør… du har aldrig besøgt et sted som dette før. Fem individer med intet til fælles er blevet tiltrukket til denne nedslidte og glemte by. De ved det ikke endnu, men de er alle dybt forbundet, og de bliver overvåget. Efter en lang og underlig nat i Thimbleweed Park vil du have fået svar på mange spørgsmål, og du vil stille spørgsmålstegn ved alt, du troede, du vidste. I en by som Thimbleweed Park er en død krop det mindste af dine problemer.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 930 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på lørdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

28-09-2017 00:12

Har lige gennemført spillet her til aften. Kan varmt anbefale det! Passer supergodt til at spille i sengen på Switch!

Kan i øvrigt anbefale at vælge Hardcore Mode frem for Casual Mode, da sidstnævnte begrænser det content, man oplever (puzzles, locations, dialog, etc.). Heldigvis har spillet indbygget en hint-guide, som man valgfrit kan benytte sig af.
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

30-09-2017 14:27

Jeg har været lidt afventende så andre kunne få chancen. Men eftersom der ikke er andre som har meldt sig, så kunne det være fedt at få lov at anmelde det som gammel Maniac Mansion fan. Smiley
0
1ups givet