Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

EA har ingen spil under udvikling til Wii U

EA har ingen spil under udvikling til Wii U

Skrevet af KJ85 - 17-05-2013 01:14

For ikke så forfærdelig længe siden fik vi at vide, at det næste Madden NFL ikke vil blive udgivet på Wii U. Ligeledes er vi blevet underrettet at Battlefield 4 vil skippe Nintendos konsol, og da EA annoncerede FIFA 14 blev Wii U ej heller nævnt. I et interview med Kotaku blev bomben så kastet i går – EA har ikke et eneste spil under udvikling til konsollen.

Dette udtalte, Jeff Brown, en talsmand for EA, men han ville ikke udelukke, at de vender tilbage til konsollen i fremtiden.

Foruden FIFA 14, Madden 25 og Battlefield 4 kan vi altså nu afskrive Dragon Age III, Mass Effect 4, Army of Two: The Devil’s Cartel og det næste Need for Speed såvel som de kommende iterationer af NHL og Tiger Woods PGA Tour.

EA er trods alt en af de tunge drenge i branchen og som I måske ved har de for nyligt skrevet kontrakt med Disney omkring udviklingen af Star Wars-spil, så hvilken konsekvens får dette? Går Wii U en mørk fremtid i møde i forhold til tredjepartssupport eller kan de hive dem til sig med solide udgivelser senere på året? Hvad er din reaktion på nyheden?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

17-05-2013 09:25

Jeg er personligt ligeglad med 99% af alle EAs spil, så det gør mig ikke så meget. Det ser dog ikke godt ud for Wii U. Der er sket et eller andet mellem Nintendo og EA siden E3 2011...
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-05-2013 09:41

Håber ikke de giver dårlige salgstal for deres udgivelser skylden..

De har udgivet fire sene udgaver af allerede til konkurrende konsoller eksisterende spil, og kan på den baggrund vel ikke tillade sig at forvente det vilde. Ikke nok med det, så indeholdt FIFA 13 ikke alle game modes, som på PS3 og Xbox 360 - det er jo helt hen i hampen, hvis de tror fans af serien vil købe en ufuldstændig udgivelse..

Havde de blot udgivet et komplet FIFA 14 til konsollen senere på året samtidig med udgivelsen på de andre konsoller, kunne man tale om, at de havde givet konsollen en reel chance - at trække sig på deres eksisterende baggrund er virkelig dårlig stil..
1
1ups givet

#3 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

17-05-2013 10:11

tror det må betyder at wiiU aldrig en konsol man kan have alene..

Skulle jeg have wiiU ville jeg blive nødt til at få en Xbox720/ps4 ved siden af..

desv.. også er der måske mange som vil vælge wiiU fra..

ser sku lidt sort ud for wiiu Smiley
0
1ups givet

#4 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

17-05-2013 13:46

hmm tiden vil vise hvad det her betyder.

Jeg er skuffet, tror Nintendo selv er ude om det. Det udgiver en konsol hvor mario wii u er top spillet, troede de virkelig at et mario 2d spil kunne sælge alle deres konsoller.

Selvfølgelig gider EA ikke bruge tid og penge på Wii U spil da det ikke kan betale sig i sidste ende.

Nintendo skal tag sig sammen og udgive nogle top top titler til Wii U ellers er denne konsol snart død.
0
1ups givet

#5 - E

Level: 4 (Stalkid)

17-05-2013 14:02

Trist, Nintendo. Det kan godt være, at det ikke er alle udgivelser fra EA, der er lige meget værd, men de er en af de tunge dreng, som de bør have bag sig.
Jeg har ikke selv Wii U, men jeg må da indrømme, at Nintendo ikke har gjort ret meget, som har fået mig til at købe den. Personligt synes jeg efterhånden, at de skal tage andre kort på hånden end deres sædvanlige udgivelser (Mario!). Og dette her hjælper da slet ikke på det.
0
1ups givet

#6 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

17-05-2013 15:28

Den sidste konsol som EA ikke støttede var Segas Dreamcast og vi ved alle hvordan det gik dem.

Det kan godt være at de fleste herinde ikke har behov for EAs spil, men hvad hjælper det, hvis Nintendo kun kan lokke den hårdeste kerne af Nintendofans til at købe deres konsol? Det er nødvendigt at Nintendo får så stor en spiludvikler som EA til at støtte deres hovedkonsol, for ellers kan Wii U meget vel gå samme vej som Segas Dreamcast.

.. og hvem ved hvilken spiludgiver der bliver den næste til at stoppe spiludviklingen for Wii U? Hvis jeg var Iwata ville jeg se at få repareret deres forhold til tredjeparts spiludviklerne.

EDIT: Lad os ikke glemme at Nintendo heller ikke er "gode venner" med Amazon i USA. De har helt stoppet at sælge Nintendo konsoller. Fix that shit, Nintendo!
1
1ups givet

#7 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

17-05-2013 16:23

hvis vi skal se positivt på det så siger han atm så der er intet udelukket i fremtiden Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-05-2013 17:57

Så fik vi altså lige den lamme undskyldning fra EA:

“Ten months ago FIFA 13 was a launch title on Wii U. Although the game featured FIFA’s award-winning HD gameplay and innovative new ways to play, the commercial results were disappointing. We have decided not to develop FIFA 14 on Wii U.”


Mange folk ejer ikke kun én konsol og havde derfor allerede købt det på en anden, og så var det samtidig en udgivelse uden alle spillets game modes. Undskyld mig, men hvad havde de forventet. Folk er ikke dumme får, der køber alt og blot accepterer mangelfulde produkter..

0
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

17-05-2013 20:27

Imponerende nok er der ingen journalister der vil konfrontere dem med de lamme undskyldninger
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-05-2013 22:53

Skal vi så lige citere en udvikler for EA Sports? Her er hvad han skrev på Twitter:

The WiiU is crap. Less powerful than an XBOX360. Poor online/store. Weird tablet. Nintendo are walking dead at this point. Sony, MS, Apple, Google all following the same playbook ... standard, powerful, hardware, with focus on software and services.

Nintendo are still operating like it's 1990. They should have "done a Sega" and offered Mario/Zelda as PS4/Durango exclusives. Instead they make this awful console, and this... Just stop it! Just make great games!

It is an utterly intentional decision to focus our resources on markets which actually matter ... like mobile, and Gen4.

One more Smiley. Nintendo platforms have always been very poor revenue-wise for third parties. Only Mario and Zelda make money.


Efterfølgende bliver han spurgt om der er så mange problemer hos EA, at de ignorerer den casual gamer og familier (implicit Wii U), hvortil svaret lyder:

Yep, we've got plenty of problems, but WiiU isn't where that family/casual market is. It's on mobile/tablet now!


Sikke et angreb - hvad siger I?

0
1ups givet

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

18-05-2013 02:46

KJ85 skrev:
Håber ikke de giver dårlige salgstal for deres udgivelser skylden..

De har udgivet fire sene udgaver af allerede til konkurrende konsoller eksisterende spil, og kan på den baggrund vel ikke tillade sig at forvente det vilde. Ikke nok med det, så indeholdt FIFA 13 ikke alle game modes, som på PS3 og Xbox 360 - det er jo helt hen i hampen, hvis de tror fans af serien vil købe en ufuldstændig udgivelse..

Havde de blot udgivet et komplet FIFA 14 til konsollen senere på året samtidig med udgivelsen på de andre konsoller, kunne man tale om, at de havde givet konsollen en reel chance - at trække sig på deres eksisterende baggrund er virkelig dårlig stil..Jeg kunne ikke være mere enig. EA har kun i få tilfælde leveret ordentlige versioner af Deres spil til Nintendo konsollerne de seneste år og så undre de sig over, at spillene ikke sælger.

Lige her og nu kan WIi U klare alt hvad der er på markedet af spil. EA har ingen undskyldninger for ikke at støtte op med deres bedte multiplatforms titler.

De behandler Deres medarbejdere af hel*ede til, de forsøger at spise Nintendo og Vita ejere af med dårlige ports og de opføre sig i det hele taget voldsomt arrogant for tiden.

De har tidligere kritiseret Nintendo for, at opføre sig egoistisk og arrogant, dengang Nintendo var tæt på at have monopol. Men Nintendo blev klogere med årene og fandt ud af, at hvis man opføre sig som bøllen i skolegården, så mister man både venskaber, kunder og penge,

Nu er det EA der er bøllen i skolegården og som behandler alle omkring dem som l*rt.. Sjovt de selv er blevet alt det, som de engang hadede Nintendo så meget for.

1
1ups givet

#12 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

18-05-2013 17:46

Er også totalt mindblown over at EA ikke kan se ud over næsetippen. Er enig med alt det overstående fra KJ og Zøvnig. Vil også tilføje at deres Nintendo produkter ser lidt til ingen reklame, så no shit at de ikke sælger.

Min største frygt, er bare at andre følger trop. Activision er også utroligt skuffede over Wii Uen, og at have de to største publishers droppe konsollen så tidligt ville være katastrofalt.
0
1ups givet