N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

EA: Hvordan FIFA 13 på Wii U er anderledes

Skrevet af KJ85 - 07-08-2012 15:33

For snart en uge siden afholdte EA en pressekonference under navnet EA Summer Showcase, hvor firmaet fremviste nogle af deres kommende spil – deriblandt også materiale fra Wii U-spillene. I den anledning er FIFA 13s producer, Matt Prior blevet interviewet, og han fortæller blandt andet, hvordan Wii U-versionen af spillet adskiller sig fra de andre versioner til PS3 og Xbox 360.

Som skrevet i denne nyhed på N-club lover EA at den grafisk pæneste version af spillet vil være at finde på Wii U. I interviewet fortæller Matt Prior helt præcist hvad det drejer sig om. Da man har valgt at optimere, hvor det ville give den største effekt, er det banen og publikummerne, der er blevet lagt vægt på. Således er banens tekstur blevet meget mere detaljeret og opløsningen på publikummerne er fordoblet i forhold til de andre versioner. Der er altså ikke tale om forbedringer hele vejen rundt.


Matt Prior beretter også, hvordan man med Wii U-versionen har været nødsaget til allokere sine ressourcer mere forsigtigt, da man ikke, som på PS3 og Xbox 360, har haft noget færdigt produkt at bygge videre på. Hele det solide fundament er derfor blevet opbygget fra bunden, og derfor vil FIFA 13 på Wii U ikke fra launch indeholde alle de features man finder i spillet på de andre konsoller – dette gælder blandt andet Ultimate team. Han forsikrer dog at de mest populære ting fra serien vil være at finde på Wii U, hvorfor Online Seasons er en sikker vinder.

Ting som kontrol over førstegangsberøringer og kurvede løb kan ej heller findes på Wii U, selvom spillet kører på den samme engine som på de andre konsoller. For at have spillet klar i tide har man simpelthen været nødt til at tage fat i spillet på et tidspunkt, hvor det var stabilt og derefter lave de tilføjelser der var nødvendige. På grund af de manglende features udtaler Matt Prior, at der med Wii U-versionen måske ikke direkte er tale om FIFA 13, men ej heller FIFA 12, da der er mange forbedringer i forhold til det forrige spil. Derfor er det i forhold til hovedserien nærmere at betragte som en mellemting.


Man skal selvfølgelig heller ikke glemme, at der på Wii U er tilføjet ny funktionalitet til spillet via konsollens touch-screen controller. Eksempelvis vil der, når man spiller online på Wii U, hele tiden være adgang til vennelisten på konsollen med et hurtigt tryk på skærmen. Med et tryk mere kan du invitere dem til at deltage i et spil eller skrive og sende dem en besked. Dette fungerer ifølge Matt Prior langt bedre end på Xbox 360, og understreger, at man virkelig har haft fokus på at gøre det lettere at tage et hurtigt spil med vennerne.

Wii U GamePad gør det ikke kun lettere at spille med vennerne, men skulle også gøre det nemmere for personer, der ikke er vant til serien at spille det generelt. Touch-screen kontrollen skulle nemlig være mere intuitiv at gå til, da de fleste kender principperne fra mobiltelefoner og tablets. Der er med andre ord ikke et væld af forskellige knapper der skal trykkes på, da det meste styres på skærmen.

Spillets manager mode skulle desuden virke fantastisk på Wii U GamePad. I manager mode skal man nemlig agere som holdets træner, og kan på kontrolleren blandt andet se statistik på de enkelte spillere, udføre udskiftninger og vælge spillernes løbebaner.



Hvad siger I til den ny information om FIFA 13 på Wii U? Vil I komme til at savne nogle af elementerne fra de andre versioner, eller tror I de eksklusive features på Wii U kan gøre op for dette?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-08-2012 23:19

Er ikke selv den store FIFA-mand, men lyder da til, at Wii U-versionen kommer til at halte på en del punkter. Så kan det vel være lige meget at banen og tilskuerne er pænere..
0
1ups givet

#2 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

07-08-2012 23:40

Pinligt at netop de to ting jeg pointerede i den anden FIFA nyhed, er de to forbedrede >_< -- til mit forsvar er det især på det øverste screenshot nemt at se publikummerne er mere detaljerede ift. det i Bos nyhed.

#1 -- indeed spillet lacker. Imo lagde Bos anden nyhed allerede meget op til det, men at der mangler specifikke features er da for lame. Den bør som nex-gen konsollen have en masse, konkurrenterne ikke tilbyder -- også foruden styringsfeatures, som altså er det eneste.... og de er ovenikøbet dårlige.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-08-2012 23:45

^Jeg synes også det var lidt sjovt, da jeg brød ind i din diskussion med chessr, at det netop var de eneste forbedringer du havde pinpointet som værende dårlige Smiley

Kontrollen er helt sikkert dårligere set fra en erfaren FIFA-spillers perspektiv, men langt mere intuitiv for nykommere. En ting de vil opnå med det er jo også, at folk på forskellige niveauer lettere kan dyste mod hinanden.
0
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

08-08-2012 05:30

Jeg er ikke sikker på at styringen er dårligere, bare fordi begyndere får lov at bruge touchscreenen. Med mindre de altså tvinger os alle til at bruge den funktion. Ellers bør styringen være den samme som på Xbox og PS3.

Jeg køber til gengæld ikke undskyldningen om, at de ikke har haft tid nok. Havde de prioriteret det højt nok, havde vi fået en komplet udgave og ikke noget mikmaks midt imellem. Det er bare ikke godt nok.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-08-2012 09:42

^ Man bliver ikke tvunget til at bruge Wii U GamePad, så det kan der være noget om. Men som nævnt i nyheden kommer der så til at være et par ting du ikke kan kontrollere, som i de andre versioner.

Jeg ved så ikke om EA har tænkt sig løbende at opdatere spillet med flere game modes, så det kommer til at indeholde de samme ting som de andre.
0
1ups givet

#6 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

08-08-2012 09:49

Jeg tror bestemt ikke vi er på det punkt i onlinedelen endnu, at vi får (gratis) opdateringer til et udgivet spil, især ikke fra EA.

Det ser ud som nu, at man ved udgivelsen ikke kan bruge mere end ét Wii U GamePad pr Wii U-maskine, så hvis der skal være nogenlunde fair gameplay mellem to på samme niveau (især begynderniveau), så skal man kunne styre alt omtrent lige så godt på den anden kontroller. Ellers er det VIRKELIG dårligt, synes jeg..
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-08-2012 09:58

Skal jeg ikke kunne sige, men hæftede mig bare lidt ved følgende citat.

Some of the more advanced [modes] that took many years to kind of come onto 360 and PS3, things like Ultimate Team, they aren't on it at launch, but the biggest one in terms of popularity is

.

0
1ups givet