LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 32 2012

Skrevet af KJ85 - 06-08-2012 13:11

Danmark har nået målsætningen om, at hente otte medaljer til OL, der nu er gået ind i sin anden uge, hvor flere medaljer måske kan høstes. Landet over er ugen startet med massiv regn og indbyder således blandt andet til videospil. Derfor skal vi selvfølgelig også se om, der er godt nyt tidsfordriv blandt ugens nye digitale udgivelser til Nintendos konsoller.

Nintendo eShop:


For tredje uge i træk er antallet og fordelingen af nye titler på eShoppen den samme. Det betyder, at der er både 3DSWare, VC-spil og to styk DSiWare. Til gengæld er der intet DLC i denne uge.

SpeedX 3D:


Ugens 3DSWare er udviklet af Gamelion Studios og tidligere udgivet til mobiltelefoner på blandt andet Androidplatformen – nu finder det så vej til Nintendo 3DS. SpeedX 3D er en tunnel racer, hvor man til beatet af elektronisk musik skal undvige forhindringer på sin vej mod målet mens hastigheden gradvist øges. Spillet kan som det ses i traileren spilles i fire distinktive game modes og bliver med en pris på 22,50 kr. et forholdsvis billigt stykke 3DSWare.


The Sword of Hope II:


Ugens VC-spil er udviklet af japanske Kemco og oprindeligt udgivet til Game Boy i 1992 i Japan. Spillet nåede fire år senere til USA, men blev aldrig udgivet i Europa. Nu får vi dog muligheden for på 3DS at prøve dette RPG-eventyr om Prins Theo. På jagten efter Håbets Sværd og udryddelsen af en ond dæmon har du som spiller kontrollen over Prins Theo og hæren af krigere og magikere, som man rekrutterer hen ad vejen. Dette indebærer klassiske RPG-valg, som anvendelse af items og valg af forskellige angrebs-/forsvarstræk. Dette spil kommer ligeledes til at koste 22,50 kr.


90’s Pool:


Cinemax Games udgiver i denne uge et Pool-spil på eShoppen som DSiWare, hvor det tilsyneladende er Eight-ball, der er i fokus. Udover dette klassiske spil, indeholder det en kampagnedel, hvor der skal udføres trick-skud i 20 forskellige missioner. Eight-ball-kampene kan spilles i tre forskellige sværdhedsgrader, og meget mere er der vist ikke at sige om det. Spillet vil koste 37,50 kr. eller 500 Nintendo Points.


101 Pinball World:


Ugens andet DSiWare tilfører eShoppen endnu et pinball-spil, og mens Zen Pinball 3D og dets efterfølger Marvel Pinball 3D er enormt gode, skulle der her være tale om direkte skrammel. Spillet indeholder 136 forskellige pinball-borde fordelt ligeligt på fire verdener. Dette lyder måske voldsomt, men til gengæld skulle bordene være stort set tomme og derfor ret kedelige at spille. Har du lyst til at spilde dine penge kan 101 Pinball World købes for 37,50 kr. eller 500 Nintendo Points.


The Incredible Barbazan: Raging Bull:


The Incredible Barbazan er historien om verdens værste tryllekunstner fortalt gennem en række kortfilm på hver fem minutter. Seks af disse afsnit er blevet genskabt med stereoskopisk 3D-effekt, og ugens afsnit er det femte i rækken. Hvert afsnit koster 11,25 kr.


Wii Shop Channel:


De seneste ugers udgivelser på Wii Shop Channel har skiftet mellem WiiWare og Virtual Console-udgivelser, så denne uge er det blevet tid til mere WiiWare.

Successfully Learning English: Year 3:


For blot tre uger siden blev den forrige lektion i denne spilserie udgivet på Wii og, nu er det blevet tid til det tredje. Succesfully Learning… er en række læringsspil for det yngre publikum udgivet af Tivola. Spillet består af en række forskellige opgaver, der skal løses i samarbejde med spillets underviser – en grøn vampyrkarakter. Den seneste udgivelse havde kun halvt så mange opgaver som dets ækvivalente DSiWare, men var til gengæld bedre præsenteret. Det kan derfor godt tænkes, at dette også er tilfældet denne gang. Prisen er som på det forrige 800 Nintendo Points.



Med det er der altså rundet af for ugens udgivelser – er der noget du har tænkt dig at købe?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

06-08-2012 15:26

Gab...

... det ligner intet andet end en kedelig uge. Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-08-2012 15:29

Det kan vi vist kun være enige om, men Game Boy-spillet skulle vist være ganske godt. Det kræver selvfølgelig at man er til RPG-genren Smiley
0
1ups givet

#3 - koopi

Level: 7 (Korok)

06-08-2012 16:08

Jeg glæder mig mest til Nano Assault. Smiley
0
1ups givet