N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fossil Fighters: Frontier lanceres d. 29. maj

Skrevet af KJ85 - 09-04-2015 11:52

Hvad der er med Nintendo og maj, det ved jeg ikke, men spillene skal åbenbart pumpes ud i den måned til både 3DS og Wii U. 8. maj lander Kirby and the Rainbow Paintbrush samt Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition i butikkerne. 15. maj står den så på Code Name S.T.E.A.M. og d. 29. maj nu på både Splatoon og Fossil Fighters: Frontier. Der er hele fem fysiske udgivelser fordelt på de to konsoller, men Nintendo of Europe har jo også lidt at indhente i forhold til USA, hvor tre af spillene allerede er udgivet.

Her er hvad Bergsala skriver i pressemeddelelsen om den seneste annoncering.

9. april 2015 – Tag dit udgravningsværktøj og begiv dig ud på et vildt eventyr for at finde fossiler, når Fossil Fighters Frontier udkommer til Nintendo 3DS den 29. maj!

I Fossil Fighters Frontier indtager du rollen som den unge Fossil Warden, som skal beskytte de dyrebare Fossil Parks mod den stygge Dr. Baron von Blackraven, der er opsat på at regere verden med hjælp fra den genoplivelige, meget stærke og farverige dinosaur, Vivosaur! I spillet venter dig en stor 3D-verden med skjulte rigdomme, som du finder, når du rejser omkring på dit Bone Buggy-køretøj. Du skal finde dyrebare fossiler og udgrave dem, inden du ser dem blive genoplivet til Vivosaurer. Du skal herefter sende dem i turbaserede kampe mod dine fjender. Spillet indeholder over 80 Vivosaurer.

Til at udgrave og rense de dyrebare fossiler bruger du Nintendo 3DS-systemets trykfølsomme skærm. Jo bedre udgravning, jo stærkere Vivosaurer i kamp fremover. Heldigvis kan du undervejs i spillet få opgraderet dit værktøj til det sjove og intuitive udgravningsarbejde. Du vil også opdage steder med finurlige udfordringer og opgaver på din rejse efter de sjældne og værdifulde fossiler.

Vivosaurer kommer i fem typer: vand, ild, luft, jord og en neutral form. Og de har forskellige slags angreb og evner, så prøv at lære de forskellige typer godt at kende. Ud over kampene undervejs i spillets story, er der også daglige turneringer i arenaen Fossil Stadium. Via StreetPass kan du modtage udfordringer fra andre spillere.

Fossil Fighters Frontier kan spilles alene, men indeholder også flere sjove muligheder i multiplayer. Du kan spille lokalt med op til tre venner eller online i kampe mod en spiller, hvis du har internetadgang.

Tag på et præhistorisk eventyr den 29. maj, når Fossil Fighters Frontier lanceres til Nintendo 3DS!


Der blev ikke udsendt en ny trailer i forbindelse med annonceringen af udgivelsesdatoen, men her har I den fra E3 sidste år.Hvad siger du til det tæt pakkede udgivelsesskema fra Nintendo i maj, og hvor mange af spillene regner du med at investere i?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

09-04-2015 12:00

Jeg kunne godt finde på at købe dette på et tidspunkt. Men jeg skal have splatoon + amiibos, så det er nok det eneste der er råd til i maj Smiley
0
1ups givet

#2 - madjor

Level: 17 (Deku Baba)

09-04-2015 12:55

Det er skønt at vi i Europa nu også får lejlighed til at spille nogle af de titler, der allerede er udgivet i andre lande. Personligt skal jeg helt sikkert have fingrene i Kirby and the Rainbow Paintbrush Smiley
1
1ups givet

#3 - MinniDK

Level: 4 (Stalkid)

09-04-2015 15:27

kirby and the rainbow paintrush. det kun jeg også godt tænke mig Smiley
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

09-04-2015 23:21

Regner ikke med at købe nogen af de spil nævnt i nyheden. Ved ikke, hvad det er, men ingen af dem tiltaler mig synderligt meget. Håber der kommer noget godt i næste halvår.
1
1ups givet