Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

GBA-spil stadig på vej til Nintendo 3DS

Skrevet af Bo130 - 31-01-2014 05:32

Når man ser tilbage på 2013 og hvor fantastisk et år Nintendo 3DS har haft, så er det svært at se at der fandtes en tid hvor Nintendo 3DS havde det omtrent lige så svært på markedet som Wii U har det nu. Nintendo formåede dog at lavede et af de mere overraskende stunt nogensinde for spilmarkedet og har siden hen haft bedre styr på markedsføringen af deres håndholdte platform.

Nintendo satte prisen ned på maskinen og udskyldte til alle mennesker der allerede havde investeret i deres nye håndholdte med 20 spil, 10 til NES og 10 til GBA. Dette tilbud fik mange til faktisk at købe en Nintendo 3DS inden prisen blev sænket for at anskaffe sig de 10 GBA-spil, dre drejede sig om F-Zero: Maximum Velocity, Fire Emblem: The Sacred Stones, Kirby & the Amazing Mirror, Mario Kart: Super Circuit, Mario vs. Donkey Kong, Metroid Fusion, The Legend of Zelda: The Minish Cap, Wario Land 4, WarioWare, Inc.: Mega Microgame$! og Yoshi's Island: Super Mario Advance 3! Kan man bebrejde dem?

Dette satte dog også forhåbninger op omkring at disse spil - og forhåbentlig mange flere fra GBA-generationen - senere ville blive sat til salg på Nintendo 3DS. Men vi har intet hørt om dette i de to år der er kommet efter - før i går, hvor Nintendo DS-spil blev bekræftet som en kommende del af Wii U Virtual Console.

I en spørgesession er Natsume dog blevet spurgt om det stadig er noget vi kan se frem til, og de gav et betryggende svar.

“No, Nintendo does not put recent console games on the 3DS eShop, and sadly that means we cannot either. The same goes with GBA (outside of the ambassador games) — though they’re working on this and we look forward to the day it’s possible. But until that day comes, we aren’t actively working on porting any specific GBA or GameCube games. We’re aware today that Nintendo has announced plans to launch DS games for the WiiU – it’s an exciting time, and we’ll be reviewing our DS catalogue for potential titles.”

Samtalen er fortsat på Twitter, hvor de fortæller at de langt fra er de første der har vist interesse i at have GBA-spil på Nintendo 3DS eShop. Forhåbentlig betyder dette at når Nintendo engang bliver klar, så er der mange udviklere der følger trop.


Hvilke GBA-titler så I helst blive udgivet virtuelt til Nintendo 3DS?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

31-01-2014 09:21

Da de her udtalelser ikke kommer fra Nintendo selv tror jeg desværre, der er nogle misforståelser i opfattelsen.

Nintendo har fuldstædig slået fast, at de 10 GBA-spil forbliver ambassadør-spil, og ingen andre kommer til at kunne få dem på 3DS.

Når Natsume nævner GBA i samtalen her, er jeg overbevist om, at det Nintendo arbejder på er at bringe spillene til VC på Wii U, som de har udtalt de ville.

Med andre ord tror jeg ikke de kommer til 3DS på noget tidspunkt.
2
1ups givet