Sora-amiibo lander i hand...

Tre nye spil lander på N...

Tales of Kenzera: ZAU ann...

Lanceringstrailer for Out...

Ny trailer for anden del ...

Husk The Game Awards i na...

Another Code: Recollectio...

Prøv Suika Game ganske g...

Lanceringstrailer for A H...

Batman: Arkham Trilogy f...

Sonic

Fortnite

Fire Emblem Heroes

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U får quick start-menu til sommer

Skrevet af KJ85 - 30-01-2014 09:30

Det er ved at være noget tid siden, at Nintendo sidst kom med en systemforbedrende firmware-opdatering til Wii U, men under nattens møde for investorer blev vi informeret om, at en sådan vil komme tidligt på sommeren i år, og allerede nu har Nintendo specificeret en af ændringerne – en quick start-menu.

Bo130 har allerede kort omtalt funktionen i sin nyhed om Nintendos ændringer, uden at komme nærmere ind på funktionen. Hvad denne quick start-menu essentielt gør, er, at den tillader hurtigere opstart, af de spil du har spillet for nyligt. Hvor man under opstart før skulle vælge sin Mii med tilhørende NNID-konto, inden man blev taget til menuen med al software, kan man efter opdateringen i stedet vælge spil ligeså snart konsollen tændes, hvorefter man vælger sin Mii og tages direkte ind i spillet. Det demonstreres i øvrigt med nedenstående video.Ifølge Nintendo vil det spare dig for omkring 50 procent af opstartstiden når du bare vil tænde din konsol for at spille.

Men hvad siger I? Er det opdateringen vi alle havde ventet på, eller er der andre funktioner I hellere så implementeret gennem sommerens systemopdatering?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

30-01-2014 09:40

Jeg troede egentlig, at konsollen var fuldt funktionel uden TV, som den er nu. Er det en misforståelse fra min side?
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-01-2014 09:48

Den er skam fuldt funktionel uden TV'et, så længe du vel og mærke ikke spiller et spil, ser ikke understøtter off-TV play.

Den her opdatering har kun indflydelse på, hvordan konsollen starter op. Menuen har hele tiden været på GamePad, så det er blot et spørgsmål om, hvor hurtigt du kan vælge software.
0
1ups givet

#3 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

30-01-2014 17:01

Synes det er god ting, når man fx. kommer træt hjem og bare ikke lige har lyst til at blive distraheret af svar på miiverse osv. men at man bare vil nyde et godt spil Smiley
1
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

30-01-2014 17:40

Jeg synes bestemt det er godt, men er lidt som JOEP, er lidt overrasket over at dette er en nyhed - det burde det i hvert fald ikke være.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-01-2014 18:06

Til dem der er overraskede tror jeg måske det kræver lidt uddybning det her. Sådan her ser det i øjeblikket ud når man starter konsollen, dog med hurtigere hastighed efter et par opdateringer:Som jeg forstår det giver opdateringen mulighed for, at man med et hurtigt tryk på power-kappen blot tænder skærmen på GamePad (ligesom man kan med fjerbetjeningen via TV-knappen). Først når man har valgt software og profil fra quick-start menuen vil konsollen så boote op, og et eller andet sted kan den nye menu vel sammenlignes med en mobil/tablet i standby.

Jeg kan tage fejl, men det er sådan jeg tror det kommer til at fungere.
0
1ups givet