N-club Streams: Uge 33

Multiplayer-spil kommer p...

Trailer for Pac-Man World...

Lanceringstrailer for Cul...

Figurtrailere udsendt for...

Nyt fra Splatoon 3 udgive...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Switch Online

Spil på vej til Switch

LOL tråden (Video, bille...

Film med videospilsrefere...

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Harvest Moon: The Tale of Two Towns udgives i Europa d. 29. juni

Skrevet af KJ85 - 20-06-2012 14:09

For snart to år siden blev dette spil i Harvest Moon-serien udgivet i Japan til Nintendo DS, sidste efterår udkom det i Amerika til både DS og 3DS, og nu har spillet så endeligt fundet vejen til Europa, hvor vi ligesom amerikanerne får hele to versioner af spillet. Men hvad er spillet egentlig for en størrelse? Det kan du finde ud af her.

Harvest Moon: The Tale of Two Towns er ligesom tidligere spil i serien et veludviklet farmsimuleringsspil med RPG-elementer. Spillet tager sit udspring i en konflikt mellem indbyggerne i to tidligere nærtstående byer, Bluebell og Konohana, om hvem der har det bedste kulinariske køkken. Indtil høstguden en dag fik nok af indbyggerne var de to byer sammenkoblet via en tunnel, men nu er denne altså kollapset og indbyggerne ser kun hinanden til madlavningsfestivaler, der finder sted fire gange hver årstid.


Som spiller tager du rollen som en ny og ivrig farmer, der vil starte et nyt liv i en af de to byer. Fra start skal du således vælge, hvilken af de to byer du vil bo i, hvorefter målet er at vinde så mange madlavningskonkurrencer for din by som muligt med brug af de ingredienser (kød/grøntsager) du kan producere på din farm. Du vælger selvfølgelig selv om du ønsker at spille som en dreng eller pige og navngiver selv din karakter.

Som man kan se i traileren for spillet herunder er der mange ting at give sig til i spillet.


Af de helt forventelige, taget spiltypen, i betragtning skal man selvfølgelig opdrætte dyr og passe afgrøder, men man skal også finde kærligheden og starte sig en familie, hvorfor man selvfølgelig kan gå på dates med udvalgte karakterer i spillet.

Der er kun Ganske få forskelle på DS- og 3DS-versionen af Harvest Moon: A Tale of Two Towns. Selvfølgelig har 3DS-versionen fået tilføjet lidt stereoskopiske 3D-effekter og har generelt en bedre grafikkvalitet på grund af den bedre skærm, og så er der også den åbenlyse forskel i regionslåsning, som man ikke finder på DS.


3DS-versionen gør desuden brug af StreetPass, hvormed man kan bytte objekter med folk man møder ved at placere dem i sin SteetPass-kasse – der kan dog også byttes over WiFi på både DS og 3DS. Sidst, men ikke mindst, har 3DS-versionen fået tilføjet et ekstra minispil, der gør det lettere at maksimere sine dyrs hjerter.

Der er altså kun knap halvanden uge til dette spil udgives d. 29. juni. Hvad siger I til det? Er det noget I kunne finde på at købe til jeres DS/3DS, eller venter i på en eventuel europæisk udgivelse af det næste Harvest Moon, der er udviklet direkte til 3DS?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-06-2012 17:52

Hvilket er det bedste Harvest Moon-spil? Jeg blev pludselig meget interesseret i serien, nok pga animal crossing, men jeg blev meget skuffet da jeg prøvede det på GameCube. Nu er jeg igen fascineret af konceptet, men denne gang af Rune Factory. Det ser ud til at den serie har det ekstra der kunne gøre Harvest Moon godt for mig.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-06-2012 17:54

Er Rune Factory ikke også udviklet af samme firma som Harvest Moon?
0
1ups givet

#3 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-06-2012 17:57

Natsume? Jo Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-06-2012 18:07

Hmm, så er jeg ikke sikker alligevel. Da jeg researchede til denne nyhed fandt jeg frem til at udvikleren er Marvelous, men udgives af Natsume i US og Rising Star Games i EU.
0
1ups givet

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-06-2012 18:27

Kan være jeg tager fejl Smiley
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-06-2012 18:35

Tjekkede lige op på det og kan se, at situationen er den samme med Rune Factory, der også udgives af de tre respektive firmaer.
0
1ups givet

#7 - Placer

Level: 1 (Goomba)

21-06-2012 13:03

Bo130

Min personlige favorit er det første spil til Gameboy Advance. Det er nok et af de spil jeg har brugt mest tid på Smiley
0
1ups givet