Minecraft fejrer 15 års ...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Iwata: Wii U skulle være blevet fremvist anderledes

Iwata: Wii U skulle være blevet fremvist anderledes

Skrevet af Lukas Skywalker - 15-06-2011 14:49

I et interview med den engelske avis London Evening Standard, udtaler Nintendos øverste mand, Satoru Iwata, at afsløringen af Wii U under E3 2011 burde være foregået anderledes.

Der skal ikke herske nogen tvivl om at mange var lidt forvirrede efter Nintendos konference ved E3 dette år. Mest af alt pga. ubesvarede spørgsmål vedrørende Wii U. En af de ting der især har været tvivl om, er hvorvidt Wii U blot var en controller, eller en egentlig konsol, hvor det sidste er svaret.

Iwata tror stærkt på Wii U, og mener ikke at afsløringen var helt hen i vejret, men med et tilbageblik kan han godt se at de måske skulle have brugt mere tid på at vise selve konsollen.

"We should have shown a single picture of the new console, then started talking about the controller."
- Satoru Iwata


Men som seere af Nintendos konference ved E3 2011 vil vide, så var det bestemt controlleren der var i fokus. Dette er dog heller ikke spor uforståeligt, da det netop er controlleren der er det vigtige ved Wii U. Som Reggie så smukt selv sagde det til GameTrailers kort tid efter konferencens afslutning, så er konsollen ikke andet end en kasse med hardware.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

15-06-2011 15:05

jeg er enig, i starten der de viste den frem var jeg ikke sikker på om det bare var en ny kontroller eller en helt ny konsol.
Første da en af videoerne viste konsolen lidt i baggrunden kunne jeg se det var en ny konsol og ikke bare noget nyt til Wii.
0
1ups givet

#2 - PD

Level: 1 (Goomba)

15-06-2011 15:23

Var også I tvivl, men jeg troede alligevel på at det var en ny konsol, da man jo fik at vide at det var den nye controller til Wii U ;b

Men jeg kan sangtens forstå hvorfor det var forvirrende
0
1ups givet

#3 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

15-06-2011 18:22

Forstår ikke man kunne overhøre alle de gange de sagde ordene "new home console", eller hvordan det kan misforstås, ærligt talt Smiley
0
1ups givet

#4 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

15-06-2011 19:15

Nu var det jo ikke alle, der sad og så pressekonferencen. Alt i alt var det dårlig kommunikation, hvis I spørger mig. Sådan helt konkret så var der for mange præsuppositioner, dvs. underforståetheder, fra Nintendos side.

Derudover er der bare generelt et problem med navnet "Wii U". Udover det lyder super lamt, så lyder det som en naturlig brandforlængelse ligesom DSi eller DSi XL. 3DS har samme problem.
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

15-06-2011 18:24

Synes måske også det var lige lovlig tydeligt når man så den ekstremt forbedrede grafiske side af spillene Smiley Af samme grund var der også nogle der regnede med, at de gamle Wii-spil ville blive i HD (der blev i hvert fald spurgt om det i et interview). Altså, come on, skulle de så gå tilbage og lave alle spillene om Smiley?
0
1ups givet

#6 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

15-06-2011 19:24

Jeg er enig med navnet. Det holder ikke en meter. Det er i mine øjne et failet forsøg på at få Wii skaren til også at købe den nye konsol. Just no.
0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

15-06-2011 19:29

Deres største fejl var nok at de ikke viste en game-montage i stil med denne.
0
1ups givet

#8 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

15-06-2011 19:34

Henrik >> Jeg synes det er chokerende, at man kan tro at ens kunder er så dumme.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at der kommer til at være flere såkaldte "hardcore" Nintendo fanboys, der køber Wii U pga. navnet (Nintendos) fremfor det udvidede marked. Det udvidede marked er ligeglad med brandet Wii - og ny teknologi. De er interesseret i spil, der siger dem noget.

Togbis >> Ja, helt enig. Problemet var jo, at der ikke var nogle spil at fremvise - kun trailere, der kørte på 360- og PS3-hardware (LOL!). Men hvorfor var der ikke nogle spil at fremvise? Fordi Iwata og Miyamoto er overbevist om, at 'samspil mellem hardware og software' sælger konsoller. "Se, nu bruger jeg min Wii U-controller til at sigte med på skærmen. WOW!". Der var bare lige nogle, der glemte at spørge dem, om det er sjovt i længden.
0
1ups givet

#9 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

15-06-2011 21:25

Skulle vi nu ikke lige vente lidt inden vi afskriver den som en fiasko?

Jeg er ny herinde, men jeg er nu godt nok overrasket over hvor fjendske folk er overfor Nintendo og de seneste års udvikling.

Jeg er hverken uvidende, fanboy eller interesseret i gimmicks. På trods af det har Nintendos konsoller ikke skuffet mig endnu, hverken på teknologi eller spil siden. Og det gælder også 3DS. Lad os nu lige se om Wii U kunne gå hen og bruge disse "gimmicks" til rent faktisk at bringe noget fint til spillene og hvordan vi spiller dem inden vi totalt dømmer Nintendo fallit.

Bare mine tanker.
0
1ups givet

#10 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

16-06-2011 00:16

Problemet var de viste spil som aldrede findes på wii og lignet dem ret meget, så folk fanget måske ikke det var HD eller nye spil og ikke bare de samme som de spiller nu på wii aldrede.

Og new home consol kunne lige så godt have været kontrolleren som det kunne være en ny boks af sætte ved siden af tv'et.
Se bare på xbox kinect, Wii U kunne bare være en udvidelsedel som den.

Først da det gjore det tydeligt af den var i HD og af de faktisk viste selve boksen, af jeg stoppet med af være i tvil.
På det punkt var deres fremvising dårlig i ikke være klar nok i hvad wii u er.
0
1ups givet

#11 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

16-06-2011 16:24

Jeg venter til nogle spil jeg kan lide bliver annoceret Smiley
Som four swords "3" eller "the world ends with you" forsætelse.
0
1ups givet

#12 - Cookieofdoom

Level: 2 (Keese)

17-06-2011 01:30

Jeg syntes bare det er grinagtigt. Som en tegneserie jeg fik vist fortalte: "Hey. Vi ved at i godt kan lide at spille spil på jeres tv... Så nu har vi sat tv'et.. I jeres spil!" XD
Også at den teknologi vi allerede har fra wii'en ikke bliver udnyttet maksimalt: http://www.youtube.com/watch?v=Jd3-eiid-Uw
Her er en mand der viser hvordan man kan få en... wait for it... VIRTUAL REALITY følelse i sine spil.. WOW!.. Hvorfor Nintendo?.. Hvorfor ikke bruge det du allerede har, og så smide det i spillene istedet! XD
Ej, ved godt at det lyder meget nedladende. Men jeg har mistet mine følelser for Nintendo, og går nu kun efter hvad der får de bedste karakterer af kritikerne. Jeg vil ikke kaste flere penge i chancer og nostalgi. Ender bare med at blive skuffet igen og igen.
0
1ups givet

#13 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

18-06-2011 12:06

@Jaksen - Jeg er helt enig med dig. Det er noget tid siden jeg sidst var her på sitet, men der er dog sket meget hvad angår tonen herinde, at bashe Nintendo er "det nye sort".
Det er for mig uforståeligt at hvis man er imod alt hvad Nintendo har lavet de sidste par år og alt hvad de har planlagt i fremtiden... jamen hvorfor så være skribent på en fanside for noget man alligevel ikke bryder sig om? Personligt er jeg meget spændt på at se hvad de har af planer for Wii U. Syntes personligt det er fedt at Nintendo stadig forsøger at være innovative. Er man ikke til innovation og nyt ideer er der heldigvis MS og Sony tilbage...
0
1ups givet

#14 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

18-06-2011 12:16

Gradius >> Tak for dit bidrag i debatten, det er altid fedt at se nye ansigter.

Jeg har bare et spørgsmål: Synes du altid at "innovation" og "nye ideer" er gode?
0
1ups givet

#15 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

18-06-2011 12:28

Selvfølgelig er innovation ikke altid godt, og der kan være fejlskud. Bevarres, dem har Nintendo lavet før. Se bare Powerglove og Virtual Boy. Men jeg mener helt og holdent ikke at hverken wii, 3ds eller ds har været fejlskud. Det er sku i min bog strålende innovation, som på mange måder er nyskabende og retro i en pakke. Alt jeg elsker ved Nintendo. Det er helt fint at du og andre herinde er uenige. Men jeg har et problem med at det bliver frembragt som et faktum at det er for fanboys only og består af ligegyldige gimmicks. Og så mener jeg at vi lige skal vente og se inden vi har dømt Nintendo. De har før overrasket positivt, ikke sandt?

Sagt på en anden måde; I respectfully disagree!


0
1ups givet

#16 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

18-06-2011 12:38

Ups, nu kom jeg til at svare for Gradius. Sorry.
0
1ups givet

#17 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

18-06-2011 12:47

Nej langt fra. Men jeg er altid interesseret og spændt på at se hvad det kan bruges til. Jeg er selv af den gamle skole og udpræget nostalgiker og spiller oftere NES og SNES spil end de nyere, jeg fanges tit i at ønske at alt var som i "gamle dage" dengang man gik mere op i gameplay end noget andet.

Det er bestemt også en god ting at man ikke bare blindt lovpriser alt hvad Nintendo disker op med. Man har ret til at stille sig kritisk og uforstående over for Nintendo selvom man er fan.

Men jeg har stadig tiltro til at Nintendo ved hvad de laver. Vi har endnu ikke set hvad Wii U har at byde på i fremtiden, enig - det var en rodet konference!
Men man bør måske også give Nintendo "The benefit of doubt" før man går i bashmode og måske lige vente til de rent faktisk har fået en chance for at vise nogle spil og flere detaljer omkring hvad de rent faktisk kan udnytte Wii U til. Jeg ser da bestemt potentiale i den her konsol!

Jeg vil altid have stor respekt for Nintedo's forsøg på at være forgængere og nytænkere. Når man er forgænger løber man også en risiko for at ramme ved siden af da man ofte bevæger sig i ukendt territorie, men je mener at havde det ikke været for Nintendo havde gaming verdenen været langt mindre interessant end den er i dag.

Lad os nu lige give dem en chance med deres 2 nye før vi afskriver dem til konkurs.
0
1ups givet

#18 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

18-06-2011 13:10

Jeg respekterer fuldt, at du - og alle andre - ønsker at være positiv indstillet overfor alt, hvad Nintendo laver. Sådan er jeg bare ikke.

At jeg er negativ overfor Wii U og 3DS skyldes ikke, at jeg har på forhånd har bestemt mig for at være negativ overfor alt, hvad Nintendo laver. Jeg bryder mig bare ikke om nogle af de valg, de foretager sig.

Det er dog lidt sjovt, at jeg nu bliver beskyldt for at være "for negativ". Hvis folk skruer tiden lidt tilbage, vil de huske, at jeg ikke plejer at være så negativ. Da jeg startede med at være aktiv på siden i januar 2010, var folk herinde meget aggressive overfor Nintendo, fordi de "kun lavede casual-spil og var ligeglad med hardcore gamere". Jeg var derimod forholdsvis positiv (vi havde jo lige fået Wii Sports Resort og NSMBW, yay!), men dengang var det et problem, fordi jeg ikke måtte være positiv overfor Nintendo, fordi det de dengang lavede "var dårligt".
0
1ups givet

#19 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

18-06-2011 13:46

Synes ikke rigtig nintendo fortjener så meget "Benefit of doubt" siden de jo netop er gået den forkerte retning for mig på det sidste (ikke kun mht. konsol og innovation, men også måden de laver spil på... Nej det betyder ikke at jeg er utilfreds nok til ikke at spile eller være interesseret i spillene, men de er stadigvæk ofte downgrades af deres tidligere udgaver og kunne laves bedre).

Jeg har ikke fuldstændig afvist wiiu og tror nærmere det er folk som brokker sig over mine og andres kommentare som overreagerer på hvad vi siger end det er os der overreagerer på hvad vi har set. Jeg står stadig ved alt hvad jeg har udtalt. Vi er ikke videre glade for eller synderligt hyped over det vi har set af wiiu indtil videre, that simple. Og uanset hvor meget i synes at vi ikke må komme med meninger på det vi har set så er det vel netop meninger nintendo gerne vil have når de annoncerer en konsol. Det skulle bare helst være hype over det det viser fremfor pessimisme som de altså får fra eksempelvis mig. Hvis de ikke har fået repræsenteret det rigtige eller ikke vist det ordentligt kan det vel næppe være min fejl.

Edit: Forresten forstår jeg heller ikke hvorfor i nu mener at det skulle være mode eller populært at være negativ overfor wiiu. Mit indtryk, specielt lige efter annonceringen under e3 var at jeg for en gangs skyld var mindretal (på nettet naturligvis, som wii viste er det ikke nødvendigvis den egentlige gængse holdning). Overraskede mig faktisk lidt hvor positive nogle var, men nogle mennesker kan åbenbart godt se idéen i en kæmpe tablet controller.
0
1ups givet

#20 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

18-06-2011 15:37

@MegaGame

Og new home consol kunne lige så godt have været kontrolleren som det kunne være en ny boks af sætte ved siden af tv'et.
Se bare på xbox kinect, Wii U kunne bare være en udvidelsedel som den.


... Hvad? Så du siger, at "en ny konsol" lige så godt kunne have været en controller? What? Sidst jeg tjekkede havde ordene "konsol" og "kontroller" væsentligt forskellig semantik.

0
1ups givet

#21 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

18-06-2011 17:32

Gradius: "Er man ikke til innovation og nyt ideer er der heldigvis MS og Sony tilbage... "

Ja sony og xbox kommer aldrig med nye ideer. Se bare hvordan the eye of judgemed virkede. total yu-gi-oh, med kort som kunne pope op på fjernsynet, når man lagde dem på en måtte. Eller vita, med touch foran og bagfra, der mangler jo bare 2 mere øjne for at se bagsiden ikke?
Eller kinect, pff, eye toy, med 3 kameraer og langt forbedret teknologi. og så lavede det en meget dyr teknologi meget billig, (sammenlignet med at teklogien bag kinect før havde kostet 10000+ og efter ca. 2000)
De finder aldrig på gode ting.


Det jeg mener er at de beholder deres kontrollere og deres idé, men stadig prøver sig frem.
0
1ups givet