KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Live 5 - Lige nu

Live 5 - Lige nu

Skrevet af Zøvnig - 03-05-2008 13:51

Velkommen til Live 5 - Lige nu.

Her vil vi løbende fortælle jer lidt løst og fast om hvad der sker, i Gaming Schools lokaler i Københavnstrup. Efterhånden som de forskellige fra crewet skriver i nyheden, vil vi opdatere med lidt stemning herinde fra.Vi har selvfølgelig haft et par konkurencer allerede, og vinderne er fundet. Meget mere om det senere. Dette er primært en "stemings" nyhed, fra alle os herinde.

12:52 Lige nu sidder undertegnede Zøvnig og Diadera i spilbiblioteket og skuer udover en bunke ualmindeligt friske unge mennesker. Det er ganske imponerende taget i betragtning af, at de fleste dårlig har fået noget søvn. Apropo søvn... 2 1/2 time indtil nu og var det ikke for RedBull var jeg ikke meget værd lige nu.

Nåh hvad kan jeg sige. Vi havde lidt crew battle i aftes hvor Captajn N pawnede Ichi for vildt, i Wii Fit. Det var sgu smukt. Der var vidst også noget om en lidt ligegyldig forboldkamp som mig mig og 3vil-GoOfy blev udfordret i. Jeg kan dog ikke rigtig huske det resultat... Lad fortid være fortid :P Jeg kasyer

Zøvnig signing off

15:20 Stakkels Zøvnig, han er stadig vågen og ved godt humør og er flere gange blevet inviteret med til kampe, selvom han knapt kan holde øjnene åbne. Det kalder jeg kampånd ^^ Undertegnede har derimod fået god søvn i nat i modsætning til mange andre og jeg er også ved frisk mod :)

Ikke planlagt endte jeg med at være med i Tetris DS-turneringen, men endte med at tabe allerede i første runde til PriCorp. Jeg havde absolut ingen chance :P Shini og Zøvnig gik derimod videre og kæmpede for crew-æren, der var blevet knækket lidt i går aftes med et stort nederlag (der helt sikkert skyldtes snyd fra brugernes side eller sol i øjnene ;)) på 0:7 i Mario Strikers Charged Football.

Diadera smutter igen

16:40 Så fik jeg med hjælp fra DetKanin lagt alle de billeder jeg indtil videre har taget ind på computeren. Jeg lægger lige nogle af dem her, resten får i nok i en afsluttende Live 5-nyhed, hvor alle arrangementets billeder og optagelser bliver samlet.

Over and out, Diadera

19:25 Sidder her ved spilbanken og holder øje med både brugerne, spillene i banken og vores Live Stream, sammen med Diadera. Jeg er glad for, at den er kommet op og køre, da den var lidt irriterende at få i gang. Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvem der bærer rundt på den det meste af tiden, så er det mig, der finder de fleste gode vinkler (mig med trøjen med lynlåsen). Intet at foretage sig ud over at se på en flok brugere som spiller det fantastisk sjove spil Super Smash Bros. Brawl.

3vil-GoOfy falder død om

23:55 Damn it. Det er bare ikke fair. Mig og eds sidder og nakker zombier i hobetal, i Umbrella Chronicles. Så lader jeg mig forstyrre og forlader lokalet for at filme lokalerne til jer derhjemme. Da vi så kommer tilbage er der en der har slukket for vores Wii :( Hvem der bare kunne trække sin shotgun med ud af spillet... Okay. stadig mangel på søvn fra min side af :P

Har sidder i infoen en del af dagen så jeg har først fået tid til at spille lidt selv nu. Er sgu nice at slappe af med lidt Wiiiiiiii. Well.. Vi er løbet tør for sodavand og Redbull så jeg kan nok ikke ungå at tage et par timers søvn i nat. Ellers kommer jeg aldrig op og servere morgenmad for spejderbørnene imorgen hehe.

Følger i stadig med derhjemme fra? I bliver simpelhen nødt til at komme og holde os med selskab næste gang. Det er en ordre!!! :P

Zøvnig

09:15 Efter en snorken på ca. 6 timer og lidt morgenmad i skroget opdager jeg, at efter nogen havde taget vores kamera rundt i lokalerne, og havde bagefter glemt at sætte strømstikket tilbage i den rigtige port! Så vores stream har været død det meste af natten. Nu prøver vi alle at finde diverse kontrollere, for at holde styr på det hele.

Og Zøvnig, det er da også ret naturligt, at du går fra et spil, som siger "You're Dead", ikke? ;) Så hvorfor være sur på mig, fordi jeg slukkede din Wii, efter mange timers brænden af?

3vil-GoOfy gnider søvn ud af øjnene

12:15 Det underligste syn jeg har set indtil nu på Live 5 er lige foregået foran mig i en vild jagt på forskellige brugere og crewmedlemmer. Munck havde fundet en rulle gaffatape, som han jagtede flere medlemmer med, blandt andet Terificy og CAPTAIN N. Han fangede søreme alle dem han jagtede, og det er der kommet nogle herlige billeder ud af :P Glæd jer til i ser dem ^^

Vi har forresten også fået delt præmier op, så jeg er godt spændt påm når vi skal dele dem ud.

Diadera sætter sig til at rode med spilbank

19:48 Så sidder jeg igen herhjemme og er nu super ked af, at Live var ovre, så hurtigt, som det var. Det var super hyggeligt, og det var især hyggeligt at møde alle de crews og medlemmer, der kom. Jeg vil lige sige tak fordi i havde tålmodighed med mig de gange jeg sad i spilbank og bod og så håber jeg, at jeg kan være med til Live igen næste år ;)

Diadera sætter sig hen i et hjørne og græder

0
1ups givet

Kommentarer:

Lukas Skywalker

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-05-2008 14:10

Fedt at i holder os opdateret Smiley
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-05-2008 19:43

Fedt nok ^^;
0
1ups givet
Christian_K

#3 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

03-05-2008 22:29

Næste gang holder i det lige i jylland, ik? Smiley
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-05-2008 00:04

Vi er løbet tør for sodavand og Redbull

I skaffer vel forhåbentligt mere? Smiley Smiley
---
Christian_K - Ja, det burde de, selvom det jo nok for fremtiden bliver holdt i de samme lokaler da de, tilsyneladende, har nem adgang til dem

0
1ups givet
Christian_K

#5 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

04-05-2008 12:04

Giluc < Tjah, det eneste der kræves er et par gode store lokaler, og en masse stik-kontakter.. Ergo, ethvert forsamlingshus i jylland burde være tilstrækkelige? Smiley Det er jo ikke ligefrem E for All der er tale om, hehe. Smiley
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#6 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

04-05-2008 12:40

Christian - Nemlig Smiley
Men det er vidst et eller andet med at N-club har indgået samarbejde med Gaming School, og de har dermed adgang til disse lokaler, hvilket jo nok er nemmest for dem
0
1ups givet
Christian_K

#7 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

04-05-2008 12:54

Hehe, ok. Jamen skidevære med at halvdelen af medlemmerne skal bruge op imod 1000kr bare for at spille en weekend, bare det er nemt for administrationen. Smiley Arh der må sgu ku gøres noget for at imødekomme alle medlemmer. Hvis det nu var i sønderjylland f.eks så ville det koste det samme for os Nordjyder i transport, som det ville koste sjællændere.. Smiley
0
1ups givet
Freffe

#8 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

04-05-2008 13:32

På den anden side ville der nok være både folk fra Sjælland og Jylland, der så ikke ville, fordi der stadig er et stykke vej. Jeg kan sagtens se, hvad du mener, men KBH er jo hovedstaden, og en stor del brugere kommer derfra. Ok, en del fra Jylland og Fyn er også taget med alligevel, og det havde jeg da også gjort, havde jeg haft pengene Smiley Så for en del betyder det nok ikke det helt store, hvor det bliver afholdt.
0
1ups givet
Aura

#9 - Aura

Level: 1 (Goomba)

04-05-2008 18:59

Det ville være mest centralt, ja, og det ville mindske omkostningerne en lille smule for os jyder.
Men hvis størstedelen af dem, som tager til Live alligevel er fra Sjælland, er det vel klogest at holde det der?
0
1ups givet
Kragh

#10 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

04-05-2008 19:42

Der er vel flere parameterer at tage hensyn til...

For det første burde man ungersøge hvor deltagerne kommer fra. Som Freffe påpegede ville det jo være tåbeligt at holde det på Fyn, hvis alle deltagerne alligevel kommer fra Hovedstadsområdet. For at afgøre det burde man måske lave en demografisk undersøgelse, og se hvor mange der ville komme hvis det blev holdt andensteds. Måske mange potentielle deltagere ikke kommer netop på grund af lokationen.

For det andet skal der lejes lokaler der kan huse mange mennesker, og der skal transporteres diverse udstyr som wii'er, tv'er og alverdens spise og drikkelse. Nu ved jeg ikke hvordan det forholder sig med Crew'et, men hvis flere af dem alligevel bor i Sjælland, er det praktisk set nok nemmere at holde det der.

Tager man ikke hensyn til det, vil det bedste nok at sikre størst mulig tilgængelighed for flest, og i så fald er Fyn det ideelle sted. Eller man kunne evt. skifte mellem landsdelene hver gang, så det skiftevis kunne holdes på fastlandet og så på en af øerne.

Selv kom jeg ikke, da jeg ikke ville betale togturen og kontingentet (selvom det ikke var så dyrt) for en weekend. Det løb op mod 800 kroner med en tur/retur billet, og det holder mit regnskab ikke helt til...

Kragh
0
1ups givet
Christian_K

#11 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

04-05-2008 22:28

Kragh du har aldeles ret. Jeg kom blev også kun væk pga økonomien i forhold til lokationen, og jeg tvivler på vi to er de eneste.. Smiley Jeg er desuden helt med på idéen med skiftende lokationer. Det ville passe mig rigtig godt, for jeg har bare ikke midlerne til at smide så mange penge efter en spilleweekend, hvor meget jeg end gerne ville..
0
1ups givet
Abild

#12 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

04-05-2008 22:59

Med hensyn til lokationen, så ville det være synd, hvis det blev et andet sted. For de lokaler er simpelthen så vold fede, og de skærme der var til rådighed var rigtig gode. Desuden var der computerrummet og det rigtig dtore (=gode= soveområde. Generelt er det bare et rigtig godt sted.
Alt er jo et spørgsmål om priotering, selv ville jeg ikke have været denne oplevelse foruden, selvom det kostede en del penge (fredag var dog billigdag, så indrejsen kostede nærmest intet).

Bilelde to er forresten alle os fra "Team Falster", med vores æresmedlem fra Thisted endda, kan jeg se. Eller, der mangler godt nok en enkelt, som vist nok nørdede Links crossbow training på daværende tidspunkt Smiley
0
1ups givet
Zøvnig

#13 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

05-05-2008 10:13

Det er nu ikke helt rigtig. Vi har rigig mange brugere fra Jylland og men der er nogenlunde lige mange fra hver landsdel Smiley
0
1ups givet
Abild

#14 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

05-05-2008 11:35

Nu I snakker om at rykke det, så tænk på, hvor langt vi har Falster får hehe Smiley

Ikke at vi brokker os, for vi klarer det jo nok endda Smiley
0
1ups givet
Christian_K

#15 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

05-05-2008 13:39

Jamen hvis der er lige mange fra hver landsdel, så er det jo oplagt at det næste bliver holdt i Jylland. Smiley

Abild, tvivler på at der ikke findes lignene lokaler i jylland. Smiley
0
1ups givet
BecelClaes

#16 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

21-10-2020 15:51

https://n-club.dk/polls.php?poll=216

Tilsyneladende ikke, GeLoKa. I hvert fald ikke når man snakker om de aktive brugere.
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#17 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-05-2008 15:37

Terrificy - Elsker at mange af de gamle afstemninger er helt hen i vejret mht. hvornår de er afsluttet Smiley
0
1ups givet
Christian_K

#18 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

05-05-2008 16:59

Hvad kan vi bruge en afsluttet afstemning til? Hvor mange medlemmer mon der lige er kommet til siden? Med 305 stemmer, og 2223 medlemmer er den afstemning vist ikke særlig reel længere. Smiley Er selvf godt klar over der er en del inaktive medlemmer, men argumentet er det samme. Smiley
0
1ups givet
BecelClaes

#19 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

05-05-2008 16:59

Giluc - Tja, det er kun 2 år fra den rigtige dato, Smiley
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#20 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

05-05-2008 17:12

Christian_K - På den afstemning der er nu, er der indtil videre kun 216 stemmer, og der kommer nok ikke mange flere end 300 stemmer, hvis der overhovedet kommer så mange
0
1ups givet
Jainay

#21 - Jainay

Level: 2 (Keese)

05-05-2008 17:46

Well, husk nu Jylland er opdelt i flere kategorier i den poll. Og plusser man det hele giver det meget.
0
1ups givet
Freffe

#22 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

05-05-2008 18:01

Samlet set er 40 % fra Sjælland og 40 % fra Jylland, mens de resterende 20 % er fra Fyn og andre steder. Så der er mange fra KBH, hvorfor jeg egentlig godt kan forstå, man har valgt at lægge det der.
Men nu lader N-Club jo også til at kunne leje/låne lokalerne, hvis det passer ind i Gaming Schools planer.

Desuden er Zøvnig, Diadera, Mr. Yokomoto, Captain N, Detkanin, ShiniTenshi, bare for at nævne de første på listen, jo også fra Sjælland, så det er nemmere for dem at planlægge Smiley
0
1ups givet
Jainay

#23 - Jainay

Level: 2 (Keese)

05-05-2008 18:11

Crap, troede lige jeg var herre epic med min kommentar >.<
0
1ups givet
Freffe

#24 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

05-05-2008 18:58

11 % på Fyn og 9 % andre steder, Geloka. Men ja, det kunne da være smart nok, men på samme tid er der så kun de 11 % i de nærmeste omgivelser, mens de resterende 89 % skal overveje, hvorvidt de vil spendere penge på kørsel, bro osv. Smiley

Jeg tror det nemmeste ville være, at lave en afstemning, før et arrangement bliver holdt, hvor man fiktionelt holder arrangementet det ene og det andet sted, og så ser hvor mange vil med.
0
1ups givet
Freffe

#25 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

05-05-2008 19:19

Ja, det er sandt nok. Men som sagt tror jeg også, det handler om, hvor der bor flest, der kunne være interesseret i at komme. Jeg selv ville ikke have noget imod at betale meget for at dukke op, hvis blot jeg havde pengene, og for mange er det samme problem sikkert gældende.

Men hvad ved jeg? Der er sikkert noget tid til Live 6 nu Smiley (forhåbentlig ikke, dog)
0
1ups givet
Abild

#26 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

05-05-2008 22:16

Christian_K--> Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted lige umiddelbart Smiley
Skal da være rigtig godt så! For det her var da i særklasse det bedste sted jeg har været til Ninténdo arrangement.
0
1ups givet
Kragh

#27 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

05-05-2008 23:42

Man kunne også vælge den løsning, at i stedet for at gøre det nemt for kunne man gøre det mere svært! Jeg foreslår derfor at næste live bliver holdt på Christians Ø... Smiley
0
1ups givet
Zøvnig

#28 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

06-05-2008 03:18

Et af de store problemer med at holde det i Jylland er lokaler. Hvis jeg f.eks skal over og checke lokaler igennem sammen med et andet crewmedlæem fra jylland så ryger den tur retur, oven i de samlede udgifter for at afholde Live. Vi har desværre kun få fra crewet som er fra jylland. Hvis vi havde emn 3-4 stykker derovre som ville investere tiden i det, ville det være perfekt. Det er bare lettere for mig at tage ud og se på lokaler efter arbejde, da jeg så kan nå at se nogler stykker igennem på en uge. Skulle det samme gøres i Jylland ville det koste mig og derved N-club kassen. Det ville samtidig forudsætte jeg fik nogle rigtig gode prej om lokaler. Dem jeg ofte har fået af brugere tillader slet ikke denne type arrangementer.

Jylland og Fyn er ikke udelukket men bare ikke særlig realistisk sådan som tingene er lige nu. mene r der en der kan skaffe mig et job og en nice lejlighed i Jylland er jeg fresh Smiley
0
1ups givet
Kragh

#29 - Kragh

Level: 3 (Koopa-Troopa)

06-05-2008 17:54

godt sagt...
0
1ups givet
Christian_K

#30 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

06-05-2008 21:07

Så det du siger Zøvmig er, at skide være med medlemmernes ønsker, det er dig der bestemmer. Smiley

Kan godt se din pointe, men der må da være nogen crew medlemmer der kan lette lidt af det store ansvar fra dine skuldre, og din (og til syneladene dermed også hele n-clubs?????) pengepung.
0
1ups givet
Junder

#31 - Junder

Level: 2 (Keese)

07-05-2008 09:25

I behøver sgu ikke klage >_> Togrejsen var sgu billig nok, slap kun omkring 200 kr. Heldigt at Live var 2 uger inden min fødselsdag, ellers havde det kostet mere Smiley
0
1ups givet
Christian_K

#32 - Christian_K

Level: 1 (Goomba)

07-05-2008 18:28

Det er ikke så meget en klage, som en bøn. Vi ER altså nogen der ikke bare sådan har midlerne til at rejse 400km i stræk, bare for at spille nintendo en weekend.. Og derfor er vi bare "udelukket", af mangel på bedre ordvalg..
0
1ups givet
Junder

#33 - Junder

Level: 2 (Keese)

07-05-2008 21:22

Uanset hvad, så ville det kun være dårligere at holde det andre steder, idet at Zøvnig f.eks. kunne blive nød til at køre helt til NordJylland for at se på lokaler, og benzin pengene ville nok tages fra Live kassen. Altså ville der blive cuttet ned på Live plus at så ville alle brugere fra Sjælland beklage sig. Det er ikke muligt at gøre alle tilfredse! Og de her lokaler er jo fede, samt at Zøvnig ikke skal tømme Live kassen på at se på lokaler. Desuden skal der ikke ske det samme som med første gang Live 5 blev annonceret, hvor det fuckede helt op. Og nej, jeg bor ikke i KBH >_> Bor faktisk i Hirtshals Smiley Så jeg er nok den med længst til live. Læg mærke til at jeg ikke klager Smiley
0
1ups givet