Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo afslører en lang række Indie-spil på vej til Wii U og 3DS

Skrevet af KJ85 - 04-03-2015 19:27

I disse dage afholdes GDC (Game Developers Conference) 2015 i San Francisco, og her mødes en masse spiludviklere for at promovere sine spil til pressen, lave aftaler med udgivere osv. Nintendo er også til stede ved dette års konference og har for kort tid siden givet en præsentation om deres digitale markedsplads. I den forbindelse blev en lang liste med Indie-spil på vej til Nintendos konsoller offentliggjort.

Nogle titler kendte vi naturligvis til i forvejen, men der er nu nye estimater for udgivelsesdatoer på, og så er der endda også spil på listen, som vi ikke vidste var på vej til konsollerne.Listen bekræfter blandt andet, at HAL Laboratorys nye spil BOXBOY! også udgives uden for Japan, men der er mange andre interessante ting at bemærke. En Director’s Cut-udgave af Shantae: Risky’s Revenge er således i støbeskeen til Wii U og 3DS, men også Octodad er altså på vej til Wii U, og Renegade Kid bringer altså Dementium: The Ward, deres populære survival-horror spil til DS, til Nintendo 3DS i en opdateret udgave.

Vi skal selvfølgelig huske, at listen er specifik for USA, så alle spil er ikke garanteret udgivelse i Europa. Ser vi bort fra det, hvad glæder dig så mest ved denne liste?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

04-03-2015 20:09

Godt at se Back to Bed på listen - havde hørt af omveje, at det var på vej Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-03-2015 20:10

Da jeg stadig ikke har købt mig Risky's Revenge, så synes jeg det er fantastisk, at det er på vej i en ny udgave. Det lader ikke til, at DSiWare kan sættes på tilbud, men det vil de kunne med den nye version, og så kommer det endelig i hus Smiley
0
1ups givet

#3 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

04-03-2015 23:03

Vidste ikke at Bedtime Games stadig arbejder på at porte det første Back to Bed. De er jo i gang med deres "spirituelle" efterfølger. Har du egentlig stadig noget at gøre med Back to Bed, Henrik? Smiley

Glæder mig til Affordable Space Adventures. Har været forbi KnapNok og se lidt "bag-om-kulisserne", og det virker meget lovende.

Kan også være at jeg nupper Never Alone og Octodad, da jeg ikke har fået taget mig sammen til at downloade dem på Steam endnu Smiley
1
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

05-03-2015 01:37

Jeg har en massiv backlog af Indie-titler til PC, som jeg allerede har fået købt, men ikke prøvet endnu - derudover er der nogle andre, som jeg køber når de kommer på tilbud. Octodad er noget af det dummeste jeg har set længe, og selv om jeg nok stadig køber det til PC, så er det fedt at se det kommer til Wii U også!
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-03-2015 08:26

Nu vi snakker danske spil. Er der nogen der ved, hvad der skete med Wii U-versionen af Forced fra BetaDwarf? Synes det er meget længe siden vi hørte det skulle komme til Wii U..
0
1ups givet

#6 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

05-03-2015 09:28

Jeg ved fra interne kilder, at spillet i sin tid kom som en overraskelse selv for BetaDwarf, da det blev annonceret i en Direct (eller var det E3?). De havde sendt noget materiale ind til Nintendo, som Nintendo så valgte at bruge til at annoncere en Wii U-version af Forced --- helt uden at fortælle BetaDwarf om det.

Dette er dog nogle år siden, og nu arbejder de jo på Forced 2, så tror desværre ikke, at vi skal have for høje forventninger.

Selv er jeg lidt ked af, at Gone Home, som ellers blev annonceret til Wii U sidste år, muligvis ikke kommer til at ske, da det åbenbart går økonomisk dårligt for det firma, der var ved at porte spillet til Wii U. Nu arbejder Fullbright jo på deres næste spil, Tacoma.
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-03-2015 09:42

^Ok, det lyder da meget mystisk, og er slet ikke sådan det fremstår i dette interview. Xbox One står i øvrigt stadig listet på udviklernes hjemmeside som TBA, men det kan også være en fejl.

Ja, Midnight City er jo en underafdeling af Majesco, som det ikke går så godt for. Jeg har set Curve Digital skrive på Twitter, at de er villige til at samle Gone Home op, hvis de oprindelige udviklere kunne have interesse i det, så der kan stadig ske noget på den front..
0
1ups givet

#8 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

05-03-2015 11:29

#3 De porter stadig løbende til nye platforme AFAIK. Jeg har hørt at der nok er flere på vej. Deres primære arbejdsforce ligger dog i Dream Factory Smiley
Nej, jeg har ikke noget med det at gøre i dag, udover at jeg selvfølgelig har kontakt til dem, og forsøger at få en ny webdel klar til dem Smiley
0
1ups givet

#9 - SLET

Level: 6 (Cucco)

05-03-2015 23:49

Jeg har ikke lavet noget research men Race the Sun lyder som et hurtigt Racing spil - hvis man skal have nogen chance i mod SolenSmiley.
0
1ups givet