N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo satser primært på japanske udviklere

Skrevet af Zøvnig - 29-11-2007 10:42

George Harrison fra Nintendo i USA har i et interview givet udtryk for at Nintendo ikke sætter ekstra ind på at få flere amerikanske førstepartsudviklere med på vognen, trods Wii's succes. De håber meget på at tredjepartsudviklere fra både USA og Europa fortsat vil levere en masse titler, da Nintendo erkender, at de bedre ved hvad vestlige brugere vil have.

George Harrison udtaler:

"I'm not aware of any plans to push for more software development here in the US. The actual decision about producing more software and who should do it is driven by Satoru Iwata and the management team, including Mr. Miyamoto, in Japan,"


Læg mærke til de altså stadig vil have udviklere for hele verden med på vognen, selvom de ikke selv ønsker at skyde en masse ekstra penge i projekter uden for Japan.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

29-11-2007 17:57

Japanske spil er altid dejlige Smiley Jeg er helt vild med stilen, men samtidig kan et godt amerikansk action spil også være fedt, så jeg er da en smule skuffet over denne udmelding.
Hvis Nintendo vil have flere hardcore gamers til at købe Wii, så skal der komme flere eksklusive amerikanske spil til formatet, tror jeg.
0
1ups givet

#2 - Ploek

Level: 1 (Goomba)

29-11-2007 22:15

Hvis nintendo vil appelere til flere "hardcore" gamers ska de igang med noget HD. Smiley men udover det syntes jeg det er fint at de satser på de japanske udviklere eftersom både sony og microsoft ser ud til at satse mest på de amerikanske.
Så man ka vel sige at N sørger for en slags balance..... hvis altså jeg ikke tar fejl i min bedømmelse af S og M.... Smiley
0
1ups givet

#3 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

29-11-2007 22:50

Pløk: Hvis de skal igang med noget HD .. så skal de igang med en ny maskine Smiley .. Wii'en kan ikke og vil ikke kunne lave HD
0
1ups givet

#4 - Platon

Level: 1 (Goomba)

30-11-2007 16:55

Nintendo har altid formået at holde deres overskud, og i Japan er de den største virksomhed (økonomisk) der findes. Så det er klart at de værner om det, der er jo en vis nationalitet over det. Der er massere i vesten der elsker Nintedos spil, så de har ingen grund til at amerikanisere deres spil fuldstændigt. Netop er Nintendo ikke med på HD vognen, da der er mange som ikke har eller har råd til et HD tv, det samme gælder Wii'en, den er billigere end de andre, så langt flere har råd til den, og det har klart medvirket til deres gode salg.
0
1ups givet