Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny The Amazing Spider-Man info

Skrevet af AND - 19-04-2012 16:23

Beenox som producerer det kommende Wii-spil The Amazing Spider-Man, baseret på den kommende film af samme navn, har for nyligt offentliggjort en masse information om spillet. Således skriver øverste ansvarlige Dee Brown på det sociale netværk Twitter, at man arbejder på at få Andrew Garfield og Emma Stone til at lægge stemmer til spillet.

Garfield spiller hovedrollen i den kommende film, som den nørdede Peter Parker, der på mystisk vis får specielle kræfter efter at have været i nærkontakt med en ganske særlig edderkop. Emma Stone har ligeledes en stor rolle i filmen, i form af den kvindelige birolle Gwen Stacy, en pige fra Peters klasse i skolen.

Brown bekræfter endvidere at Gwen Stacy, Dr. Kurt Conners, superskurken Rhino og Iguana vil medvirke i spillet, men at man meget snart vil annoncere flere superskurke, som vil medvirke i spillet. Mht. gameplay, så bekræfter Brown at spillet vil foregå i en åben verden, som er centreret omkring New York-bydelen Manhattan, ligesom det var tilfældet i de foregående GameCube-titler Spider-Man 2 og Ultimate Spider-Man. Brown satser på at grafikken bliver det flotteste som et Spider-Man spil har præsteret til dato, og man har samtidig ladet sig inspirere af kampsystemet i Batman-successen Arkham City, som sidste år udkom til PlayStation 3 og Xbox 360. Arkham City udkommer i øvrigt også til Wii U, senere på året.

Beenox har ligeledes gjort ekstra meget ud af at få Spider-Mans foretrukne transportmiddel, nemlig at svinge sig fra bygning til bygning med sit net, til at fremstå så dynamisk som muligt. Dette kan sagtens komme til at betyde rigtig meget for spillet, i kraft af open-world konceptet, og derfor er det naturligvis et rigtig godt tegn, at man fra Beenox' side er ekstra opmærksomme på dette.

Til sidst er det værd at nævne, at spillet vil indeholde sidemissioner, og at der kommer til at være masser af ekstra skins, i form af forskellige Spidey-kostumer, som man kan benytte sig af. Alt i alt lover det rigtig godt for et spil, som godt kunne være i fare for at komme til at ligne dets forgængere alt for meget.

Kunne du tænke dig spillet, og skal du se filmen, som har premiere d. 3. juli i år?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-04-2012 21:51

Må indrømme jeg aldrig har været så meget for de her superheltespil baseret på film.. Så vil jeg hellere nøjes med filmen Smiley
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

19-04-2012 22:01

Ultimate Spider-man var faktisk meget godt, men det var heller ikke baseret på nogen film - det var mere sådan en super version af Spider-man 2, som egentlig havde mange gode ideer, men bare ikke var god nok til at udføre dem - det rettede de op på i Ultimate, som virkelig havde nogle solide sekvenser - selvom slutningen var mega lameSmiley
1
1ups givet