KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Opdaterede regler for at bruge N-club

Opdaterede regler for at bruge N-club

Skrevet af aidbit - 09-03-2009 23:43

Nu med endnu bedre plads til flere og mere seriøse brugere af N-club.dk.

Vi har opdateret reglerne for N-club, dvs. betingelserne for at bruge N-club.dk og praksis for hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

De opdaterede regler er til for din skyld, så du trygt og frit kan være med til at deltage i N-club, så vi sammen kan opbygge et endnu bedre community for alle brugere af N-club.dk.

Da flere og flere bruger N-club.dk, er det vigtigt at vi alle tager ansvar og følger retningslinjer, der gør det lettere for os alle sammen at hygge os og diskutere fælles interesser i en god tone.

De opdaterede reglerne gør at vi alle har noget at forholde os til, så vi sammen kan sørge for at vi har de bedste forhold med plads til alle.

I vores seneste afstemning har hele 18 % af brugerne af N-club givet udtryk for at reglerne for at bruge N-club.dk er upræcise, utilstrækkelige eller uforståelige. Desuden har 32 % af brugerne af N-club givet udtryk for at moderatorerne på N-club ikke er tilstrækkeligt konsekvente eller synlige. Det vil de opdaterede regler og crewets øgede indsats omkring moderering være med til at gøre noget ved.

Du kan gennemslæse reglerne ved at klikke på Regler

Tak fordi du er med til at tage ansvar og følge betingelserne for at bruge N-club.dk.

Har du spørgsmål eller forslag til reglerne, kan du sende en post til BJ på bj@n-club.dk.

Hvordan tror du at vores opdaterede regler, vil have effekt på din egen brug af N-clubs hjemmeside?
Kom med din kommentar herunder.

0
1ups givet

Kommentarer:

Azzyx

#1 - Azzyx

Level: 1 (Goomba)

10-03-2009 00:12

Hvad med så nu, eller inden for kort tid, at 'nulstille' afstemningen, sådan at det bliver muligt at give sin mening om de nye regler til kende, rent statistisk; og samtidig også se hvad andre har svaret, uden at læse en masse indlæg igennem Smiley
0
1ups givet
Togbis

#2 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

10-03-2009 01:02

Nøøøj, nogle lange regler.

Nu skriver i at det er ulovligt at linke til enhver form for copyrighted materiale her på N-Club.

Det gælder vel naturligvis også YouTube videoer, der indeholder klip med figurer fra spil, hvis ophavsrettigheder tilhører Nintendo?

Hvad med alle de avatars som brugerne benytter, en hel del af dem indeholder billeder, hvis ophavsret tilhører den oprindelige kunstner og ikke nødvendigvis er sat af til fri benyttelse af alle og enhver?

Skal vi gå hele vejen, har i så fået lov af Nintendo og alle de andre udviklere at bruge de billeder af spilfigurer, som i bruger overalt i jeres layout?

"Uheldigvis taber Nintendo og deres mere end 100 uafhængige udgivere og udviklere hundrede millioner af kroner hvert år til internationale piratkopister og lignende fansider som N-Club, der piratkopiere hundredevis af billeder hvis rettigeheder ellers kunne være solgt for de førnævnte hundrede millioner af kroner hvert år."


Eller noget, skal nu ikke tages for seriøst Smiley
Var nu også bare ment som en joke mod det lange regelsæt.
Gad vide hvor mange der egentligt læser det hele igennem ô_o
Men reglerne er vel også nødvendige hvis man skal sikre sig mod sagsanlæg/klager af en eller anden form.
0
1ups givet
Ossipoff

#3 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

10-03-2009 01:08

N-club benytter sig selv kun at Artwork og materiale, som er stillet til rådighed af Nintendo og andre udviklere/distributører til netop reklameøjenmed.

Det er også tilfældet med andre sager du nævner; en YouTube video som viser en spilfigur, er jo f.eks. ikke brud på copyrightlovgivningen.

At linke til en YouTube-video som er en episode af en tegnefilm f.eks., vil blive betragtet som imod vores regelsæt, og taget hånd om derefter.
0
1ups givet
PD

#4 - PD

Level: 1 (Goomba)

10-03-2009 01:29

Togbis: Tror ikke at folk læser det HELE igennem.

Såsom mig, jeg skimmede det kun lige >D Hvis jeg ikke har brudt nogle regler direkte før, så gør jeg det vel heller ikke nu, bare fordi jeg ikke læst det hele, hvis I forstår XD (ja, det var dårligt forklaret :])
0
1ups givet
Lukas Skywalker

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

10-03-2009 07:07

Fedt nok, men muligheden for at redigere sine kommentarer er nu det fedeste Smiley!

Med det sagt, så er de nye regler uden tvivl mere præcise - måske lidt lange, men det er jo også hammer vigtigt at have regler om mere eller mindre alt.
0
1ups givet
aidbit

#6 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

10-03-2009 08:28

Azzyx, god idé med en afstemning. Vi vil overveje mulighederne.

Togbis, ophavsretten skal tages seriøst, for vi er nogle der også i fremtiden ønsker at blive underholdt med fedt gameplay. Ophavsretten gælder også for bl.a. brug af avatars.

PD, det opdaterede regelsæt er mere omfattende end det tidligere og gælder for alle. Du har accepteret reglerne for at bruge N-club.dk. For din egen og andre brugeres skyld, opfordrer vi dig til at læse reglerne igennem, så du forstår dem.
0
1ups givet
Michael

#7 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

10-03-2009 10:50

"[...] Gad vide hvor mange der egentligt læser det hele igennem ô_o"

Jeg læste det igennem.. Og jeg synes det er sjovt, som N-club pludselig vil portræres som et Nintendo site, der kun tillader seriøse indlæg, når alle ved at N-club mest bruges til off-topic snak i forummet.

Og hvorfor skal I pludselig til at rette i vores (brugernes) indlæg? Hvad blev der af bare at slette dem, hvis de stødte nogle?

Det skal sgu nok blive en sjov tid her på N-club.. No really, don't mind me.. Jeg valgte jo N-club fremfor N-Gamez, for at få et super seriøst forum - Og vi ved jo hvor super mange besøgende føromtalte site har.
0
1ups givet
Ossipoff

#8 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

10-03-2009 11:06

Michael: Jeg vælger at betragte vores mulighed for at redigere brugeres indlæg, som en service for den enkelte bruger. Man kan forestille sig et ellers rigtigt godt og langt indlæg, med stor relevans. Brugeren ødelægger bare indlæget ved at linke til en uheldig hjemmeside. I stedet for at fjerne hele indlæget, kan vi vælge kun at fjerne linket, for på den måde at komme over problemet.
0
1ups givet
aidbit

#9 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

10-03-2009 11:40

Michael, N-clubs forum har alt for længe været brugt af nogle få brugere til en hel del ikke-Nintendo-relateret snak.

Der skal fortsat være plads til ikke-Nintendo-relateret snak, men da N-club er et Nintendo community, er hensigten selvfølgelig at Nintendo-relateret snak, skal fylde meget mere end det har gjort i fortiden, så der i fremtiden kan blive endnu bedre plads til at flere Nintendo-fans kan snakke Nintendo-relateret.

N-club vil ikke kun fortsat være det største Nintendo community, som flere og flere Nintendo-fans deltager i.

N-club vil også gøre endnu mere ud af fortsat, at være det Nintendo community, der er bedst til at informere, underholde og forbinde Nintendo-fans med baggrund i Nintendo-relaterede emner og aktiviteter.
0
1ups givet
Arne aka Den gamle

#10 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

10-03-2009 12:54

@Michael: Jeg troede at du i sin tid gik fra N-Gamez til N-Club (crew medlem begge steder. for dem der ikke er klar over det), fordi du ville hjælpe til med at hive N-Club op fra den sump, siden dengang var havnet i.

Du gjorde også et fint stykke arbejde, selvom N-Club aldrig fik indhentet det tabte helt (subjektiv holdning, I know).

Lad os håbe at den styrkelse af crewet, der er sket i den senere tid, sammen med det nye regelsæt (og håndhævelsen heraf) kan løfte N-Club yderligere.
0
1ups givet
Michael

#11 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

10-03-2009 13:27

@ Henrik og Bjarne:
Super. Ville bare sætte spørgsmålstegn ved det og det fik jeg så besvaret.

@ Arne:
Nyhedsmæssigt er det helt korrekt, ja, men det var også alt jeg havde i tankerne. Jeg har altid haft den holdning, at der ikke findes et andet dansk Nintendo community, der har så hyggeligt et forum som N-club. Nok kan den store mængde off-topicness nok hente æren for det, men N-clubs moderatorer og forhenværende retningslinjer (lad os se om de nye gør det endnu bedre) havde bestemt også noget at sige.

For at tage et lille sidespring, men stadig besvare dit spørgsmål, så synes jeg bestemt N-club klarer sig super godt nyhedsmæssigt, i forhold til konkurrenterne. Jeg har beklageligvis ikke holdt for godt øje med WiiNyt, men N-Gamez ligner da godt nok en gammel morfar i forhold til det arbejde vi ser fra N-clubs skribenter.
0
1ups givet
Arne aka Den gamle

#12 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

10-03-2009 13:41

Nyhederne er bestemt blevet (meget) bedre siden dengang, hvor du skiftede over. Men det er vist lidt off-topic her (undskyld, at jeg røg ud af den tangent).

Forummet har indtil nu ikke været noget at falde på halen over. Så de gamle regler har da bestemt spillet fallit.

Lad os nu give de nye en chance, for at rette op på niveauet herinde. Så kan vi senere tage en diskussion om hvorvidt det lykkedes.
0
1ups givet
aidbit

#13 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

10-03-2009 13:44

Hyggen og fællesskabet omkring Nintendo, er netop noget af det, der karakteriserer N-club. Det er alle brugeres opgave, at sørge for, at vi bliver ved med at kunne opretholde og styrke det fællesskab.

N-club er rigtig godt på vej, men der er stadig lang vej til et endnu større, stærkere og sjovere fællesskab, end nogensinde, omkring Nintendo.

De udfordringer og muligheder, der ligger i at sikre os allesammen det, kan være med til at løfte N-club til en helt ny dimension.

Med det voksende team af passionerede Nintendo-fans og entusiastiske nytænkere blandt crew-medlemmer og medlemmer, er jeg overbevist om at N-club vil udfolde sit fulde potentiale og sikre os allesammen et stort, stærkt og sjovt fællesskab omkring Nintendo.
0
1ups givet
Pete

#14 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

10-03-2009 14:23

"Alle, der har flere brugerkonti (uanset om det er via samme IP-, e-mail- eller fysiske adresse), kan medføre IP-spærring."

Hvad hvis jeg bor sammen med min kæreste (eller anden familie!) der også er bruger på N-club? Eller hvis jeg faktisk 'reklamerer' for N-club ved at vise en ven siden og hjælper ham med at oprette en bruger (fra min computer)? Kan jeg så bare risikere direkte IP-ban?
0
1ups givet
aidbit

#15 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

10-03-2009 14:41

Petylol, tak for dit konstrutive spørgsmål. Reglen er formuleret for at give N-club ret til at spærre IP i de tilfælde, hvor moderatorerne på N-club.dk har væsentlig grund til at tro at samme person har oprettet flere brugerkonti.
Du risikerer ikke IP-ban på baggrund af, at du og andre brugere i din husstand, har oprettet sig via samme IP.
0
1ups givet
Pete

#16 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

10-03-2009 14:42

Okay, mange tak for forklaringen. Smiley
0
1ups givet
KristianH

#17 - KristianH

Level: 9 (Bob-omb)

10-03-2009 23:05

Vil da også gerne lige spørger ind til jeres regler. I skriver nemlig i ikke vil se nogen form for piratkopiring af Nintendo produkter, men går stærkt udfra i heller ikke vil se emner om piratkopiring af Xbox eller PS spil.

- er dette ikke korrekt ?
0
1ups givet
Ossipoff

#18 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

10-03-2009 23:21

Det er korrekt, ja. Det er også dækket af reglerne, da de beskriver, at ophavsretten generelt skal overholdes.

Grunden til udspecificeringen omkring Nintendo-produkter, er for at undgå forvirring omkring homebrew, flash kort mv. Smiley
0
1ups givet
L'er

#19 - L'er

Level: 6 (Cucco)

10-03-2009 23:58

Da der nu er lavet regler om mere eller mindre ALT så burde "dustman" da godt kunne vende tilbage?Smiley
0
1ups givet
Arne aka Den gamle

#20 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

11-03-2009 09:07

Jeg tror den gode dustman har fundet sig et nyt "hjem", så det er nok ikke sandsynligt Smiley
0
1ups givet
aidbit

#21 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

11-03-2009 09:39

L'er, det er et interessant spørgsmål. Reglerne for at bruge N-club.dk er blevet mere omfattende. Det kan være med til at give en del brugere noget mere at forholde sig til. For enkelte brugere kan det dog blot være et nyt sæt grænser, der skal afprøves. Det er fint at afprøve grænser, så længe det ikke går væsentligt udover andre brugere af N-club.dk.

Derfor vil vi som udgangspunkt ikke tillade adgang til N-club.dk for blokerede brugere - uanset om de er blokerede før reglerne for at bruge N-club.dk blev opdateret eller ej. Vi vil dog til enhver tid tage eventuelle forespørgsler til overvejelse fra brugere med blokeret adgang til N-club.dk.

Reglerne er ikke opdaterede med det formål, at give plads til enkelte brugere, men med det overordnede formål, at give endnu bedre plads til flere brugere af N-club.dk.
0
1ups givet
Junder

#22 - Junder

Level: 2 (Keese)

11-03-2009 12:54

BJ - I gav da Martin Juul lov til at komme tilbage på trods af alt hans tidligere spam. Hvorfor er det anderledes med Dustman?
0
1ups givet
aidbit

#23 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

11-03-2009 13:26

Junder, vi vil til enhver tid tage eventuelle forespørgsler til overvejelse fra brugere med blokeret adgang til N-club.dk. Vi vil vurdere de enkelte tilfælde fra gang til gang.
0
1ups givet
Don Joko

#24 - Don Joko

Level: 1 (Goomba)

11-03-2009 18:21

N-club er blevet ligesom Jehovas vidner! hvis man vil tilbage efter en udstødelse skal man angrer!! xD
0
1ups givet
aidbit

#25 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

11-03-2009 18:30

Don Joko, du kan godt sammenligne det med Jehovas Vidner, ligesom du kan sammenligne det med mange retssystemer.
0
1ups givet
PriCorp

#26 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

12-03-2009 00:48

Det virker på Mig en smule dobbeltmoralsk at "gamer-slang" i det nye regelsæt er forbudt samtidig med at i skriver i vil være en seriøs Nintendo-side. Udelukker man ikke netop den seriøse del af Gamermiljøet med sådan et, IMO unødvendigt forbud?
Er BJ ikke bare efter Jainay, når han bruger mange "gamer-forkortelser", fordi han ikke selv ved hvad de betyder, og ikke gider at Google dem? Smiley Smiley
Kan i evt. skrive noget om baggrunden for forbuddet?
0
1ups givet
aidbit

#27 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

12-03-2009 09:44

PriCorp, baggrunden for begrænsningen er at flere brugere skal kunne være med i diskussionerne - inklusive slang-newbs, som fx mig Smiley

Overdreven brug af slang er med til at ekskludere begyndere/nye brugere/noobs, da det antyder, at den der bruger slang, er en del af fællesskabet og at de, der er uindviede i sprogbrugen, de er ekskluderede fra fællesskabet.

Gamer-slang er helt fint, til en vis grænse. Indlæg som udelukkende indeholder forkortelser og slang, de giver dog ofte ingen videre mening for nogle. Lad os gøre endnu bedre plads til alle brugere af N-club.dk og lad os være endnu bedre til at tage imod nye brugere, end vi allerede er.

En tilgang til det, kunne være at forsøge at indvie flere brugere med en kort guide i de mest brugte gamer-slangs. Hvis der er nogen der har et forslag til sådan en, så send det gerne til mig på Post Smiley

Bemærk at jeg så absolut ikke er efter bestemte brugere. Det er fedt at se, når nogem ændrer sin adfærd på N-club.dk for at gøre bedre plads til andre brugere, som fx Jainay har gjort.
0
1ups givet
Arne aka Den gamle

#28 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

12-03-2009 12:25

BJ dog, du benytter jo selv slang, og så på en særdeles uheldig måde Smiley

Noobs skal da bare bannes så hurtigt, at de ikke når at opfatte hvad der ramte dem. Newbs/[link=Newbies skal derimod have lov til at være her Smiley
0
1ups givet
aidbit

#29 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

12-03-2009 22:14

Arne aka Den gamle, sådan kan det gå, når man som uindviet, forsøger at være en del af fællesskabet ved at bruge slang man ikke rigtig kender til Smiley

Tak for linket, i øvrigt Smiley
0
1ups givet
Jana

#30 - Jana

Level: 4 (Stalkid)

18-02-2012 15:46

test
0
1ups givet