Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon X og Pokémon Y annonceret

Skrevet af Bo130 - 08-01-2013 12:10

I nogle dage har vi nu kendt til en annoncering omkring Pokémon der ville finde sted her den 8. januar, og den blev så præsenteret ved en Nintendo Direct i Pokémon-tegnet her kl. 12 dansk tid.

I løbet af den 10 minutter lange præsentation gennemgik han nogle af de tidligere spil i serien, hvor han flere gang pointerede hvordan det altid havde taget omkring 6-18 måneder at få spillet oversat fra japansk og gjort klar til udgivelse i Europa. Herudover var hans Iwata's fokusområde hele tiden på hvordan man kunne bytte og kæmpe - oprindeligt med linkkabel, og nu online.

For første gang nogensinde vil man nu kunne spille Pokémon håndholdt på Nintendo 3DS i fuld 3D i form af Pokémon X og Pokémon Y. Der vil være nye pokémoner og nye tiltag, der udnytter 3DS'ens særlige egenskaber - og en trailer blev vist fra spillet, der kan ses herunder.



Det er første gang nogensinde man har annonceret et nyt spil i Pokémon hovedserien samtidig verden over, og det er også første gang spillene vil udkomme samtidig verden over. Spillet vil udkomme verden over i oktober 2013.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bota

Level: 20 (Moblin)

08-01-2013 18:56

Jeg elsker det. Eneste minus jeg kan finde er der eftersigende stadig ikke er mulighed for 360 movements (altså er det stadig grid-baseret), selvom miljøet er 3D.
0
1ups givet

#2 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

08-01-2013 19:02

...Øh, havde jeg ikke skrevet den nyhed?
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-01-2013 19:06

^Bo skrev den allerede mens præsentationen var live og postede den kort efter.

Synes det kunne være rart med en officiel trailer istedet for et udklip af præsentationen. Videoer som den i nyheden bliver ofte fjernet fra Youtube igen pga. rettigheder. Den rigtige er herunder, hvis den evt. skal erstatte den anden:


0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

08-01-2013 19:08

De har på et tidspunkt udtalt at de tager den der er skrevet først og hvis der er noget vigtigt i andre udgaver af nyheden tager de det med og giver coins efter indhold deri. Jeg skrev nyheden lidt over 12, mens Nintendo Direct stadig var i gang. Opdaterede så med YouTube-videoen senere, da de ikke havde publiceret den endnu. Så jeg går ud fra at det er derfor det er min og ikke din der er kommet online.

Jeg synes det er fedt de endelig er gået over til 3D, men jeg tror nu egentlig stadig jeg foretrækker 2D, synes ikke det ser vildt pænt ud i 3D. Men det er en større udvikling i serien end der er set længe, så jeg glæder mig til at se hvad de finder på. Ligeledes omkring brugen af 3DS' muligheder.
0
1ups givet

#5 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

08-01-2013 19:13

Jeg ved, jeg kommer til at savne sprites, men jeg er glad for denne udvikling. Vi har haft nok spil med den gamle stil - det er tid til noget nyt.

Er meget imponeret over det hele. Det er virkelig cool, at det bliver udgivet worldwide samtidig!
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-01-2013 21:10

Synes nu altså, at cel-shade passer rigtigt godt til serien, men det er stadig kun pseudo-3D, det ser ikke ud til, at kameraet er frit til at bevæge sig i andre planer end måske y-planen. Er spændt på, hvordan det kommer til at påvirke ens sigtbarhed.

Glæder mig til at se de nye Pokémon, men mon der er 100 nye? Så er vi oppe på over 750 stk! Puha. Jeg håber, de gør som i BW og holder sig til de nye i første omgang. Det var virkelig lækkert og fik det til at føles helt nyt.
0
1ups givet

#7 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

08-01-2013 21:24

Jeg håber nu personligt ikke at de kun holder sig til de nye, for jeg vil altid bedst kunne lide de 151 originale... Det ender stort set altid i sidste ende med, at hele mit hold består af Pokémon fra generation 1 x)
0
1ups givet

#8 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

08-01-2013 22:56

ærgerligt at der først udkommer til oktober. håbede eller på et release her til sommer.
0
1ups givet

#9 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

08-01-2013 23:53

3DS kommer til at sælge som kage i år. Vita er pretty much done. Seriøst.
0
1ups givet

#10 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

09-01-2013 05:28

vita kan på ingen måde hamle op med 3ds. har haft en 3ds næsten siden launch. og købte en vita ikke ret lang tid efter. byttede min vita ind til gamstop igen omkring halvanden måned efter at jeg købte den.
0
1ups givet

#11 - Togetic12

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-01-2013 17:37

Navnene på de to legendariske er vist kommet frem: http://www.nintendoworldreport.com/news/32947
0
1ups givet

#12 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

10-01-2013 00:03

Jeg ved ikke hvad der er mest underligt: generation 4 var den oprindelige joke-generation for mig set i bakspejlet, når vi kunne have fået generation 5s forbedringer fra start af, da DS'en jo hele tiden har kunnet trække det. Men 5. gen. er så i stedet blevet den mindst udnyttede generation (den har kun eksisteret den halve tid af hvad de andre har, og har ikke fået remakes lavet). GameFreak har valgt at få det til at virke som om gen 5 er den overflødige generation.
En række mærkelige valg: vi er blevet spist af med en langtrukken generation 4 (hele 2008 kom der ingen nye spil i hovedserien og styringsforbedringer kom først i 2010) og så får vi lov at smage gen 5, som for at sige "her er hvad I kunne have fået mere af på DS'en"...
Jeg synes, gen 4 (grafikken og de andre tiltag, ikke regionen i sig selv) var overflødig og burde have været sprunget over, så vi var gået direkte over til B/Ws standard efter GBA. D/P lignede ikke kun R/S/E om igen, det var faktisk langsommere mange steder.

End of brok:
Når det så er sagt, så skal man se fremad, og jeg synes generation 6 har nogle lovende kort på hånden; cel-shade grafikken, især i kampene, ser formidabel ud. Endelig får vi nogle interessante kampe at kigge på!
Overworlden er sådan lidt meh: Grid-based layout forstår jeg virkelig ikke hvorfor de holder fast i; det er vist mere for traditionen end det er fordi det fungerer. Mærkeligt, når nu vi har en circle pad.
Jeg ved godt, det lyder mærkeligt, men jeg havde havde håbet at de kunne beholde chibi-størrelsen uden at gøre det nuttet.

Det, der overraskede mig mest positivt, var faktisk starterne: ikke fordi de er synderligt originale i deres design, men netop fordi de ikke er det!
Jeg kan virkelig godt lide at de er mere "basic" så enhver kan sætte sig ind i dem (ikke en eller anden slange-Treecko fra gen 5). En frø og en ræv ikke så opfindsomt, men det er mere lige til en hvad jeg synes mange af de tidligere startere har været efter gen 1. Græs-starteren ser faktisk lidt farlig ud denne gang, og selvom de også er lidt mere karikerede, så fremmer det i det mindste forståelsen.
Pokémoner må godt ligne rigtige monstre/dyr mere end de ellers har gjort, og derfor må de også godt være en smule "grimme" hvis de skal se faretruende ud. De skal ikke ligne fotorealistiske dyr, men de skal have strømlinede kendetegn, så man ikke er i tvivl om hvorfor de er seje.
Det havde nu været sjovest, hvis de alle var reptiler ligesom gen 1, da jeg tror det var det, der var appellen, men det her er stadig et skridt i den rigtige retning.

De legendariske ser da bedre differencierede ud end gen 5 (minder mig om Pokémon Jade) men den høje standard kommer nok ikke bag på nogen, så på den måde er det jo bare mere af det samme. Fint nok, bare de ikke endnu engang overflødiggører legendariske ved at lave ligeså mange af dem som af andre, og samtidig lave almindelige Pokémoner lige så flotte og mystiske som de legendariske. Der skal være en skarpere kontrast, synes jeg.
Men nu er formlen brugt så mange gange, og det føles som i går, at vi fik generation 5. Man bliver lidt overmæt...
1
1ups givet

#13 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

10-01-2013 10:09

ser virkelig frem til det her spil så kom der efter lang tid venten ændelig et Pokemon spil i 3D ( nu skal jeg bare have fat på en 3DS XL)
0
1ups givet