Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Reggie kommenterer mangel på Wii MotionPlus-spil

Skrevet af Lukas Skywalker - 20-03-2010 18:24

Det er en kendsgerning, at det ikke er særligt mange spil, der understøtter Wii MotionPlus. Hvad værre er, at af de mange Wii-spil Nintendo har udgivet, understøtter kun ét af disse Wii MotionPlus; nemlig Wii Sports Resort. Af kommende spil er der faktisk kun Zelda Wii vi kan se frem til, fra Nintendo selv. Dette kommenterer Reggie Fils-Aimé nu på.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan ses her.

Der er en stor opbakning omkring Wii MotionPlus. Dette bevises af, at Wii Sports Resort stadig sælger godt. Udover dette ser vi også en stor tredjeparts-support. Red Steel 2 og Fling Smash, samt flere titler, hvilket bliver ved med at være en kernedel af det vi laver.

Men jeg tror, at det der er så unikt ved Nintendo er, at vi ikke presser vores udviklere til at være fastlåst på én kontrolform, og det er jo hvad I har set. Alt lige fra den kommende Metroid-titel der drives af Wii Remoten, til Fling Smash, der bruger Wii MotionPlus. Så det handler altsammen om, hvad der passer til spillet.

- Reggie Fils-Aimé, Nintendo of America


Prøver Reggie bare at tale uden om, eller er der ganske enkelt bare ikke særligt mange spil hvor Wii MotionPlus ville passe til?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

20-03-2010 19:15

Nintendo dummede sig gevaldigt, efter de udgav Wii i 2006. I stedet for at fortsætte med at udvikle spil med motion controls, hoppede de med på trenden vedrørende spil med brugergenerede indhold og begyndte at udvikle dem.

Det endte ud i den store fiasko i 2008, hvor Animal Crossing og Wii Music var stortitlerne, der skulle sikre den lille konsols fortsatte succes. Nintendo troede virkelig på det. Miyamoto og co. syntes selv, at det var gode spil, men det gjorde forbrugeren ikke. Forbrugeren havde ikke købt en Wii, fordi de havde et ønske om at spille spil, hvor de selv skulle skabe indholdet. De havde købt en Wii på grund af motion controls og det kvalitets indhold, som Nintendo altid har været kendt for at levere. Derfor solgte Wii Music og Animal Crossing elendigt og dræbte fuldstændig Wiis momentum.

Wii kom først på rette kurs igen i sommeren 2009, da Wii Sports Resort kom ud. Nintendo virker derfor til at være på rette vej igen. Iwata og Reggie har aldrig brugt ordet "content" så meget, som de har gjort det sidste halvandent år. Det er dog meget vigtigt, at de annoncerer nogle MotionPlus-spil til E3. Især fordi Sony og Microsoft snart lancerer deres egne motion controls-spil. Wii-ejerne har siden dag ét haft en forventning om at få spil, der bygger på motion controls, til deres Wii. Det var derfor, de købte konsollen i sin tid. Hvis Nintendo ikke formår at levere, hvad de lagde op til, kan det blive yderst problematisk for dem.
0
1ups givet

#2 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

20-03-2010 20:05

Alexander:
Eller måske var Animal Crossing Wii en fiasko fordi det var tredje gang Nintendo udgav det mere eller mindre samme spil. Wii-ejere var ikke trætte af selv at skulle stå for indholdet, men nærmere trætte af at skulle opleve præcis det samme gameplay, blot med små tweaks her og der.

Og Wii Music konceptet var lort - det var branded 'lort', udført lortet, og ærligt talt var det så stor en møddingbunke, at jeg snart er løbet tør for måder at bruge ordet 'lort' på.
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

20-03-2010 20:12

Jeg tror ærligt talt ikke ret meget på MotionPlus. I langt de fleste tilfælde er der nok slet ikke reelt behov for den ekstra præcision. Jeg tror ærligt talt ikke Sport Resort havde været mærkbart anderledes med almindelig motion controller.
Men nu den er der, skal man selvfølgelig også prøve at få noget ud af den. Der er sikkert nogen typer spil hvor det giver god mening. Det duer bare heller ikke at presse noget motion kontrol nedover et spil der har bedst af at blive styret på tradiotinel vis.
0
1ups givet

#4 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

20-03-2010 22:32

Jeppe: Jeg vil så lige påpege at motionplus fungerer sindssygt godt i Tiger Woods 2010 og fungerer også rigtig godt i Grand Slam Tennis og den grad af præcision er slet ikke muligt uden. Der er kæmpe potentiale i det hvis Nintendo og de andre spiludviklere gider at udnytte det nogle flere spil, men jeg vil sige at til sportsspil er motionplus lige til højrebenet Smiley
0
1ups givet

#5 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-03-2010 23:43

problemet er mere af udvikler ikke kan være sikker på af nok af de folk der måske køber deres spil også har en motionplus, så da vist du skal lave et spil der udnytter det rigtig, er det svært af også have en kontrolmetode, da også virker uden motionplus, uden faktisk af skal lave 2 helt for skellige kontrolmetoder og ændre hvad der sker i spillet i henhold til hvad du styre med, det kan let løbe op i mange penge og tid.
0
1ups givet

#6 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

22-03-2010 20:30

Reggie taler ikke helt uden om. De eneste spil som burde indholde motion+ understøttelse udover dem der er nu, er skydespil, hvor jeg skulle mene det kunne være fedt. Smiley
0
1ups givet

#7 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

23-03-2010 15:58

Hvorfor? Pointeren fejler da ikke noget, og bliver da overhovedet ikke bedre af MotionPlus xD
0
1ups givet