Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

ReVeN finansieret - kommer til Wii U

Skrevet af KJ85 - 05-02-2014 11:26

Den 24. januar startede Varia Games en indsamling på Kickstarter til finansieringen af deres Metroid- og Mega Man-inspirerede spil, ReVeN, og efter blot 12 dage er det nu sikret en udgivelse på blandt andet Wii U. Projektet kan dog sagtens nå at blive større, hvis de når nogle stretch goals, og det er der heldigvis god tid til endnu.

ReVeN er, som I kan se det i videoen neden for, en 2D shooter/platfomer med masser af udforskning, men hvor det på mange punkter minder meget om Metroid, er der også tilsat andre elementer, der får det til at stå lidt ud – udviklerne nævner selv RPG-elementer inspireret af Crysis og Deus Ex.



Som spiller tager man kontrollen over SyReK, en 400 år gammel andoide og krigsveteran, og handlingen foregår i det 28. århundrede på planeten XR-Keres – opgaven består i, at finde frem til, hvad der skete med en koloni, der boede på planetens rum-elevtor-station, hvorfra varer blev fragtet til og fra Jorden.

SyReK har/får selvfølgelig adgang til et bredt arsenal af våben gennem spillet, men det interessante er nok EDM-systemet, der er det RPG-element jeg omtalte tidligere. EDM står får Energy Divergence Module, og med dette modul kan det bestemmes, hvilke områder af SyReKs krop, der skal tildeles energi, og hvordan den skal fordeles på våben, skjold, sensorer og mobilitet. Får man brug for mere kraftfulde våben dette eksempelvis opnås ved at ofre noget mobilitet.

Ydermere er der et bestemt skill-sæt af egenskaber, som SyReK kun kan opnå ved at finde mineraler, der kan anvendes til konstruktionen af forskellige moduler. Således skal der også drives ”minedrift”, og da mineralerne er begrænsede skal man tænke sig godt om før man beslutter sig for konstruktion af et bestemt modul.

Spillet står i øjeblikket til udgivelse i februar 2016, men udviklingstiden kan blive reduceret drastisk, hvis der blot bliver doneret $18.000 mere til Varia Games inden Kickstarteren udløber om 17 dage, og når de $100.000 bliver der sågar tilføjet særlige features til brug på Wii U GamePad.

Er du interesseret i ReVeN?

1
1ups givet

Kommentarer: