Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 23

Skrevet af Mr. Mario - 11-06-2010 13:06

Så blev det atter fredag, og det er blevet tid til at se på hvilke nye titler, der er blevet tilgængelige via Nintendos to downloadservices til Nintendo DSi og Wii.

Uge 23 byder på to WiiWare-titler, en enkelt Virtual Console-titel og hele fem DSiWare-titler. Vi har samlet lidt information om de otte titler på nedenstående liste.


Downloads i uge 23:


WiiWare:

Mister Bumblebee Racing Champion 500 Wii Points
I denne uge byder h2f games på en alternativ omgang ræs. I dette spil er det ikke biler, men flyvende insekter, der skal nå først over målstregen. Spillet indeholder seks forskellige baner, fire forskellige game modes samt et ukendt antal insekter. Banerne er fyldt med udfordringer i form af udstikkende grene, blade m.m. samt vandfald. Spillet kan spilles ved forskellige hastigheder. Jo højere hastighed, jo sværre bliver spillet. Spillet kan spilles af op til fire spillere.

NEVES Plus: Pantheon of Tangrams 500 Wii Points
Vi slipper selvfølgelig ikke for en puzzle-titel i denne uge, Abylight er nemlig klar med denne titel. NEVES er simpelt og lige til, du skal nemlig blot danne en bestem figur med nogle ensfarvede brikker. Men brikkerne kan vendes og roteres, så det er ikke altid lige til at gennemskue, hvor brikkerne helt præcis skal ligge. Spillet indeholder over 500 puzzles og fem game modes. Fælles for de fem game modes er, at de kan spilles af op til fire spillere.


Virtual Console:

Final Fantasy II 900 Wii Points
Selvom vi ikke har taget hul på en ny omgang Hanabi Festival, er Square Enix alligevel klar med denne klassiker fra Super Nintendo'en, der udkom tilbage i 1991 i USA. Vanen tro er dette Final Fantasy-spil et RGP-spil. Og denne gang følger du den mørke ridder Cecil. Spillet er for en enkelt spiller og da spillet er en Hanabi Festival-titel, koster spillet 100 Wii Points ekstra i forhold til almindelige Super Nintendo-titler.


DSiWare:

A Topsy Turvy Life: The Turvys Strike Back 200 DSi Points
Tecmo Koei Games leverer i denne uge endnu en A Topsy Turvy Life-titel. I denne uge er der dog ikke tale om en puzzle-titel som i sidste uge, men et vertikalt scrolling shooter-spil. En af kendetegnene ved denne serie, er at DSi'en skal vendes på hovedet, når du spiller, så det skal selvfølgelig også gøres her i denne titel. Spillet kan spilles af op til to spillere på en og samme DSi/DSi XL-maskine.

Advanced Circuits 200 DSi Points
BiP media er også klar med en puzzle-titel. Denne titel indeholder en masse ruter, som du skal færdiggøre via den trykfølsomme skærm, så lokomotivet, bilen eller sågar tanken kan komme til at køre rundt uden at køre af sporet. Undervejs i spillet kan du optjene i alt 72 awards. Spillet er for en enkelt spiller.

Fieldrunners 500 DSi Points
Uge 23 byder også på en tower defence-titel i form af denne DSiWare-titel fra Subatomic Studios. Spillet giver dig mulighed for at bruge en lang række forskellige strategier i din kamp mod utallige bølger af fjender. Igennem spillet for du mulighed for at opgradere dine towers. Spillet er for en spiller.

Puffins: Let's Roll! 500 DSi Points
Other Ocean Interactive er klar med denne puzzle-titel, hvor søpapegøjerne har brug for din hjælp. I denne titel skal du som titlen antyder rulle, og det der helt præcis skal rulles med er søpapegøjeæg. Æggene er nemlig trillet ud af reden og skal nu trilles tilbage på plads. Dette foregår i 20 baner. På din vej igennem banerne vil du selvfølgelig støde på en masse udfordringer. Spillet er for en spiller.

Tales in a Box: Hidden shapes in perspectiv! 500 DSi Points
Nintendo udgiver i denne uge denne finurlige lille puzzle-titel. Her skal der ledes efter skjulte objekter. Og dette forgår ikke på hvilken som helst måde, for som titlen antyder, skal det foregå i en boks, hvilket betyder, at du ikke blot skal finde objekterne på den flade skærm. DSi'ens indre kamera muliggøre nemlig, at du kan kigge en i en boks, hvilket giver dig helt andre synsvinkler, end dem en flad skærm ville kunne give. Spillet er for en spiller.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - yasw

Level: 1 (Goomba)

11-06-2010 14:21

Yay, endelig Final Fantasy II (IV). Så kan man endelig komme i gang med det og bagefter The After Years.
0
1ups givet