Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: TÃ¥ger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens Wii- og DSi-downloads: Uge 38

Skrevet af Mr. Mario - 24-09-2010 17:34

Så er det fredag igen og det betyder, at der er kommet nye downloads til Nintendos to downloadservices Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop. Og vi er derfor klar med et kig på ugens nye Wii og DSi-downloads.

Uge 38 byder på en enkelt WiiWare-titel, tre DSiWare-titler og så er der sørme også sneget sig en Virtual Console-titel ind på listen. Du kan læs om de fem nye downloads på nedenstående liste.


Downloads i uge 38:


WiiWare:

Robox 1000 Wii Points
DreamBox Games er som de eneste klar med en WiiWare-titel i denne uge. I dette platformsspil tager du kontrol over en sonde i skikkelse af en robot, der har fået til opgave at undersøge en planet, hvor tidligere sonder på mystisk vis er forsvundet. Robotten er udstyret med alle de egenskaber, der skal til for at klare missionen. Disse egenskaber mister du dog, da robotten nødlander på planeten. Det er nu din opgave at gendanne de mistede egenskaber samt at løse mysteriet om de forsvundne sonder. Spillet er for en spiller.


Virtual Console:

MYSTIC QUEST LEGEND 800 Wii Points
Så er der endelig en ny Virtual Console-titel på programmet. Denne gang er det en Super Nintendo-titel fra 1993, der nu kan nydes på Wii-maskinen. Spillet er et spin-off til den populære Final Fantasy-serie og er også et RPG-spil. Her er balancen mellem verdens fire elementer bragt i ubalance, da krystallerne, der opretholder denne balance er blevet stjålet. Du skal selvfølgelig derfor sørge for at skaffe krystallerne tilbage. Spillet er for en spiller.


DSiWare:

GO Series: Defence Wars 200 DSi Points
Så er GameBridge klar med titel nummer to i deres GO Series-serie. Denne gang er vi ovre i en helt anden boldgade i forhold sidste gang. Her skal der nemlig ikke løbes hurtigt, men derimod forsvares. Du skal nemlig forsvare din base mod fjendtlige soldater, tanks og så videre. Du får selvfølgelig stillet en række våben til rådighed, så du kan fyldføre din opgave. Spillet er for en enkelt spiller.

Music on: Learning Piano 200 DSi Points
Abylight er for fjerde gang klar med en Music on-titel. I de tidligere spil har man blot kunne jamme løs og skabe musik, om man var musikkyndig eller ej. Denne gang tager serien dog en lidt anden drejning, da den byder på 15 numre, som du skal mestre at spille på forskellige niveauer. Du kan selvfølgelig optjene guld-, sølv- og bronzemedaljer alt efter hvor godt du klare dig i de enkelte sange. Spillet er for en spiller.

My Exotic Farm 200 DSi Points
For tre uger siden gav BiP Media os My Farm og nu er de så klar med en mere eksotisk version. Denne gang er det en papegøje, en tom mark og få basseører du starter med. Ved at sælge papegøjens fjer, kan du tjene penge til blandt andet flere dyr, mere jord og mere udstyr. Spillet indeholder i alt seks forskellige eksotiske dyr, du skal passe, så du kan tjene penge. Selve spillet er kun for en spiller, men lige som sidst, kan du også her bytte dyr med andre My Exotic Farm-spillere.

0
1ups givet

Kommentarer: