Ugens tilbud: Uge 33 2020

Lanceringstrailer for Anc...

Oceanhorn 2: Knights of t...

Se mere til golfbanerne i...

N-club Streams: Uge 33

Braid: Anniversary Editio...

Nintendo fremlægger kvar...

Adventures of Pip (Wii U ...

Pikmin 3 Deluxe annoncere...

Paper Mario: The Origami ...

Salgstal

Switch Online

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

LEGO Super Mario

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii bliver brugt mindst

Skrevet af Malte Schmidt - 08-04-2009 18:25

Med over 50 millioner solgte maskiner er Wii den hurtigst sælgende spilkonsol nogensinde, og på trods af dens mange casual spil, kan den ikke regnes for andet end en gigantisk succes. – Ja, muligvis en af de største spilverdenen hidtil har set.

Men en undersøgelse foretaget af firmaet Nielsen afslører, at Wii rent faktisk er den konsol, der bliver brugt mindst. Undersøgelsen fandt sted i december sidste år, og involverede over 17.000 husstande i USA. I alt den tid undersøgelsen stod på, blev den lille hvide kasse kun brugt 6,8 procent af tiden. Til sammenligning blev Microsofts Xbox 360 brugt 11,4 procent og Sonys PlayStation 3 10,6 procent af tiden.

Hvad dette så betyder, kan man kun gætte sig til. Vi må bare håbe, at det ikke får nogle betydningsfulde konsekvenser for Wii som spilkonsol eller for Nintendo i det hele taget.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

08-04-2009 19:22

Nok fordi mange bare bruger Wii til at have det sjovt med små party-spil pga. det sådan set er det kontrollen osv. egner sig bedst til.
Der er stadig stort set ingen gode, eksklusive, langtidsholdbare single player-spil til Wii udover Super Mario Galaxy. Er der jo langt mere af på PS3/X360, og det er jo sådan set også at foretrække pga. den bedre grafik mm. Smiley
0
1ups givet

#2 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

08-04-2009 19:36

Grafiken har altså ikke den altafgørende beslutning mht. til game play. Kun hvis man er en lille grafik-luder og kun måler et spils værdi på hvordan det tager sig ud, rent grafisk.

Men, der sidder jo dem (Typisk PC-nørder) som gør alt i et spil op i hvor meget det fylder og hvor meget bøvl man skal have for at kunne spille pågældende spil (Desto mere det fylder og desto mere bøvl, desto bedre)

Et spils game play bliver ikke 5 ører bedre af at det ligner vaseline-indsmurt bøsse-grafik!
0
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 23 (Skree)

08-04-2009 19:43

Twilight princess er da et langt, godt og eksklusivt single player spil. Det samme er Tales of symphonia 2.
Super paper mario er muligvis ikke så langt, men også et godt single player spil. For slet ikke at nævne virtual console og wiiware.

Nej grunden er nok nærmere faktisk at den ikke har gode langtidsholdbare multiplayer (online) spil. Det er de spil folk bruger lang tid på på de andre konsoller. Som nævnt er det party spillene der dominerer for mange købere, men også single player spillene. Ingen af delene er dem der trækker den samlede spilletid op på en konsol.

Grafik betyder ikke meget, men det er bestemt heller ikke et minus, og jeg tvivler på at folk foretrækker andre konsoller specielt grundet det punkt. Som sagt er det nintendos online service som ikke er i top i sammenligning og det er der meget spilletid rent naturligt bliver brugt da online holder længere. Det betyder ikke spillene er dårlige.

Edit: Glemte at nævne at de "seriøse" gamere som så stadigvæk ejer en wii for det meste stadigvæk også ejer en af de 2 andre og derfor bliver spilletiden delt (og igen ofte dominerer på ps360 fordi de har flere online spil med bedre service).

Alt i alt er det ikke noget nintendo har grund til at bekymre sig om, det var ret forventet når man ser på deres "casual" målgruppe. Selvom det at de giver en bedre online service som bare en mulighed for at give mere appel til online gamere da sikkert vil hjælpe dem til at blive endnu mere populære.
0
1ups givet

#4 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

08-04-2009 21:01

kai666.com: Siger jeg heller ikke. Grafik er dog et plus, og vi er ikke længere der hvor HD er fremtiden - det er derimod nutiden, og der er Wii ikke fulgt med. Gameplay er naturligvis det afgørende for mig, og holdbare single player-spil har de andre konsoller, efter min og de fleste andres mening, også flere af. Understøttelse af High Definition og den bedre grafik er dog stadig et stort plus når man har et 42" plasma som man gerne vil gøre brug af. Smiley

Stelzig: Twilight Princess findes jo også til GC, hvilket er den konsol det oprindeligt er udviklet til. Derudover skuffede især holdbarheden mig en del i TP, hvor de faktisk er gået et skridt tilbage fra TWW, hvor der var en del sidequests etc. der forlængede det. Resten af det du skriver vil jeg give dig ret i.
0
1ups givet

#5 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

08-04-2009 21:05

Det er i hvert fald ikke tilfældet hjemme hos os. Der bliver Wiien brugt langt mere end Xboxen. Xboxen bliver brugt når der kommer nye fede spil jeg bare må eje som Mass Effekt og Saints Row 2 og CoD4, men jeg bruger langt mere Wiien i hverdagen. Med fast arbejde og altid gang i 1-2 større projekter, så byder WIien på bedre muligheder for mig, i en travl hverdag hvor jeg ikke altid kan afsætte 3 eller 4 timer til at spille af gangen i.

Men overall tror jeg du har fat i det rigtige Stelzig.
0
1ups givet

#6 - Azzyx

Level: 1 (Goomba)

09-04-2009 00:54

Her må jeg så lige sige at der er en fejl, og at det er Microsofts Xbox og ikke Xbox 360 der blev brugt 10,2 % af tiden. Xbox 360'en blev brugt 11,4 % af tiden Smiley
0
1ups givet

#7 - Anders Hansen

Level: 1 (Goomba)

09-04-2009 00:00

Resident Evil 5 er det eneste spil jeg har spillet på min Xbox i laaang tid, har ikke spillet på den rigtigt siden Guitar Hero 3 og det første Gears, ellers så står den på Wii hjemme hos mig. Smiley
0
1ups givet

#8 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

09-04-2009 01:06

Hov ja, det er faktisk rigtigt. Joystiq skriver at Xbox 360 blev brugt 10,2 %, men i rapporten fra Nielsen står der at det er Xbox med 10,2 og 360 har 11,4. Det er hermed rettet, tak skal du have. Smiley
0
1ups givet