Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii Party i selskab med en Wii Remote!

Skrevet af Lukas Skywalker - 27-08-2010 14:12

Følgende er en lettere redigeret udgave af den seneste [i]Wii Party pressemeddelelse.[/i]


Ligesom de populære titler med Wii Sports og Wii Fit er Wii Party et let-tilgængeligt spil for både familie og venner, uanset deres forudgående kendskab til tv-spil. Med over 80 forskellige mini-spil byder Wii Party på masser af underholdning, og herunder kan du se eksempler på en del af de mini-spil, som Wii Party indeholder.

House Party-spillene:

* Hide 'n' Hunt (2-4 spillere) – En spiller gemmer alle controllere et sted i rummet, mens de øvrige spillere venter udenfor. Spillerne får atter adgang til rummet og skal nu finde controllerne ud fra den lyd, som deres Wii Remote afgiver.

* Animal Tracker (2-4 spillere) – spillerne lytter efter lyden fra forskellige dyr, der kommer fra controllerne, og skal forsøge at identificere et bestemt dyr. Den spiller, der først får fat i controllen med den rette lyd, vinder.

* Time Bomb (2-4 spillere) – Her skal spillerne forestille sig, at en Wii Remote er en bombe, og skynde sig at sende den videre til næste spiller uden at ryste den alt for meget!

* Word Bomb (2-4 spillere) – Ligner mini-spillet Time Bomb en smule, men her har hver spiller 10 sekunder til at sige et ord fra en bestemt kategori. Hvis spilleren ikke siger det rigtige ord og trykker på A-knappen i tide, eksploderer bomben!

* Buddy Quiz (3-4 spillere) – En spiller udvælges til at være "The Buddy" og skal svare på et antal spørgsmål. De øvrige spillere skal herefter finde ud af, hvad "The Buddy" har svaret.

Fest-spillene:

* Board Game Island (1-4 spillere) – Et brætspil, hvor du skal bevæge dig af en bjergvej, til du når frem til toppen. Spillerne kaster terninger for at komme fremad og spiller mini-spil hver runde for at afgøre, hvem der kaster terningerne første gang. Desuden møder spillerne en del overraskelser, både gode og mindre gode, undervejs.

* Globe Trot (1-4 spillere) – Et brætspil, hvor du rejser verden rundt for at få fat i så mange feriebilleder som muligt. Der findes også mini-spil, hvor du kan vinde mønter til at købe bevægelseskort eller feriebilleder for.

* Bingo (1-4 spillere) – Hver spiller får en bingoplade med Mii-figurer. Når en "Mii Ball" kommer ud fra bingomaskinen, tjekker du, om det er en Mii-figur, du har på din bingoplade. Hvis der i stedet kommer en "Mini-game Ball" ud, skal du spille et mini-spil, hvor du kan vinde muligheden for at strege en Mii-figur efter eget valg på din plade.

* Swap Meet (1-4 spillere) – Sæt Mii-figurer sammen i par med samme tøj. Målet med spillet er at få hver række til udelukkende at indeholde Mii-figurer med tøj i samme farve.

* Spin Off (1-4 spillere) – Hver Mii skal dreje på et hjul, som du styrer med A-knappen og ved at bevæge Wii Remoten. Du vinder pointgivende medaljer, alt efter hvor hjulet stopper.

Par-spillene:

* Balance Boat (1-2 spillere) – Her skal spillerne samarbejde ved at placere Mii-figurer på en båd og holde balancen, så båden ikke tipper så meget, at Mii-figurerne falder overbord.

* Friend Connection (2 spillere) – To spillere skal lave en nem test for at se, hvor godt de kender hinanden.

* Match-Up (1-2 spillere) – Her skal du matche Mii-figurer i en park, men pas på du ikke taber nogen hjerter!


Wii Party udkommer sammen med en Wii Remote, og kan købes fra d. 8. oktober.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - E

Level: 4 (Stalkid)

27-08-2010 14:41

Jeg gad ikke engang læse hele listen af mini-games -.-
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

27-08-2010 14:42

^ Så er det jo godt at alle 80 ikke blev taget med på denne liste Smiley
0
1ups givet

#3 - henrikpw

Level: 4 (Stalkid)

27-08-2010 16:25

wow det her spil ser ud til at blive bedre end wii play.
skal man bruge wii motion plus til spillet?
0
1ups givet

#4 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

27-08-2010 17:26

Det bliver da mega-grineren, når man er nogle stykker. Håber man kan få en version uden wii-mote, da jeg allerede har 4 af dem.
0
1ups givet

#5 - jesper55

Level: 1 (Goomba)

29-08-2010 13:28

troger over hodet ikke at det bliver nære så godt som wii play .synes nu det seer dårligt ud det er jo bare en masse dårlige mini-spil som i mario party spilen. vist man skal spile et spil med mini-spil skal det være crash bash til den gamle ps1 det spil er vildt fedt
0
1ups givet

#6 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

29-08-2010 15:32

^Skal det da forstås som at du synes Wii Play var decideret godt, når du skriver "nær så godt"?
Mit indtryk er, at det spil er noget af det ringeste, og at man lige så godt kunne købe Wii remoten for sig selv, selvom pakken med spillet koster det samme.
0
1ups givet