Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U og de mange rygter

Skrevet af Zøvnig - 03-04-2012 13:00

Vi nærmer os stille og roligt E3, og overalt svirrer det med mere eller mindre spændende rygter. Alle spilsider har deres helt egne hemmelige kilder, som har garanteret dem, at lige netop deres rygte er den pure sandhed. Den ene dag er en spiludvikler citeret for, at Wii U bliver langt kraftigere end de eksisterende konsoller, mens et andet gaming site dagen efter kan fortælle os, at deres stensikre kilder har fortalt dem, at Wii U slet ikke kan hamle op med Xbox 360 og PS3. En side fortælle os, at det er stensikkert, at man kun kan bruge én af de nye controllers ad gangen, mens nabosiden dagen efter skriver, at de har hemmelige oplysninger om, at man kan bruge to.

Så er der den om, at den nye controller med skærm, samtidig er en eBook reader som skal tage kampen op imod iPads og andre tablets. Omkring onlinedelen, så gik rygtet også på, at Nintendo samarbejdede med EA om at bruge deres Origin system til online delen på Wii U, men allerede få dage senere mente andre sider, at det stensikkert var Steam og Valve, som Nintendo havde lavet et samarbejde med.

Vidste du iøvrigt, at GTA V kommer til Wii U? Det er ganske vist ifølge WiiUDaily.com, der som en af de eneste sider i verdenen, tilfældigvis har opdaget dette. Det er iøvrigt de samme der i en anden nyhed herinde kan fortælle, at Wii U udkommer d. 18. november 2012 i USA. Om begge ting er sande, eller om der er tale om to søde ænder, er ikke til at vide endnu.

Nyeste rygter er kommet frem i forbindelse med, at GameIndustry ruller det store skyts ud, og citerer to unavngivne tredjepartsudviklere for følgende:

"No, it's not up to the same level as the PS3 or the 360," said one dev. "The graphics are just not as powerful."


og

"Yeah, that's true. It doesn't produce graphics as well as the PS3 or the 360,"


Dette har skabt en stor uro blandt Nintendo fans verden over, og hvis man tager en rundtur på mange store spilsider, så er der godt gang i diskussionerne. Begge ovenstående citater er som sagt udtalt af anonyme kilder, der naturligvis arbejder for "major companies". Som modsvar på dette, har brugeren MadeInBeats inde på IGN hevet andre citater frem, som selvsamme side selv har citeret andre udviklere for, igennem de seneste måneder:

THQ: “Wii U is just a lot more powerful than current HD consoles it does 1080p very easy.”?
Epic: “It will do things current HD consoles simply cant do its going to be a powerful box."
Crytek: “Wii U devkits are very powerful,the specs are very good”?
Vigil Games: “We had the game at the same level as high end pc version in a matter of days and a few lines of code got the game up and running on tablet in 5 mins.”
?EA: “Wii U is not a transitional platform, it is a true next generation system.”


Ovenstående citater har undertegnede også læst om på andre sider, men selvom de står i skærende kontrast til det GameIndustry skriver nu, så er der altså fortsat kun tale om rygter.

Langt de fleste af os glæder os som små børn, hver gang en ny generation af konsoller og medfølgende spil er på vej. Det er kun naturligt, da det for rigtig mange af os, er en sand passion at spille spil og følge med i dette specielle univers. Men rygter er og bliver rygter, så engang imellem bør vi nok læne os lidt tilbage og bare tage alle rygterne med et smil.

Sandheden er heldigvis kun få måneder væk, og det tror jeg vi er rigtig mange der er glade for. Men uanset dette, så er rygter jo på sin vis dejlige, da de giver os en mulighed for at drømme lidt og få sat gang i nogle gode og sjove debatter.

Så husk når du støder på nye rygter, at dele dem med alle os andre gale Nintendo-tosser, så vi i fællesskab kan drømme og dømme og hygge os med det.

10
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-04-2012 17:43

Sådan - 1Up til Zøvnig - du har forstået, hvad det handler om Smiley

Som skrevet før er alle disse rygter til at blive tosset over, så venter med tålmodighed til dette års E3, så vi endelig kan få noget fakta.
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

03-04-2012 17:48

Det bliver simpelthen bare super spændende til E3 - jeg glæder mig dog mest til at se hvilke launch-titler som evt. kommer sammen med Wii U - tror at Nintendo skal satse på et par af de helt tunge drenge, hvis Wii U skal blive et instant hitSmiley
0
1ups givet

#3 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

03-04-2012 18:04

Ja E3 bliver spændende, normalt følger jeg ikke så meget med i E3 men sidste år så jeg livestream en god del af det. Og i år følger jeg helt sikkert også med, i hvert fald i Nintendos afdeling da det næsten er umuligt at finde hoved og hale i alle de rygter der render rundt på nettet omkring deres kommende produkter og spil.
0
1ups givet

#4 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

03-04-2012 18:34

Jeg er heller ikke helt solgt over grafikrygtet. Som set i Zelda-demoen (som billedet er fra), så er der en betydeligt bedre grafikkapacitet end PS3/360. Jeg kan slet ikke se hvorfor den ikke engang skulle nå det niveau som de to andre konsoller er på.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-04-2012 19:17

Der kommer jo ikke til at være mange dage mellem nu og E3, hvor den ikke står på et nyt rygte vedrørende Wii U og dens specifikationer.

Den næste udtalelse er såmænd allerede kommet fra Funcoms spiludvikler Joel Bylos, der udtaler følgende til Official Nintendo Magazine:

“Wii U could be the first real console on which running an MMORPG without compromise is plausible. The controller is perfect for lining up those rows of hotbars that are essential in most MMOs. A customisable touchscreen interface combined with the 3D spatial movement of a console controller could be a winner.”



Foreslår at vi holder rygterne samlet i denne nyhed, men skal da selvfølgelig være op til alle her på siden, hvad der er stemning for Smiley

0
1ups givet

#6 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

03-04-2012 19:22

Glæder mig til E3. Håber der kommer mere om Wii U, på trods af at jeg ikke regner med at investerer i den. Den har ikke overbevist mig på nogle måde endnu, og der er lang vej endnu. Men mere om den ville da ikke skade. Det lyder jo spændende nok at de har taget et lille skridt ved at lave en konsol hvorpå der endelig kan udgives gode serier som GTA og AC. Smiley Mere info!
0
1ups givet

#7 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

03-04-2012 22:16

Zøvnig --> HØRT! Smiley
0
1ups givet

#8 - Kylar Saissore

Level: 12 (Fire Keese)

03-04-2012 23:18

#5 kunne nu være ret fedt med et mmorpg på den nye wii u.
kunne godt se det underholdende i det.
0
1ups givet

#9 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

04-04-2012 00:50

KJ85 skrev:
Der kommer jo ikke til at være mange dage mellem nu og E3, hvor den ikke står på et nyt rygte vedrørende Wii U og dens specifikationer.

Den næste udtalelse er såmænd allerede kommet fra Funcoms spiludvikler Joel Bylos, der udtaler følgende til Official Nintendo Magazine:

“Wii U could be the first real console on which running an MMORPG without compromise is plausible. The controller is perfect for lining up those rows of hotbars that are essential in most MMOs. A customisable touchscreen interface combined with the 3D spatial movement of a console controller could be a winner.”



Foreslår at vi holder rygterne samlet i denne nyhed, men skal da selvfølgelig være op til alle her på siden, hvad der er stemning for Smiley



Hvis dette har noget på sig, så skal Funcom være mere end velkomne til, at udgive The Secret World til Wii u. Har fulgt med i udviklingen de sidste par år, da jeg synes det virker super interessant. Eneste problem for mig er bare, at jeg ikke længere køre PC, så jeg kommer nok aldrig til at få glæde af spillet når det udkommer Smiley

0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-04-2012 19:31

Jeg har allerede postet et par nye udtalelser om Wii U i nyheden om Aliens: Colonial Marines, og her har vi så et par stykker mere af slagsen - endnu engang fra unavngivne spiludviklere.

“Assumptions that Wii U games will look like ‘up rezzed’ current-gen titles with better textures aren’t quite right. They’ll look just as good, but not better. You shouldn’t expect anything special from a graphics point of view.”


“We’re still working on dev machines but there have definitely been some issues [in porting PS3/360 games]. It’s not actually a problem getting things up and running because the architecture is pretty conventional, but there are constraints with stuff like physics and AI processing because the hardware isn’t quite as capable.”

“I suppose you don’t need sophisticated physics to make a Mario game.”


Ser ikke ud til, at det vil tage nogen ende foreløbigt med disse rygter frem og tilbage, men synes da vi skal prøve at holde nyheden her opdateret med de udtalelser der nu engang kommer Smiley

0
1ups givet

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

04-04-2012 20:20

Det jeg synes er lidt pussigt er, at dem der har talt positivt om Wii U's power er navngivne spiludviklere, mens dem der er citeret for, at den ikke kan hamle op med PS3 og XBOX 360 indtil videre har været annonyme.
4
1ups givet

#12 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-04-2012 22:02

Hørt, og det virker mildest talt ikke lige så troværdigt når man står med en kilde uden navn..
1
1ups givet

#13 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

05-04-2012 10:52

Agreed! Vi holder os positive indtil det modsatte er bevist. Og det er det ikke endnu!
0
1ups givet

#14 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-04-2012 13:53

Nintendo har faktisk også kommenteret på nogle af rygterne efter at være blevet konfronteret med et par af de mere negative af slagsen.

“We do not focus on technology specs. We understand that people like to dissect graphics and processing power, but the experience of playing will always be more important than raw numbers.”


1
1ups givet

#15 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

06-04-2012 23:03

Jeg fandt lige linket til nedenstående Youtube film inde på NeoGaf. Her gives den en masse detaljer omkring den hardware som henholdvis Wii U, Xbox 360 og PS3 bygger på og selvom videoen er meget taltung, så er den værd at se igennem. Hvis de tal han kommer med her, så kan vi alle ånde lettede op, for så er der ingen tvivl om, at Wii U kan præstere en hel del mere end dens to konkurrenter.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OcnsG11MRE8
0
1ups givet

#16 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-04-2012 00:16

Seneste rygte om Wii U handler om produktionsomkostninger, hvor en unavngiven kilde mener at vide, at delene i Wii U inklusiv controller løber op i 180 $, heraf i underkanten af 50 $ til controlleren.

Tillæges øvrige omkostninger og en forventet profitmargin regner man med en salgspris på 300 $. Kilden har bl.a. udtalt følgende:

“Cutting production costs to maximize profits is Nintendo’s main concern with the Wii U. They are cutting costs in the Wii U’s hardware to build back confidence in investors. Nintendo wants investors to view Wii U as a less risky proposition. ”

“NFC capabilities are a drop in the bucket for Nintendo. As NFC becomes more mainstream in mobile devices, the price for NFC implementation will rapidly decline. Nintendo is jumping on NFC because of a projected cost decline in the technology.”

“The cameras in the Wii U controller are an estimated manufacturing cost of $6. They are slightly better quality than the 3DS and DSi cameras. The touch screen has a manufacturing cost estimated at $14.”

“Nintendo chose an economical GPU and CPU that could keep up with the performance of today’s current consoles, but keep hardware costs down to maximize profits. Nintendo got a bargain price on the custom GPU and CPU that the Wii U uses. There is a bigger focus on downloadable content, applications, video content, digital distribution, and services to create a stream of revenue. Investors will be ecstatic with the news.”


0
1ups givet

#17 - Kanin

Level: 23 (Skree)

10-04-2012 07:53

Bare de kan levere en service der er mindst lige så user friendly eller bedre end hvad vi ser på Xbox og PS3, når det kommer til downloadable content.
1
1ups givet