SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Må man?

dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 17-07-2008 00:14

Jeg er stadig i tvivl, og hver gang jeg forsøger virker det som om jeg tager fejl, så nu vil jeg gerne have det afklaret 1 gang for alle.


Må man eller må man ikke SNAKKE OM ting, der ikke er tilladte i følge dansk lovgivning på jeres forum?
Fx "Kører i tit uden cykellygter?"

Skal lige tilføjes at såvidt jeg kan se er det ikke ulovligt ifølge jeres regler, men er nogengange en uheldig tendens til manglende overensstemmelse mellem det I skriver og det I mener (no offense)

Så skal bare lige være sikker: Er det meningen at der ikke er et forbud mod dette i reglerne (så det er tilladt) eller er det en fejl (så det ikke er tilladt).
Hvis det sidste er tilfælder vil jeg foreslå at i skriver det ind i reglerne, da det er ganske forvirende for folk som mig Smiley

THE CHAINSAW TWIRLS INTO THE CROWD, RIPPING APART FLESH AND BONES. I HEAR THE SOFT STEPS OF MY BEST FRIEND APPROACHING THE FEAST OF HER LIFE. HER MOUTH RIPS THROUGH THE BONES, CRUSHING THEM WHILE THE BLOOD IS DRIPPING FROM HER DISFIGURED FACE. WE ARE HOME.
GoOby
GoOby

3330
Online
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 17-07-2008 01:09

Nej selvfølgelig er det ikke ulovligt at snakker om noget, som er imod dansk lovgivning. Det er bare de ting du bringer frem, som er upassende og stødende at snakke om på et forum, hvor mennesker i alle aldre kan være.


M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 17-07-2008 01:16 - Redigeret 17-07-2008 01:17

Ligeledes er det heller ikke korrekt at opfordre, eller hjælpe til at gøre ulovlige ting. Så som download af copyrighted materiale, eller indbrud for den sags skyld.

Det vil jeg da håbe er imod reglerne...


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 17-07-2008 01:48 - Redigeret 17-07-2008 01:57

Ifølge reglerne, er det faktisk ikke ulovligt at opfordre til andre ulovlige ting end hhv. børneporno samt copyright-stridende materiale.

Så iht. reglerne må vi godt opfordre til indbrud Smiley

EDIT: At det så måske ikke helt er i så god overensstemmelse med dansk lovgivning, som jo også skal overholdes.. well, det er jo så en helt anden sag Smiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 17-07-2008 10:17

Der står explicit i reglerne at man ikke må opfrodre til eller hjælpe med brud af copyright loven.

Men man må da hjertens gerne opfordre til indburd såvidt jeg kan se Smiley eller er der en lov der siger at man ikke må det?


L0rd Doxah
L0rd Doxah

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 17-07-2008 12:41

det er der faktisk XD


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 17-07-2008 13:16

okay, har du evt. link til loven eller noget så jeg kan se om der er nogen smuthuller? Smiley

Ej, altså forbhyder loven opfordring til at bryde den danske lov?


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 17-07-2008 13:26 - Redigeret 17-07-2008 13:27

Du skal selvfølgelig overholde almindelig dansk lovgivning herinde Dustman. Der er en grund til at en lovsamling fylder så meget som den gør og reglerne på N-club er forholdsvis enkelte Smiley

Det er også korrekt at der i enkelte tilfæde er blevet slettet emner som jeg fandt meget upassende. Også selvom der officielt i reglerne stod noget om de specifikke emne.

Her tænker jeg blandt andet på det emne der blev startet, der gik ud på, om vi skulle hjælpe de nekrofile til at få styret deres lyster. Der skar jeg igennem, da jeg mener det er et upassende emner, der slet ikke høre til på en Nintendo side.

Så kommer der en tråd med gode råd i forbindelse med indbrud, kopiering af spil, hvordan man tæsker en betjent uden at blive dømt for det og andet i den stil, vil emnet blive slettet med det samme og i de fleste tilfælde vil det medfølge en advarsel eller en banning af brugeren.

Det skal her siges, at det kan tælles på en hånd hvor mange gange et emne er blevet slettet fra N-club, fordi det har brudt med nogle tabuer eller omhandlet noget ulovligt.

Nu ved jeg at du Dustman, godt kan lide at hænge dig lidt i hvor grænserne går og udfordre dem lidt Smiley

Så hvis du virkelig har brug for enkelte regler udover den almindelige danske lovgivning, så se det sådan her.

Forventer du som bruger af N-club, at det emne du skal til at skrive vil støde en masse mennesker og det samtidig er formålet med at lave emnet, så find på noget andet at skrive.

Hvis det emne du ønsker at oprette opfordre til ulovligheder eller til nedsabling af andre racer, regligioner med mere, så lad være med at skrive det.

Siden her er et sted for folk der kan lide at hygge sig og hænge ud sammen med andre Nintendo fans og konsol ejere. Det er super fedt når der kommer emner på bordet i f.eks Offtopic, som stikker lidt dybere og den slags er altid velkommen. Nogle gange er det måske bare værd at sætte sig ned et øjeblik og overvejer hvad meningen er med at oprette et emne, før man trykker send Smiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 17-07-2008 13:44 - Redigeret 17-07-2008 13:46

Hvad er de "med mere" ?
Altså mener du kun at det er grupper af folk man ikke må nedsable? Kunne da forestille mig at man heller ikke måte nedsable individer Smiley

Er aldrig min mening at støde folk, men kan godt lide at udfordre folks grænser (fx med nekrofiliemnet), og se hvilke argumenter de har imod mine idéer, hivlket uheldigvis nogle gange kan støde sarte sjæle.

Nyder også meget at debatere, hvilken er grunden til at jeg tit laver emner om religion eller politik.

Ønsker ikke at opfordre til ulovligheder, men er alligevel mange ulovligheder, der godt kan være interessante at diskutere (rent hypotetisk) er dette tilladt?


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 17-07-2008 13:57 - Redigeret 17-07-2008 13:59

Nej du må selvfølgelig heller ikke kaste dig over individer Smiley Som sagt er det 100% umuligt at lave regler eller formulerer regler som ikke kan misforstås eller gradebøjes. Hvis man vil finde et hul i regler (eller love for den sags skyld) så kan det altid lade sig gøre Smiley

Jeg kan ikke give dig en facit liste over hvilke ulovlige ting der må eller ikke må diskutteres. Det er lige så meget måden det gøres på. Hvis du f.eks vil tale om indbrud så kan jeg give dig et par eksempel på hvad der kan være accetabelt og hvad der ikke ville være.

eksempel på emne om indbrug.

Accepteret emne: Bør det være lovligt at begå indbrud - Efterfulgt at ordenlige argumentation for hvorfor du har startet emnet, din egen holdning og hvorfor du ønsker emnet taget op. (ikke at jeg selv kan finde argumenter for et sådan emne, men vi snakker teori her Smiley )

Ikke Accepteret emne: Bør det være lovligt at begå indbrud - Efterfulgt af en kort tekst med, at det da kunne være fedt hvis man bare kunne tage alle de ting man havde lyst til fra andre.Og det da bare er for dum en lov vi har.

Ikke Accepteret emne: Hvorfor stjæler vi ikke noget mere? - Efterfulgt af en beskrivelse af hvorfor det er fedt at stjæle og hvorfor flere burde gøre det.


Og nej.. lad nu være med at gradebøje de eksempler her okay? Smiley Du kan sikkert finde en masse huller, hvis du er opsat på det.

Det korte af det lange er, at vi har nogle generelle regler som dækker 99% af alle tilfæde. Dukker der emner op, som vi ikke har defineret regler for i den danske lovgivning eller via "Regler for N-club" så tager vi dem case by case Smiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 17-07-2008 14:14

okay, man kan i så ikke gøre mig en enkelt tjeneste.

Hvis I "lukker" et emne, som ikke er imod jeres regler, vil i så ikke, PLEASE!, være søde at ændre reglerne så vi langsomt bevæger os mod dækkende regler (ligsom i fx gjorde den gang hvor jeg lavede et emne om hvordan man brød copyrigth og i så ændrede regler til at man ikke måtte snakke om det)
Synes det er fedt når ændrer reglerne så man kan undgå det en anden gang.

Bare rolig, skal nok lade være med at prøve at finde groteske ting at skrive om som jeg ved at jeg ikke må, for blot at give jer besvær med at ændre reglerne.

Ellers kan jeg ikke se meget andet at gøree for mit vedkommende end at prøve mig frem, og hvis det overskrider nogle grænser må i jo stoppe mig og så kan vi tale om det Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 17-07-2008 14:16

Vi skal nok opdatere reglerne, hvis vi finder det nødvendigt, i forbindelse med, at et emne er blevet lukket Smiley


Cubivore
Cubivore

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 23-07-2008 22:53

Her kan du læse dansk retspraksis:

http://www.thomson.dk/pls/pdb/katpage.show_title?p_varebestilling_id=12258&p_vare_id=10107&p_kampid=50

Så skulle alle ting værer dækket ind.


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 20-09-2008 16:08 - Redigeret 20-09-2008 16:13

Har nu endnu fået lukket flere og flere emner. Finder i det hele taget n-clubs holdning på dette punkt ret utilstrækkelig, da mine emner konstant lukkes men ekstremt vage begrundelser og reglerne aldrig bliver opdateret.

Synes det er fuldstændig mærkjværdigt at i har dette korte sæt af regler, og så er det åbenbart det lange sæt af uskrevne regler, som jeg åbenbart ikke kan indviges i.

Når jeg så spørger ind til hvorfor mine emner er blevet lukket får jeg vage og upræcise forklaringer og når jeg opfordrer til at reglerne opdateres får jeg en advarsel Smiley

Synes det er en rigtig ærgelig tradition at lukke så hurtigt, for folk får virkelig aldrig at se hvordan I svarer tilbage på spørgsmål om hvorfor et emne er blevet lukket (da de sendes over PM) og laver man et emne omkring det bliver det også hurtigt lukket.

Kunne forestille mig at I også vil lukke dette emne nu, og synes bare det er synd og skam at vi ikke kan få en åben debat om tingene, i stedet for at I bare lukker rigtig mange af mine emner uden at give ordentlige begrundelse, henvise til paragraffer eller overhovedet opdatere reglementet.

Da reglementet aldrig bliver opdateret lærer jeg jo aldrig hvad i alverden det er i vil have og derfor bliver jeg ved med at lave emner som, selvom de er værldig interessant for jeres brugerbase (se bare emner om monarken der blev "hot" på få timer) hurtigt bliver lukket fordi en af jeres moderatorer finder det usmageligt. Tilmed modtager jeg en advarsel for opfordring til at skrive det i reglementet.


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 20-09-2008 16:17 - Redigeret 20-09-2008 16:18

Så da ud til at være rigeligt kød, og tror mange brugere her på siden vil være enige med mig i at der var et inteeressant emne. Jeg kan selvfølgelig tage fejl her, men det kan da ikke være tilfældigt at så mange skrev.
Emner med debatspørgsmål er så vidt jeg ved aldrig blevet lukket fordi de var for kedelige.

Det kan være emner er blevet lukkede hvis de ikke havde nogen debatspørgsmål, men jeg kan ikke se hvorfor mit blev det, da det havde disse debatspørgsmål.


L0rd Doxah
L0rd Doxah

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 20-09-2008 16:18 - Redigeret 20-09-2008 16:19

Shihoudani skrev:
Så vidt som jeg har læst, er en af grundene til at dine emner bliver lukket er nok at det er fuldstændig ligegyldigt det der står. F.eks. med at dræbe monarken, hvem ville dog gide det? så lige så godt dræbe statsministeren i stedet (kun et eksempel, ingen opfordring!) Der er generelt ikke meget kød på visse emner derinde, derfor bliver mange nok lukket Smiley

Vores monark er en magtesløs pengesluger, hun har ingen praktisk betydning og folk er hjernevasket af hende, der er rigelig grund til at "gide" det
Du skal absolut ikke sammenligne vores dronning med den der styrer landet D:

Og vil da meget gerne vide hvad du mener med kød?