KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Lige købt DSi..Dumt?

Diamond86
Diamond86

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 10-03-2011 23:36

Hejsa.. (Er ny her)

Har idag lige købt mig en Nintendo DSi XL + Pokémon White.. Har skam ikke fortrudt det.. Men var det ikke lidt dumt, nu jeg kommer til at tænke over det, er der jo ikke langtid før 3DS kommer.. Det er typisk mig, fik bare en føelse af jeg måtte eje en DSi Smiley

Dumt eller ikke dumt?!? Er den aligevel ikke bare snart "udfaset"
Tror i de stadigvæk vil producere spil til den?

Er ny herinde, så kunne enlig også godt tænke mig nogen råd til hvad for spil man skulle tage at købe..

Ejer som sagt Pokémon White.. Og overvejer stærkt at købe New Super Mario Bros..

Tak....

  Lukas Skywalker
  Lukas Skywalker

  2198
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 10-03-2011 23:55

  Altså der går jo nok ca. et år, før der ikke bliver produceret spil til den længere Smiley

  Mht. spil, så er New Super Mario Bros. i hvert fald ikke noget dårligt køb Smiley Tjek eventuelt De 25 bedste Nintendo DS-spil (del 1 ud af 3, 2'eren kommer nok op her i morgen).


  Kylar Saissore
  Kylar Saissore

  0
  Offline
  Level: 12 (Fire Keese)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 11-03-2011 20:36

  hvis du forudbestiller en 3ds i gamestop kan du indlevere din dsi og få 1000 kr for den så bliver 3dseren heller ikke så dyr så helt dumt var det vel ikke. men mindre du gav over 1000kr for din dsi xl.


  Lukas Skywalker
  Lukas Skywalker

  2198
  Offline
  Level: 25 (Kokiri)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 12-03-2011 13:09

  nighttwister - Chancen for at den har kostet under 1000 kr. er nok ret usandsynlig, medmindre den er købt brugt Smiley Ellers kunne man jo bare købe en DSi XL, og helt automatisk få et par hundrede kroners rabat på sin 3DS, alt efter hvor meget under 1000 kr. den kostede Smiley

  Anden del af de 25 bedste DS-spil er for øvrigt oppe Smiley


  Peblisko
  Peblisko

  58
  Offline
  Level: 21 (Paragoomba)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 25-05-2012 22:19

  Genopliver lige tråden, da jeg synes den er meget interessant - og måske kan lægge op til lidt debat.

  Du vil ikke fortryde dit køb af DSi XL. Det er en langt mere karakteristisk og enestående konsol end 3DS'en. Den vil pryde din samling i årenes løb - jeg tror ikke der kommer en lignende XL model af en Nintendo-håndholdt foreløbigt, så derfor vil den stadig være unik, hvad det angår. Derudover er det den bedste maskine at spille DS-spil på - klarere og selvfølgelig større skærm, men vigtigst af alt: bedre batteri levetid.
  Det eneste den mangler er analog-tommelen som der sagtens havde været plads til; dertil må jeg medgive at 3DS'en lige nu er unik, men så snart der kommer en ny model af 3DS'en vil den højst sandsynligt overskygge den aktuelle og, i mine øjne, ufuldendte 3DS "phat".

  Argumentet om at 3DS'en kan spille 3DS-spil er ikke overbevisende i mine øjne. Selv dem der siger, man er fremtidssikret er jeg uenig med, fordi inden der annonceres nogen spil, jeg kunne være interesseret i til 3DS, så er den nye model (uden kamera men med sekundær analog-pind forhåbentlig) annonceret - er mit bud.


  Bota
  Bota

  140
  Offline
  Level: 20 (Moblin)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 26-05-2012 00:45

  DSi XL er virkelig lækker, men du kan få en 3DS til samme (eller færre) penge, så med mindre du slet ikke er interesseret i 3DS-spil, der er ude nu (eller det næste års tid) er det kun batterilevetidsargumentet, der kan gøre sig gældende, imo (har dog ikke noget stort problem med det selv). Den dag Nintendo annoncerer en 3DS Lite kan jeg godt se de andre argumenter, men ingen ved, hvornår det sker, det kan jo være at en remodel først udkommer om 2 år.
  Men hvis man kun er interesseret i DS-gaming, er det helt klart DSi XL, man skal vælge. Fordi ja, den er virkelig lækker.


  Navn
  Navn

  38
  Offline
  Level: 19 (Bullet Bill)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 26-05-2012 01:09

  DSi er ergonomisk og designmæssigt meget mere slick end 3DS.

  Jeg fortryder lidt at have solgt min, men jeg vil hellere bruge mine penge på fremadrettede spiloplevelser og andre ting, såsom de der lækre ciabatta-brød man kan få i Netto.


  Peblisko
  Peblisko

  58
  Offline
  Level: 21 (Paragoomba)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 28-05-2012 00:46 - Redigeret 28-05-2012 00:51

  Jeg er meget enig i de ting, I skriver. Vil gerne høre flere "for/imod" Smiley

  Navn skrev:

  Jeg fortryder lidt at have solgt min, men jeg vil hellere bruge mine penge på fremadrettede spiloplevelser og andre ting, såsom de der lækre ciabatta-brød man kan få i Netto.

  Der er det så, at jeg sætter spørgsmålstegn ved de "fremadrettede spiloplevelser"... Hvis du spørger mig, så venter vi stadig på dem. De eneste spil, der personligt interesserer mig på 3DS'en er N64-revampsne. Jeg har stadig svært ved at se, hvad det er, 3DS'en kan præstere for gameplayet, udover en lidt bedre online oplevelse. Det er i hvert fald ikke dens salgsargument, 3D-effekten, der er trækplastret eller som gør en forskel.

  Hvis jeg vil have en kraftig håndholdt med bedre grafik end DS'en og analog pinde, så ville jeg lige nu hellere investere i en Vita, for den synes jeg dog er en anelse mere "fremadrettet" - om end den også halter på spilfronten, så der er de lige gode om det.


  Hassus
  Hassus

  0
  Offline
  Level: 22 (Ice Keese)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 28-05-2012 01:24

  Jeg skal prøve at gøre mig nogle tanker om fordele og ulemper ved de to:

  3DS'ens Virtual Console er en anden stor fordel ved 3DS'en. Game Boy-spil, Game Gear-spil, NES-spil og sikkert spil fra flere andre konsoller i fremtiden kan hentes til overkommelige priser(lidt over en 20'er for et godt Game Boy-spil som Trip World). 3DS'en lader umiddelbart også til at have mere holdbare skulderknapper end den lille DSi - størstedelen af mine bekendte med DSi har haft problemer med deres skulderknapper, inklusivt mig selv.
  DSi-ens D-pad slår hands-down 3DS'ens som nærmest kan finde på at knirke når jeg bruger det - ellers fungerer det ok.
  DS-spil på DSi-produkter er en smule pænere end på 3DS'en så det skal man helt sikkert overveje hvis man vakler imellem de to. Jeg spiller alligevel mine DS-spil på 3DS'en og synes ikke det betyder det helt store for mig.
  DSi'ens matte overflade tiltaler mig en del mere end 3DS'ens glans både mht. færre synlige fingeraftryk og grimme ridser.
  Animationsprogrammet, Flipnote Studio, var grunden til at jeg købte en DSi og det skuffede mig på ingen måde. Det er stadig kun tilgængeligt på DSi'en.
  En bonusting, der kan nævnes er at hvis man overvejer at bruge sin DS-konsol som MP3-afspiller, så er 3DS'en mindre egnet, da dens hovedtelefonudgang er i midten af bunden og ikke i siden som på DSi'en - det er ikke praktisk hvis man ønsker at have den i lommen mens man hører musik.

  I det hele taget synes jeg 3DS'en er bedst(pt. hovedsageligt pga. Virtual Console), men der er ting fra DSi'en som jeg savner på den. F.eks. kan jeg rigtig godt lide hvordan et tilfældigt billede man har taget bliver vist på øverste skærm i DSi-menuen. Det kunne jeg godt tænke mig at se genindført som en valgmulighed på 3DS'en.


  Peblisko
  Peblisko

  58
  Offline
  Level: 21 (Paragoomba)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 28-05-2012 02:50

  #8: Gode pointer. Virtual Console er et stærkt argument... Men det er trods alt kun VC, altså gamle spil, og det i sig selv er for mig ikke nok.

  Jeg burde eksperimentere mere med FlipNote Studio. Vidste ikke det var så stort før jeg fik det; hvordan havde du hørt om det i forvejen?

  Men okay, nu var min hovedpointe at det er XL'en der er overlegen, ikke den almindelige DSi, den har jeg egentlig ikke taget med i mine overvejelser.


  Hassus
  Hassus

  0
  Offline
  Level: 22 (Ice Keese)

  0
  1ups givet

  #10 - Skrevet 28-05-2012 10:15

  ^Det må handle om hvad man prioriterer. Flipnote Studio er f.eks. nok heller ikke et program, der tiltaler alle. VC er stort set hvad min 3DS bliver brugt til pt. og det er funktion nok for mig lige nu.

  Jeg bed mærke i Flipnote Studio da det blev vist frem til E3 2009:

  Forud for det har jeg savnet en måde at lave tegnefilm på og Flipnote Studio passede godt til mine behov.

  DSi XL kan jeg ikke snakke om udover at jeg synes den ser ret lækker ud.