South Park: The Stick of T...

Octopath Traveler (Switch)

Sonic Mania Plus ude i mor...

Vi streamer Octopath Trave...

Pokémon Let's Go, Pikachu...

8 spil, jeg gerne vil se p...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Indie-titlerne Cosmic Star...

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Mario Kart 8 Deluxe

Spil på vej til Switch

Nyt batteri til N3DS

+300 spil gennemføres

Feedback på ny side

Salgstal

Amiibo!

Fortnite

Super Smash Bros. Ultimate...

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?


Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2010 23:21 - Redigeret 30-05-2018 11:08


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.
[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]

Dead-Cheese

37
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#3676 - Skrevet 08-04-2017 18:22 - Redigeret 08-04-2017 19:02

Jeg er lige gået lidt i gang med Digimon World: Next Order. Det er faktisk ret godt. Jeg elsker at spillet er blevet optimeret til ikke at kræve en guide mens man spiller.
Lad mig forklare.
Digimon har mange forskellige udviklinger, i modsætning til de fleste Pokémon, der udvikler sig under specifikke krav. Man kunne sige at alle Digimon er lidt som Eevee. De specifikke krav, hvilket inkluderer at man skal opnå specifikke stats og have opfyldt forskellige krav. Det kan hurtigt blive uoverskueligt.
Digivolution/udvikling, er en meget essentiel del af spillet. I de tidligere world spil var det nærmest et krav at side med en guide for at finde ud af hvordan man skulle træne og opdrage sin Digimon.
Det første digimon world spil havde urimelig høje krav for de fleste udviklinger. Digimon World RE: Digitize til psp, forbedrede systemet ved at sætte kravene ned, hvilket medførte at man ikke nødvendigvis skulle bruge en guide for at få en udvikling, hvis man trænede sin Digimon rimeligt jævnt. Men en guide var stadig at foretrække.
Det er her at Next Order til ps4 virkelig har forbedret sig. De har indset at med udviklingen af internettet, så kan man ikke holde kravene hemmelige. Nu kan man få kravene at vide under opdagelsen af Digimon. Man behøver ikke længere side med en guide. Det er stadig en fordel, men det er langt fra en nødvendighed.
Fejler man og har en Digimon der dør tidligt, så har spillet et lille plaster at sætte på såret. Er ens ene Digimon i et højere stadie end den anden Digimon, vil den nye få et betydeligt stat boost under træning, hvilket kan være en kæmpe fordel.
Spillet har også taget det bedste fra World 1 og Re: Digitize spillet, og har nu Digimon med lave og høje stat krav. Får man en god Digimon, er det fordi man har arbejdet hårdt for det, men man kan også opnå digivolution uden at træne meget. Det er godt til hvis man bare vil ud og spille, og til hvis man vil have en stærk Digimon.
Desværre er træningsprocessen kedeligere, både visuelt og som i gameplay i forhold til tidligere spil i serien. World 1 havde unikke animationer til alt træning og Re: Digitize havde tilmed unikke minigames til alle former for træning. Next Order har ingen animationer og kun universel minigame, måske et kompromis der måtte laves til fordel for at have 2 Digimon.
Jeg tror alt i alt at jeg bedre kan lide de:coded, som er tættere på Digimon world fra ps1 i henhold til game mechanics, men det stopper ikke Next Order fra at være et fantastisk spil der har bragt utallige forbedringer til serien.The ultimate beast

7
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#3677 - Skrevet 08-04-2017 18:45

Spændende at læse dine tanker og oplevelser Dead-Cheese! Jeg har selv spillet Digimon World til ps1 rigtig meget. Jeg har også spillet nogle af V-pets, så jeg kender godt til udviklingssystemet. Jeg regner også med at skulle spille Next Order påbet tidspunkt. SmileyDead-Cheese

37
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#3678 - Skrevet 08-04-2017 19:04

Det er jeg glad for at høre The ultimate beast Smiley Jeg glæder mig rigtig meget til at spille det med nogle venner. Det er et sjovt spil at være flere om, selvom det er singleplayer.
Er der nogen der kende til Namco Bandai's holdning til at streame deres spil? Jeg overvejede kort at streame det, mest bare for at prøve det.palsted

37
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#3679 - Skrevet 15-04-2017 23:36

Har netop afsluttet historien i Yo-Kai watch.
42 timer
45 Yo Kai medaljer ud af 235 caLinkTheWindWaker

231
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#3680 - Skrevet 16-04-2017 16:35

De sidste mange uger er stået på intensiv Switch-spilleri for mig Smiley

Jeg spiller stadig Zelda efter omkring 80 timer. Selvom jeg kunne bevæge mig hen imod slutningen, føler jeg, at der stadig er masser af spændende ting at give sig til.

For nogle dage siden gennemførte jeg Snake Pass, og nu er jeg i gang med at 100%'e det. Snake Pass er virkelig godt, og selvom det selvfølgelig ikke rigtig kan sammenlignes med Breath of the Wild, er Snake Pass en af mine favoritter på Switch.

Nå ja, jeg er også i gang med Mr Shifty, som er virkelig cool. Spillet har dog performance-problemer, men der blev lovet en patch enten fredag eller mandag. Selvom jeg tvivler, vil jeg lige vente og se tiden an.Dead-Cheese

37
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#3681 - Skrevet 19-04-2017 22:59

Her sidste dag brugte jeg en hel dag, på at vise 2 venner hvorfor Gamecube var ret sej i sin tid.

Vi startede med Donkey Konga, mest af alt fordi de så controlleren og tænkte wtf.
Jeg viste dem også Fire Emblem: Path of Radiance, Pokémon Colosseum.
For at vise Gameboy funktionalitet ville jeg have vist dem Final Fantasy Crystal Chronicles, men jeg har vist lånt det til min søster, så jeg viste dem Wario Ware i stedet.
Så brugte vi afslutningsvis en time på at spille Advance Wars med Gameboy Player.

Alt i alt var de helt vilde med at spille på den, og for mig var det også et sjovt nostalgi trip Smiley
De brugte mest tid på at spille Donkey Konga, men blev også ret trætte af det. De var vidst mest glade for at spille Pokémon, hvilket jeg syntes var lidt overaskende.

Hvad ville i have vist?O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3682 - Skrevet 20-04-2017 03:33 - Redigeret 20-04-2017 03:36

Når... Har besluttet mig for at ændre mit format ift. beskeder herinde.

April har været en god måned for mig, så nu deler jeg stort af mine indtryk!


Horizon: Zero Dawn - PS4

Jeg fik et tidligt eksemplar til anmeldelse (i februar) og endte med at score mit platinum-trofæ d. 4. marts. Efterfølgende har jeg lallet lidt rundt uden formål, og da der ikke er new-game plus, så har det ikke været meget værd. Jeg er bare smaskforelsket i det her spil.


Final Fantasy XV - PS4

Havde lovet mig selv at købe det, hvis jeg fandt det til 249,- eller under. Pludselig opstod der en prisfejl på PSN, så jeg snuppede det for små 109,- digitalt. Det er mit første Final Fantasy i mange år - og det første jeg har gennemført! Det var en udmærket oplevelse, men man mærker problemerne med pacing, samt sløvt gameplay og en historie der er rigtig svær at forstå (fordi man angiveligt skal investere tid i både film og anime). Glad for at have det gennemført her til aftes efter 27:05:40 investeret i det!


Yooka Laylee - PS4

Når. Den her har folk jo ventet på. Jeg har kun lagt et par timer i Yooka Laylee, men mit indtryk er, at produktet er som lovet. Det føltes som et 3D collect-a-thon med stærke platformer segmenter, dårligt kamera, okay controls og meget rodet level-design. Det er fuld af gode ting men også dårlige, og det har gjort oplevelse en smule bittersød indtil videre. Jeg fortsætter glad!


Disc Jam - PS4

Det mest spillet multiplayer-spil udover FIFA 17. Vi er nogle gutter som kører det her i stor stil mod hinanden, når vi lige skal have pause fra FIFA, og det er altså virkelig, virkelig godt! Jeg er meget glad for, at PS+ tilbød det her kvit og frit, for det har været en kæmpe fornøjelse - og gratis endda!JOEP

10431
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#3683 - Skrevet 20-04-2017 07:50

Dead-Cheese skrev:
Her sidste dag brugte jeg en hel dag, på at vise 2 venner hvorfor Gamecube var ret sej i sin tid.

Vi startede med Donkey Konga, mest af alt fordi de så controlleren og tænkte wtf.
Jeg viste dem også Fire Emblem: Path of Radiance, Pokémon Colosseum.
For at vise Gameboy funktionalitet ville jeg have vist dem Final Fantasy Crystal Chronicles, men jeg har vist lånt det til min søster, så jeg viste dem Wario Ware i stedet.
Så brugte vi afslutningsvis en time på at spille Advance Wars med Gameboy Player.

Alt i alt var de helt vilde med at spille på den, og for mig var det også et sjovt nostalgi trip Smiley
De brugte mest tid på at spille Donkey Konga, men blev også ret trætte af det. De var vidst mest glade for at spille Pokémon, hvilket jeg syntes var lidt overaskende.

Hvad ville i have vist?


Melee og Sunshine, måske Luigi's Mansion.Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#3684 - Skrevet 21-04-2017 14:23

Spiller breath of the wild på switch og er ved min fjerde titan. Da jeg blev ret træt af konstant at dø mod bossen er jeg gået på jagt efter shrines og støt på et shield surfing minigame, som jeg gik udfra ville forklare, hvordan man shield surfer, men nej. Jeg kunne bare stå og se timeren klikke op indtil guiden sagde at tiden var gået. Seriøst, hvordan shield surfer mand? Jeg har prøvet alle de kombinationer jeg overhovedet kan komme i tanker om.Kanin

65
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#3685 - Skrevet 21-04-2017 14:26

ZL + Hop + A.

Altså, hold dit skjold oppe og hop på stedet imens. Når Link er i luften trykker du på A.Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#3686 - Skrevet 21-04-2017 14:33 - Redigeret 21-04-2017 14:34

Det havde jeg aldrig regnet ud selv det der. Men tak for hjælpen.
Rockarina

148
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#3687 - Skrevet 22-04-2017 13:23

^ tro mig Scrapper, der gik også lang tid før jeg fattede hvordan man skulle gøre det xD

Jeg har jo så gennemført historien i botw, så når jeg spiller det er det for at lave sidequest, fine korok seeds eller samle genstande til at få opgraderet noget af alt mig kluns Smiley kunne godt bruge en masse star fragments. De sidste to jeg fandt landede så retarderet på kanten af en klippe, så når jeg nærmede mig faldt de i vandet -.- og så er man bare fucked!Rokit

89
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#3688 - Skrevet 22-04-2017 16:27

Så fik jeg gennemført de fire devine beasts. Mangler et par heart containers så jeg ka få fat i det labre sværd, der også er fundet. SmileyScrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#3689 - Skrevet 22-04-2017 17:42

Jeg har lige gennemført main story i breath of the wild. Men er selvfølgelig overhovedet ikke færdig med det spil endnu, skal da have side quests og alt muligt gjort først Smileymadjor

36
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#3690 - Skrevet 22-04-2017 18:32

@Rockarina Et godt tip er at stå på toppen af Duelling Peaks, når man skal spotte Star Fragments. Jeg har fundet de fleste af mine på den måde Smiley Deroppe fra har man et godt overblik, så det er let at spotte, hvor de lander. Og så bare fast-travel til nærmeste Shrine eller Tower Smiley