Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

aktivitet på siden i dag ?

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2012 17:16

Er det bare mig eller er der kommet mere aktivitet på siden efter i har skiftet design ? Og nogle personer man ikke lige ser så ofte som ellers mente de var grunden til aktivitet på det gamle forum ?

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest
Marddos91
Marddos91

967
Online
Level: 15 (Geega)

1
1ups givet

#46 - Skrevet 21-08-2019 22:35

Jeg synes, I er ret gode til at opdatere med nyheder og anmeldelser kommer egentlig også relativt hyppigt (i hvert fald ift. før i tiden), så det har jeg ikke rigtig en finger at sætte på. Konkurrencer er altid gode ift. at skabe mere aktivitet, men dem har I jo også nogle af engang imellem; dog med den seneste via Facebook. Auktionshuset og shoppen kunne med fordel opdateres, men jeg ved ikke lige, hvor meget folk bruger disse, men det kunne da være en idé med lidt nyere indhold.

Som du selv påpeger, KJ85, så ville det være rart med flere diskussioner og aktivitet, men synes ofte, at folk kommenterer uden rigtig at "anerkende", at der er en anden, der har kommenteret på det samme emne, hvorved det bare bliver en masse enkeltstående kommentarer uden nogen reel debat, hvis det giver nogen mening.

Derudover tror jeg også, at det bare er en anden tid i dag med internetfora og aktivitet på disse. Hvis man ser på sider som Xboxlife og Pslife, som var vanvittigt aktive for bare et par år siden, så er de inde i nogenlunde samme negative slum, som N-Club, hvor I dog er væsentligt bedre til at bidrage med indhold.

Alle os, der er vokset op med N-Club, er jo blevet ældre, og så er tiden ofte ikke til lige så meget aktivitet herinde, hvor meget man end vil det. Folk bruger også de sociale medier i langt større grad i dag end for bare et par år siden.

Jeg følger med her på siden dagligt og forsøger at kommentere engang imellem, hvis der er nogle ting, jeg finder interessante i nyhederne eller der er sket lidt nyt, så jeg kan opdatere nogle af de hyggelige spilsamlings-/købsemner.


Sillyyy
Sillyyy

2944
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 22-08-2019 15:52 - Redigeret 22-08-2019 18:20

N-club er ren nostalgi for mig, da jeg synes tiden er løbet fra en dedikeret hjemmeside/forum til en hobby. Discord, youtube og twitch er mine go-to's angående nyheder om spil, se gameplay, og være social med andre online.

Så jeg kommenterer kun, hvis jeg virkelig føler, at det har betydning for mig. F.eks. skulle I alle vide, at Ori and the Blind Forest er et fedt spil, og I bør købe det til Switch når det udkommer. Derimod har ingen af de andre spil eller nyheder om Gamescom interesseret mig, så derfor har jeg ikke noget at tilføje til dem.


powerfull499
powerfull499

172
Online
Level: 18 (Twhomp)

2
1ups givet

#48 - Skrevet 22-08-2019 17:46

Jeg besøger siden dagligt! Jeg har bare meget travlt, så jeg har ikke fået kommenteret på nyhederne. Derudover er der ikke rigtig nogle spil til Switch, som jeg virkelig ser frem til i øjeblikket desværre. Metroid og BotW2 glæder jeg mig til, men mange af de andre annonceringer som The Witcher 3 og Ori and the Blind Forest kan jeg bare spille på min PC.

Mht. forummet har jeg også ofte kigget, men der har ikke rigtig været nogle interessante debatter i gang, hvor det var oplagt at kommentere.

Jeg er også enig med Mardos' kommentar med auktionshuset. Jeg synes efterhånden flere gange, at crewet har annonceret, at der er store planer med den funktion, men jeg synes aldrig rigtig, der er sket noget Smiley?

Fortsæt det gode arbejde. Det er rigtig godt at N-cast/streams er kommet tilbage, da jeg også tror, at det genererer nogle clicks ind på siden Smiley.


AND
AND

532
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

#49 - Skrevet 23-08-2019 11:08

AND'en er enig i det meste, som de to ovenstående herrer nævner.

Det kunne være fedt med flere indspark her på siden og noget som måske kunne motivere brugerne til at deltage, kunne være at I inddragede forumindlæggene lidt mere i det populære N-cast. Fx læste nogle indlæg op og diskuterede dem (det er gjort en smule i tidligere episoder og kunne med fordel udvides, tænker jeg).


Krisp
Krisp

1628
Offline
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#50 - Skrevet 26-08-2019 09:04

Jeg har lige holdt 3 ugers sommerferie, så det er derfor jeg ikke har været så aktiv som jeg plejer. Regner med at vende stærkt tilbage. Smiley


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

2
1ups givet

#51 - Skrevet 26-08-2019 14:59

Intet som n-club gør i disse dage, er lige så relevant som det engang var.

Samme problem vi døjede med i 2012 (hvor jeg skrev min sidste kommentar her i tråden).

Sociale medier og folks digitale vaner har ændret sig. Nyhedsdækningen af spil har ændret sig markant.
Os gamle brugere er vokset op, bestået eksamer og sidder nu i fuldtidsjob, med famile og andre interesser på sidelinien igen. Nintendo er sjældent mere end en nostagisk hobby mm.

Det er i hvert fald min personlige årsag. Kigger kun ind engang imellem for nostalgiens skyld.


Jonezy
Jonezy

4619
Offline
Level: 18 (Twhomp)

3
1ups givet

#52 - Skrevet 26-08-2019 15:12

Jeg sætter stor pris på KJ85s og JOEPs arbejde med at holde os opdateret. Jeg synes faktisk det er rart at have de store Nintendo nyheder samlet på en dansk side.

De der ugentlige oversigter og nye spil og tilbud er værdsætter jeg også helt vildt meget selvom de må tage noget tid at strikke sammen, så fuld forståelse hvis de pludselig ikke er her mere.

Og det er vel bare udfordringen, at det er en ren dansk side. Hvis folk vil diskutere nyheder eller et bestemt spil er der trods alt noget mere aktivitet på de udlandske sider.

Jeg er også fanget af en hektisk dagligdag og en anden hobby, som faktisk fylder mere for mig (brætspil), så jeg får slet ikke spillet så meget som andre og kan derfor have svært ved a bidrage til diskussionerne udover når jeg synes at spil ser fede ud, og at folk skal tage sig sammen og få spillet Mario+Rabbids som minimum til og med World 3 bossen... Smiley


KHFan
KHFan

43
Offline
Level: 4 (Stalkid)

1
1ups givet

#53 - Skrevet 28-08-2019 07:26

Nu er jeg ret ny på siden, men jeg synes personligt at det er vildt fedt at have en dansk side der samler alle Nintendo nyhederne (som er det der interesserer mig). Det er meget federe at læse på dansk ene på engelsk hvis I spørger mig 😊 Forummet deltager jeg i når jeg falder over et indlæg der fanger min interesse, men synes meget det er de samme indlæg der kører hele tiden


JOEP
JOEP

74144
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 28-08-2019 09:25 - Redigeret 28-08-2019 09:26

^Grunden til at det er de samme emner, der dukker op er, at vi har nogle store, generelle emner til at håndtere nyheder, f.eks. Spilrygter og Spil på vej.

Op mod lanceringen af spil vil du dog også se de spilspecifikke emner, og ellers er du meget velkommen til at oprette tråde med emner, du finder interessante. Du kan også søge på tråde i forum og se, om der er nogle interessante nogen at tage op igen. Smiley

Men udover det kunne det måske være en idé at vise mere end de seneste 10 tråde med svar, for der er jo nogen, der ikke logger ind hver dag, og så forsvinder aktivitet jo også. Måske lidt a la Facebook, hvor man bare får en indikator for alle de ulæste indlæg, man har.