KuvertLEGO annoncerer LEGO Lege...

KuvertMinecraft fejrer 15 års ...

KuvertSuika Game får ny multip...

KuvertN-club Streams: Uge 21

KuvertNintendo World Championsh...

KuvertTre nye Game Boy-titler l...

KuvertN-cast #218: Endelig tale...

KuvertSalgstal for perioden mar...

KuvertNintendo Switch-efterføl...

KuvertAnimal Well ude nu - se l...

KuvertLegend of Zelda: Tears of...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertPaper Mario: The Thousand...

KuvertAmiibo!

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSuper Mario 3D World + Bo...

KuvertSwitch 2 - rygter og disk...

KuvertNintendo Switch

KuvertAnnonceringer af annoncer...

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Castlevania-rygter bekræftet

Castlevania-rygter bekræftet

Skrevet af KJ85 - 30-05-2012 21:06

I den forgange uge kunne vi her på N-club læse et par rygter om kommende spil i Konamis Castlevania-serie, der efter sigende skulle være på vej til henholdsvis Nintendo 3DS og Nintendo Wii U. Disse rygter er nu delvist bekræftet gennem det seneste Nintendo Power-magasin, hvorfra du i denne nyhed kan finde de første billeder fra 3DS-spillet og læse enkelte detaljer afsløret deri.

3DS-spillet, som du kunne læse om her kommer helt præcist til at hedde Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, hvilket således afslører, at dette også er en efterfølger til Lords of Shadow, der udkom i 2010 til PS3 og Xbox 360. Spillet bliver som rygtet udviklet af den spanske udvikler Mercury Steam.


Sammen med de første billeder fra spillet, hvilke du finder flere af her, kan Nintendo Power offentliggøre følgende detaljer om Mirror of Fate:

  • Spillet har polygon-baseret grafik og vil primært være i 2D og 2,5D, men vil til tider skifte til fulde 3D-miljøer. I modsætning til Lords of Shadow opfordrer spillet til ikke-lineær udforskning og opdagelse.

  • Historien i spillet starter 25 år efter begivenhederne i Lords of Shadow, hvor Dracula gør klar til at gøre livet til et helvede for menneskene, og vampyrjægeren Trevor Belmont tager kampen op inden det bliver for sent. Denne Trevor tilhører Lords of Shadow-universet – ikke den generelle Castlevania-verden.

  • Mirror of Fate strækker sig over længere tid og spilleren vil på et tidspunkt også tage kontrollen over Trevors efterkommer, Simon Belmont. Derudover vil spillet indeholde to mere spilbare karakterer og efterhånden som spillet skrider frem kan der skiftes mellem de fire karakterer på forudbestemte steder.

  • Selvom de fire krigere udforsker det samme slot vil de opleve forskellige ting, og i form af hver deres specifikke egenskaber vil de kunne få adgang til forskellige dele af slottet – eksempelvis vil enkelte steder være utilgængelige for karakterer, der ikke kan hoppe.

  • Trods hovedfokus på opdagelse er der også masser af action, og kamp udgør en stor del af spillet. Simon Belfont er udstyret med den sagnomspundne Vampire Killer Whip, mens Trevor Belfont anvender våbnet Combat Cross, der blev introduceret i Lords of Shadow.

  • Trevor kan angribe fjender direkte med X-knappen og udføre et svagere men vidtrækkende angreb, der er ideelt når han er omringet, med Y-knappen. Han har også adgang til defensive egenskaber som blokering og undvigelse af angreb, kan bruge lys- og skygge-magi og kan bruge sekundære våben så som elektrobomber og ”glaives”.

  • Simon har ikke samme talent for magi som sin forfader, men har derimod adgang til familiære sekundære våben – han har blandt andet kasteøkser og brændende olie, der er effektivt mod større grupper af fjender. Derudover kan han påkalde en mystisk værge, der kan kæmpe for ham og beskytte ham mod skade.

  • Man kan bruge den berøringsfølsomme skærm til at lave noter og afmærke steder som man vil besøge igen senere. Spillet vil desuden gøre brug af både StreetPass og SpotPass.


Udover de ovenstående detaljer bringer Nintendo Power et citat fra spillets producer, Dave Cox:

“We felt that traditionally Castlevania games had done well on handheld, and indeed found a home there to a certain extent. The whole team really felt we could do something special and memorable on the format that would immerse players totally. The N3DS has allowed us to create something totally unique and exclusive to the format that we think players are going to absolutely love.”


Og ikke mindst interessant kan Nintendo Power afsløre, at Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate udkommer allerede til efteråret i år.


Udover at bekræfte eksistensen af 3DS-spillet bekræfter Nintendo Power også, at Castlevania: Lords of Shadow 2 er under udvikling og citerer i den forbindelse Dave Cox for at sige:

”Mirror of Fate contains a climax that will set up the events of Castlevania: Lords of Shadow 2.”


Magasinet nævner ingen specifikke konsoller for Lords of Shadows 2, men mon ikke, at disse detaljer bliver offentliggjort i den meget nære fremtid. Konami streamer nemlig via GameTrailers tidligt fredag morgen dansk tid, kl. 5.30, deres præ-E3 show live.

Efter afsløringen af de nye detaljer om Castlevania-spillet, hvilke forventninger har I da til spillene og vil ifølge præsentationen tidligt fredag morgen?

6
1ups givet

Kommentarer:

Navn

#1 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

30-05-2012 22:46

Gad vide om disse LOL Cinematic 3D Castlevania spil sælger bedre end de klassiske platformere. Jeg skal nok ikke have det.
0
1ups givet
Oni Nick

#2 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-05-2012 22:50

Denne serie kan ikke blive populær igen før de indfører vampire high school.
0
1ups givet
Hassus

#3 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

30-05-2012 22:54

Der er potentiale, selvom de har hænderne fulde hvis de skal prøve at overgå deres tidligere bedrifter på DS'en. Selv om Dawn of Sorrow udkom tidligt til DS er det stadig et af mine favoritspil til konsollen.
0
1ups givet
Peblisko

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-05-2012 23:48

Kunne blive et udmærket 2.5D sidescroller. Desværre er det Mercury Steam der laver det. Så hellere give det til Kojima.
0
1ups givet
Dennis Høj-Suhr

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

31-05-2012 11:12

fedt vil jeg glæde mig til Smiley
0
1ups givet
KJ85

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-06-2012 09:17

Der var ikke rigtig noget nyt at hente under nattens show forud for E3. En kort teaser, for Mirror of Fate blev vist, der nævner, at der vil blive vist mere den 5. juni og så blev den første trailer for Lords of Shadow 2 vist, men den bekræfter ikke nogen Wii U-version.
0
1ups givet
KJ85

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-06-2012 10:47

Overvejede kort, at skrive en nyhed om Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate nu da den første trailer er blevet fremvist, men poster den bare her:


0
1ups givet
kasper88

#8 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

05-06-2012 11:02

Det ligner lidt nogle af de dårlige Castlevania-film til N64. De var dårlige. Utroligt at intet har ændret sig på 12-14 år.
0
1ups givet
KJ85

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-11-2012 09:23

Ny trailer:


0
1ups givet
Dead-Cheese

#10 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

05-11-2012 16:22

Uridelbart ser det meget tomt ud... Det er ret træls, men jeg er meget spændt alligevel.
Jeg kunne selv godt lide meget få af de nyere titler, hvilket er godt, når man tænker på at de fleste af de nyere castlevania spil er fyldt med fejl og mangler.
Min favorit må jeg nok sige er det forholdsvis nye xbox-live og PSN spil, Castlevania: harmony of despair. Det havde virkelig retro stilen i orden, men er en kort oplevelse, og desværre meget dyr taget i betragtning af længden, og at der er så meget DLC der skal downloades for at kunne forlængde sin spilglæde.

Jeg syntes spillet er den sande efterfølger til de klassiske spil.
0
1ups givet
Peblisko

#11 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

05-11-2012 18:50

Hvorfor laver de endnu en God Of War-klon... Og giver det den længste og mest tåbelige titel.

Harmony Of Despair lover godt på papiret, men demoen var nok for mig til at stå af. Kan godt lide det old school og kan godt lide co-op hvis det er lokalt, men alene er det her spil forvirrende med kortet og styringen kunne godt finpudses fra DS-spillene.
0
1ups givet
KJ85

#12 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-12-2012 18:41

Udgives også til marts..
0
1ups givet