Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ikke mere No More Heroes til Wii

Skrevet af Malte Schmidt - 02-07-2009 15:18

Manden bag No More Heroes, Goichi Suda – måske bedre kendt som Suda51, har udtalt at det kommende No More Heroes 2: Desperate Struggle muligvis bliver det sidste spil i serien, som vil blive udgivet til Wii. Indtil videre har No More Heroes-navnet været Wii eksklusivt, men Suda51 ser ud til at ville ændre på dette.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan findes her.

Jeg vil virkelig gerne gøre No More Heroes til en stor serie og med denne anden episode få større succes. Jeg lægger meget arbejde i at udvikle denne nye IP, da jeg føler at der er masser af potentiale.

Jeg tror, at dette bliver det sidste No More Heroes, som bliver udviklet til Wii. For at udvide No More Heroes til nye muligheder, har vi brug for en ny platform. Wii er en god platform, men vi har gjort alt hvad vi kunne med den nu.

– Suda51, Grasshopper Manufacture


No More Heroes 2: Desperate Struggle, som altså ser ud til at blive det sidste No More Heroes-spil til Wii, har ikke fået nogen udgivelsesdato endnu, men lander nok i butikkerne engang til næste år.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

02-07-2009 15:33

Kan samtidig tilføjes, at Suda51 har set sig forelsket i Microsofts Natal platform. Skal vel ikke meget til at regne ud, hvor hans næste spil er at finde Smiley
0
1ups givet

#2 - Jainay

Level: 2 (Keese)

02-07-2009 15:47

Omg. No More Heroes til Natal ville være epic jizz.


0
1ups givet

#3 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

02-07-2009 17:15

Like Jizz in my Pants?
0
1ups givet

#4 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

02-07-2009 19:47

Må indrømme jeg har fået lyst til at få fingrene i Natal når det kommer.. men jeg bruger bare ikke min XBOX så meget grundet jeg ikke kan komme online Smiley

No More Heroes på Nataaa~*Jizz in my pants*~llll...
0
1ups givet

#5 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

02-07-2009 20:19

Tjaeh, det er nok desværre en tendens der kommer til at ske oftere end 360/PS3 udviklere springer over på Wii'en. Det virker som om at Suda51 føler sig begrænset af Wii'ens styrke, et citat som: "Wii er en god platform, men vi har gjort alt hvad vi kunne med den nu." fortæller det vel meget godt.

Endnu en lovende 3rd party udvikler mindre til Wii'en, øv.
0
1ups givet

#6 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

02-07-2009 20:45

Jeg vil lige se noget mere af Natal før jeg slår fast om det er noget for mig. Men lige pt. her få dage efter jeg blev ramt af Red Ring Of Death på min Xbox 360, forbander jeg Microsoft langt væk. Nøjagtig ligesom jeg permanent har skiftet over til Mac, fordi lor** windows aldrig fungere som den skal

Havde andre stået bag Natal, havde jeg nok være mere på, men da Microsoft plejer af fuc** godt op i alt de laver og ende halvfærdige produkter på gaden, så skal der noget til, før jeg kaster mig over Natal.

Back to topic, så er der intet der er sikkert endnu. Bare fordi han ikke vil udvikle endnu et spil til Wii i No More Heroes serien er det ikke sikkert det er det sidste vi ser til ham på Wii'en. Og midt i den snak der har været på det seneste, så er No More Heroes bestemt heller ikke en titel der har solgt voldsomt godt. Personligt havde jeg glædet mig til spillet og selvom det havde sine momenter, så gik jeg meget hurtig død i det.
0
1ups givet

#7 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

02-07-2009 22:23

Nu skal du ikke til at vise had overfor en spilserie, bare fordi det forlader din platform, Zøvnig.. Hvad blev der af al kærligheden?

Du beskriver det selv sådan her i en anden tråd: "Et spil der er om noget er super originalt og hvor der virkelig er kælet for det kitchede, blandet op med nytænkende gameplay"

Og nu er det pludselig... "meh.. gik død i det".. Det ville heller ikke undre mig hvis det var spillet der gik død og ikke dig, så godt som du åbenbart passer på dine produkter (Windows, Xbox ref.)
0
1ups givet

#8 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

02-07-2009 23:45

Hey Michael. Der er ingen tvivl om jeg var begejstret den gang det kom. Det gør rigtig mange ting rigtigt. Og det sgu en fed kicthed stemning.

Har du ikke selv prøvet de spil hvor du starter med at være vildt begejstret og efter et stykke tid finder ud af, at spillet ikke levede op til den første hype? Det har jeg nu været ude for nogle gange. Assassin's Creed var noget af det vildeste jeg nogensinde havde spillet, men efter de første 7-8 timer blev det ensformigt og trivielt. Det ændre så ikke på, at det havde nogle unikke og virkelige fede features i sig Smiley

Om jeg passer godt på mine produkter? well. Red Ring of Death rammer cirka hver 3 Xbox 360 på markedet og Windows Vista er ikke ligefrem blevet kendt for at køre stabilt. I begge tilfælde er der bogstavelig talt, tale om millioner af mennesker der har været ude for nøjagtig det samme som mig Smiley
0
1ups givet

#9 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

03-07-2009 00:00

Uden tvivl, Zøvnig.. Jeg sidder også og undrer mig over, jeg kom igennem Assassin's Creed i sin tid. Det var satans ensformigt, men nøj hvor var det skægt igennem første gennemspilning Smiley I dag kan jeg slet ikke holde til at køre den langsomme start igennem, på trods af at jeg savner free-roamet i byerne.

Beklager mit udbrug længere oppe, men det virkede bare som om No More Heroes var det rene lort, nu hvor serien ikke fortsætter på Wii Smiley Men det har jo så ikke være tilfældet Smiley
0
1ups givet

#10 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

02-07-2009 23:48

Må jeg tilføjet at det er et problem med Vista 32 bit, 64 bit kører upåklageligt, og væsentligt bedre end XP. Derudover har MS vist sig at adresse RROD problemet, og de byeste builds hare vist sig at være langt mere stabile og lydløse (og strømbesparende), end de tidligere builds. Der er ingen grund til at tro at Natal skulle have en fejl magen til RROD.
0
1ups givet