LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Magic Piano og 3D Kirby TV på vej til Nintendo Video

Skrevet af Lukas Skywalker - 31-01-2012 17:25

Nintendo 3DS-indehavere kan se frem til videoklip fra det prisvindende produktionsselskab Break Thru Films, når klip fra deres kommende animationsfilm Magic Piano bliver tilgængelige via Nintendo Video fra den 2. februar.

Kirby-fans kan glæde sig til to episoder af 3D Kirby TV fra samme dato. Magic Piano handler om pigen Anna, som efterlades af sin far i Polen, da han må rejse til London for at lede efter arbejde. Anna savner sin far rigtig meget og rejser ud for at finde ham, tæt forfulgt af sin irriterende fætter Chip Chip. Da Anna forsøger at gemme sig for Chip Chip i en affaldsbunke, finder de et ødelagt klaver, der på magisk vis forvandles til en flyvemaskine, der tager dem på eventyr i Europa. Nintendo 3DS-indehavere kan modtage korte klip fra denne fortryllende film via SpotPass. Filmen er instrueret af Martin Clapp og indeholder et udvalg af Chopins tidløse kompositioner udført af den verdensberømte pianist Lang Lang. Hvert af de i alt otte videoklip giver et smukt indblik i Annas eventyr.

Nintendo Video kommer også til at vise korte animationsklip fra World of the Flying Machine inklusive morsomme klip med titlerne Fat Hamster og Papas Boy. Ligesom Little Postman, verdens første malede 3D-animationsfilm, der vandt prisen for Best Short 3D Film på LA 3D Film Festival.

Right Back at Ya! er Kirby TV i to dele lavet i 3D til Nintendo 3DS. Her møder vi alle de herlige figurer fra Kirbys univers, når de kæmper mod King Dedede og en gigantisk Lobzilla, som vil destruere Kirby.

Nintendo Video bringer musikvideoer, komedier, animation og action til din Nintendo 3DS. SpotPass-funktionen sørger hver uge for, at du får leveret nye videoer. Men videoklippene er kun midlertidige, så vent ikke for længe med at se dem, inden de bliver udskiftet. Du kan når som helst gratis downloade Nintendo Video i Nintendo eShop.

Det første af otte 3D-klip fra Magic Piano, episoder fra World of Flying Machine og 3D Kirby TV kan ses på din Nintendo 3DS fra den 2. februar. Ønsker du mere information om Break Thru Films, kan du besøge deres hjemmeside, breakthrufilms.co.uk, som også viser en trailer for Magic Piano.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

02-02-2012 12:20

Nu er jeg ikke den store Kirby entusiast, men jeg hyggede mig meget godt over den lille Kirby film her tidligere idag. Den er da meget sød og jeg vil hellere se den slags små tegnefilm, end jeg vil se på korttricks og andet gøgl.
0
1ups givet

#2 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

02-02-2012 12:54

Ja det er faktisk sjældent der kommer noget interresant... Jeg venter altid bare på at mine videorer løber ud af dato, så jeg kan se noget andet skrammel.

En ting ville jeg gerne have set; 'bear shark', men det var en tidlig film, og man kan jo ikke vælge hvad man vil se -.-
Jeg hader virkelig det system.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-02-2012 15:45

^ Så vidt jeg ved har der ikke været noget der hed Bear Shark på den europæiske Video Channel, så det har nok været US only..
0
1ups givet

#4 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

02-02-2012 17:03

Det er stadig det eneste som har haft kunnet fange min interesse.
http://www.youtube.com/watch?v=MOUjJbhdOZA&feature=fvwrel
Han er i øvrigt britter, så vidt jeg ved, så jeg gik bare ud fra at det var europa.
0
1ups givet

#5 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

02-02-2012 21:17

Dejligt gensyn (men meget kort) med Kirby og co.

Men jeg er enig med jer, der er ikke det mest spændende der bliver vist. Har for længst fået nok af de korttricks (de nu er startet forfra på) og Red Bull-reklamer. Håber at Shuan the Sheep (a.k.a. F for Får) snart bliver klar.
0
1ups givet

#6 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

05-02-2012 12:49

Jeg tror hellere folk vil se Youtube end de vil se de videoer Nintendo udvælger.
0
1ups givet