Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo afviser Wii HD

Skrevet af Zalman - 31-10-2009 21:15

For få dage siden spredte et rygte sig om en Wii HD med Blu-Ray-drev, og det ser ikke ud til at være sandt. Denise Kaigler fortæller dog, at Wii HD stadig har en chance for at blive realitet, og at HD er en god mulighed for fremtidens konsoller.

Som hr. Iwata har sagt op til flere gange, har vi ingen planer om at udgive en Wii HD. Selvom HD er en fin tilføjelse, så er der intet at annoncere endnu. Jeg vil dog ikke udelukke muligheden.

- Denise Kaigler, Nintendo


I det mindste er der stadig håb. Spørgsmålet er bare, om det overhovedet vil ske - og hvornår.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

31-10-2009 21:32

Standardudmeldelse lige efter bogen. No worries fra min side Smiley
0
1ups givet

#2 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

01-11-2009 01:08

hva' med wii 3D!
0
1ups givet

#3 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

01-11-2009 01:55

Som Erik mener jeg også, at dette blot er en standardudmeldelse -- lige efter bogen. Det skal de ganske enkelt sige.

Det flyver omkring ørene på os, med rygter om Wii 2, Wii HD, you name it. Det er det eneste analytikerne snakker om, næsten. Derudover går der rygter om en helt ny håndhåldt med Tegra fra nVidia.

Når der er så mange rygter i gang, plejer nogle af dem at være sande.

En ny maskine fra Nintendo vil da helt sikkert være i stand til at vise spil i HD kvalitet. Om det bliver med indholdet på Blu-Ray er lidt tvivlsomt pt. vil jeg mene. De argumentationer jeg har set for brugen af Blu-Ray fra "rygte kilderne", har ikke været sandsynlige.

Selv finder jeg rygterne om en ny håndholdt langt mere plausible. Jeg er ret overbevist om, at vi allersenest til E3 2010 får en ny håndholdt konsol fra Nintendo at se. Det er også ganske muligt, at de inden udgangen af 2010 annoncerer en ny konsol til fjernsynet, men jeg tror ikke, vi får mere at se til den, end det. Jeg tror stadig, at vi er 2 år ude i fremtiden, før et egentligt produkt kommer frem Smiley
0
1ups givet

#4 - Kristian Mols

Level: ()

01-11-2009 03:29

Wii'en magler jo også stadig sin største tittel Zelda... så mon ikke der går lidt tid.. Vi skal jo også have tid til at lege med vores vitality sensor ;p
0
1ups givet

#5 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

01-11-2009 04:04

Det er før set, at Nintendo skubber store titler til deres næste konsol -- så de to ting, ville jeg ikke sætte som afgørende kriterier for, at en ny maskine ikke er på vej. Den største grund som jeg ser til, at der ikke er en ny maskine på vej lige om lidt er, at de ikke kan få "den store casual brugergruppe" til at gå ud og købe en ny maskine allerede nu -- der skal længere tid til.
0
1ups givet

#6 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

01-11-2009 10:15

Henrik, Jeg forstår ikke hvorfor Du mener der vil komme en ny håndholdt konsol fra Nintendo?
Det går strålende for DS'en, der er lige kommet DSi XL og de håndholdte konsoller har typisk en højere levetid end de stationære... Den første GameBoy levede jo, med diverse udvidelser næsten et årti! Jeg ser ingen grund til DS'en ikke skulle kunne gøre det samme?
0
1ups givet

#7 - Grauling

Level: 23 (Skree)

21-10-2020 15:51

PriCorp der har jo været en del rygter omkring at der vil komme en ny håndholdt konsol: https://n-club.dk/nyheder/4981/
0
1ups givet

#8 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

01-11-2009 15:55

PriCorp, ja den oprindelige Game Boy holdt længe. Men husk så på, at Nintendo DS' forgænger, Game Boy Advance, kun holdt i så lidt som tre år. Til sammenligning har Nintendo DS allerede været her i fem år.

Der er flere indikatorer som kunne vise, at en ny er på vej. Den mest oplagte er klart rygtet omkring Tegra fra nVidia i den næste udgave af en håndholdt. Det rygte finder jeg virkelig sandsynligt, på den måde nVidia forholder sig til det (nægter at udtale sig om sagen). Dernæst er der andre små ting som kan hinte; vi har endnu ikke set to Pokémon-hovedeventyr på den samme håndholdte. Nu har vi både haft et hovedspil samt en genudgivelse, ganske som vi fik det på Game Boy Advance. Vi har i øvrigt haft to Zelda-spil, samt et ægte Mario-spil.

Når det så er sagt, ja, så stiger salget stadig stødt med 5-7 millioner solgte enheder på verdensplan i måneden.

Jeg tror bare, at Nintendo selv mener de er truet; der er rigtigt mange fans som blot ser Nintendo DSi som en forsøgskonsol, som skal give Nintendo en indikation af, hvordan digital distribution kan bruges på en håndholdt maskine. Nintendo er en smule truet af iPod og iPhone, en kamp, som de er nødt til at gøre noget ved. Tegra kan hjælpe her, da en ny håndholdt i så fald vil kunne kæmpe grafimæssigt med iPod/iPhone. Let's face it -- det er det sted, hvor Nintendo DS halter allermest.

Jeg synes der er for mange ting som peger på, at en ny konsol snart vil blive vist frem. Jeg betragter i øvrigt ikke Nintendo DSi XL som en ny hardware revision til massen, men udelukkende som et produkt til ældre mennesker, eller folk som virkelig ønsker en større skærm. Dette kan fint understøttes af, at de to maskiner så vidt jeg forstår vil blive solgt parallelt, og at der er gået under et år siden sidste udgivelse.

Game Boy Advance solgte i øvrigt cirka 81 millioner enheder på verdensplan (hvis alle revisioner tælles med), hvor Nintendo DS er oppe på omkring 120 millioner. Husk også, at der med Game Boy Advance/Nintendo DS rent faktisk udkom en ny Game Boy Advance-revision efter selve Nintendo DS udkom, nemlig Game Boy Micro.
0
1ups givet

#9 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

01-11-2009 17:15

Se dette er en af grunderne firmaer tit nægter af bekræfte eller afkræfte rygter, for vist de bekræfter vile de bare få nye rygter smidt i hovedet og tit vil så få info ud før de er klar eller eller deres bekræftelse vil blive fordrejet.
Tilgengæld vist de afkræfter et rygte, vil en masse folk begynde af sige så må det jo være rigtig.
Man kan bare ikke vinde mod fanboys og rygter.

Det de siger er det de har sagt hele tiden, Vi laver ikke en Wii HD eller noget lignerne, MEN vi følger udviklingen og salget af HD tv.
0
1ups givet

#10 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

01-11-2009 20:13

Hmm... Skal man så vente med at købe sort Wii? Hvis der kommer en Wii HD, så fortæller det her vel at der går meget lang tid først.
0
1ups givet

#11 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

02-11-2009 20:36

er jeg ked af at hører
0
1ups givet