KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo håber på at bringe Netflix og andre streamingtjenester til Switch

Nintendo håber på at bringe Netflix og andre streamingtjenester til Switch

Skrevet af Nemy - 09-03-2017 11:37

Nintendo meldte ifb. med Switch-lanceringen ud, at man havde valgt at fokusere på spiloplevelsen og intet andet. Derfor er der ikke apps som Netflix, HBO mv. på konsollen, som ellers er tilfældet på de konkurrerende maskiner og Nintendos forrige konsol Wii U. Nu melder den amerikanske direktør, Reggie Fils-Aime, at man er i dialog med firmaer som Netflix, Hulu og Amazon om at bringe deres tjenester til konsollen.

Det fortæller Reggie i et interview med The Washington Post. Her siger han også, at man hos Nintendo ikke ser streaming apps, som noget der får folk til at købe konsollen over andre. Det er derimod måden du spiller Nintendo Switch på.

We’re talking to a range of companies about other services, companies like Netflix, Hulu, Amazon — things that will come in time. In our view, these are not differentiators. What differentiates us is the way you play with the Nintendo Switch and what you can play. And that will continue to be our focus into the future as we continue driving this platform.


Til spørgsmålet om, hvad eksistensgrundlaget for Switch er i markedet mod PS4 og Xbox One nævner Reggie bl.a. firmaets spil. Derudover siger Reggie, at det er den eneste hjemmekonsoloplevelse du kan få på farten.

I think first the biggest differentiator is that our platform is the only place you can experience our IP: Zelda, Mario, Fire Emblem. You’re not going to see that on the competing home platforms. From a multiplatform standpoint, you're able to play a different way than you can with our home competitors. They're only on that big screen TV, but with the Switch you can then take it with you, have it on the subway. That differentiated experience, we believe, is compelling.


Ift. tredjeparts-support fortæller Reggie, at Switch vil være stedet, hvor meget indhold vil udkomme først inden det lander på konkurrenternes platforme. Om det bliver tilfældet er selvfølgelig for tidligt at sige endnu.

Savner du de forskellige videostreamingstjenester på din Switch, eller betyder det ikke noget for dig, at de i øjeblikket er fraværende?

Se desuden vores diskussion om Switch efter vi har prøvet den her:

1
1ups givet

Kommentarer:

zcream

#1 - zcream

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-03-2017 12:13

For mig er min Switch, først og fremmest, en spillemaskine. Og som en sådan, syntes jeg umiddelbart, at den virker lovende - om end jeg ser meget frem til flere spil.

Det er ingenlunde afgørende for mig om der er Netflix tilgængeligt eller ej, men sådanne features er dog velkommen. Hvad jeg savner mest er en alternativ til achievements/trophies, da jeg og kammeraterne ofte sammenligner sådanne og jeg ved jeg kunne lokke flere af dem over til Switch, hvis en sådan feature dukkede op.
0
1ups givet
ThePatrickBay

#2 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

09-03-2017 12:24

Det gør ikke noget for mig, for jeg har allerede adgang til det på Xbox One og PS4, men for dem, der vil have Switch som sin primære konsol, er det nok noget, der mangler.
0
1ups givet
JOEP

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

09-03-2017 12:26

Jeg bruger bare Chromecast og streamer aldrig på farten alligevel. Så egentlig betyder det intet for mig, at det mangler.
0
1ups givet