N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye detaljer om Pokémon Conquest

Skrevet af KJ85 - 02-05-2012 20:45

For en lille måneds tid siden kunne Nintendo offentliggøre at spillet, der i Japan går under navnet Pokémon + Nobunaga's Ambition, også vil blive udgivet i USA, dog med en anden titel, nemlig Pokémon Conquest. Dette bliver d. 18. juni i år i Amerika, hvilket blandt andet kunne læses i en nyhed her på N-club. Det vides endnu ikke om spillet også udgives i Europa, men i dag har Nintendo of America afsløret en række detaljer om spillet, og dem kan du selvfølgelig læse mere om her i nyheden, men først vil jeg forsøge kort at opsummere, hvad vi allerede vidste.

Da Pokémon Conquest er et crossover-spil, er der selvsagt tale om en sammensmeltning af to spilserier, og mens vi alle nok har en idé om, hvad Pokémon handler om, er det nok de færreste af os, der kan nikke genkendende til Nobunaga’s Ambition. Det er der en god grund til for umiddelbart har ingen af spillene fået chancen i Europa til trods for, at nogle af dem er udgivet i USA. Spillene i serien er at betegne som turbaserede SRPGs, og tager udgangspunkt i en japansk æra regeret af krigsherrer – såkaldte sh?guns.

Pokémon Conquest foregår i Ransei-regionen, hvor man som spiller vil tage kontrollen over en ung krigsherre med tætte bånd til en Pokémon. Sammen skal de på deres eventyr forsøge at rekruttere nye krigere for at styrke deres voksende kongerige, og vil her møde Pokémon så vel som krigsherrer inspireret af den feudalistiske æra i Japan mellem 1185-1868. Spillet vil indeholde op mod 200 forskellige Pokémon, heraf mange fra denne generations Black- og White-versioner, og et ukendt antal af krigere og krigsherrer.


Og så til det interessante, hvor Nintendo har nyt om spillets historie, hærmekanikker, kampmekanikker samt krigsherrer og Pokémon.

Historie: Som nævnt tidligere foregår spillet i Ransei-regionen, og her har Nobunaga, en ond og magtfuld krigsherre, overtaget herredømmet. Som spiller skal man lidt af gangen forsøge at vinde magten i regionen ved at erobre regionens 17 kongeriger ét ad gangen. Kun ved at gøre dette kan man vække den/de legendariske Pokémon og redde regionen fra ødelæggelse. Spillets story mode er inddelt i episoder, der hver især indeholder forskellige spilbare krigsherrer og har hver deres sæt af sejrsbetingelser. Nye episoder vil selv sagt låses op efterhånden som spillet skrider frem.

Hærmekanikker: For at forstærke sin hær kan spilleren rekruttere besejrede krigsherrer og deres Pokémon, og besejres et kongerige, vil man have adgang til dets faciliteter i form af træningsområder, butikker og miner. Yderligere kan spilleren styrke sin hær ved at knytte bånd til Pokémon. En krigsherre kan have flere Pokémon tilknyttet og kan strategisk skifte mellem dem før kamp for at forberede til bestemte typer af kampe.

Kampmekanikker: På spillerens vej gennem de 17 kongeriger vil han/hun møde en bred vifte af slagmarker med forskellige temaer. Eksempelvis er kongeriget Ignis baseret på et ildtema, og spilleren kæmper således på slagsmarker indeholdende lavastrømme og ildsøjler. I dette kongerige kan spilleren med fordel anvende vand-Pokémon til at navigere gennem slagmarken, hvilket vil lette erobringen. Spilleren kan også anvende kongerigets træningsområder til at optræne sin hær eller finde vilde Pokémon, som man kan knytte bånd med. Efter at have kæmpet mod krigsherrer vil spillet automatisk registrere dem, og gennem DS’ens lokale netværk kan de efterfølgende anvendes i kamp mod venner, der også ejer en kopi af spillet.

Krigsherrer og Pokémon: Hver af spillets krigsherrer har en speciel egenskab, der kan ændre slagets gang. Eksempelvis kan Oichi heale alle Pokémon i sin hær. Ligeledes som Pokémon er inddelt i typer er krigsherrerne det også. Denne bestemmer i hvilken grad de kan knytte bånd til specifikke Pokémon og nogle krigsherrer vil have egenskaber til at kunne knytte bånd med adskillige forskellige Pokémon.

Dermed er der gjort op for alle nye detaljer om spillet, og ønsker du at se en række screenshots og artwork fra Pokémon Conquest kan de findes her.

Son nævnt i indledningen er det endnu uvist om spillet også kommer til Europa, men for snart en måned siden blev spillet klassificeret til det Australske marked, der som nogle vil vide også anvender PAL-formatet.

Som det ses på billedet herover er det dog under spillets oprindelige navn Pokémon + Nobunaga’s Ambition, så måske vi også får det under den titel i Europa. Indtil videre må vi vente og se, hvad tiden bringer.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

02-05-2012 21:08

Det er et weeeird spil lol... Glæder mig nu mere til en rigtig Pokémon titel til 3DS! Men bliver da spændende at se alligevel om det bliver godt Smiley
0
1ups givet

#2 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

03-05-2012 11:53

Småting: Det giver ikke mening at snakke om PAL-format når det kommer til håndholdte spil. Det er en TV-standard.

Jeg elsker SRPG'er, så om ikke andet skal spillet helt sikkert prøves.
2
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-05-2012 19:44

^ Hvis du, eller andre for den sags skyld, vil vide lidt mere om spillets SRPG-elementer har Joystiq haft fornøjelsen at kigge lidt nærmere på spillet.

De nævner blandt andet følgende:

Pokemon Conquest is broken up into episodes, and the first – the training episode – is about 30 hours long.

Like any other strategy game, Pokemon Conquest has several unit types. The Warriors and Warlords don't fight; rather, they have a link percentage with certain Pokemon that governs the power of their paring, and they also wield a special ability that can be activated once a month. And all Pokemon only have one attack.

All fighting takes place on a grid. When you invade a neighboring castle, it has a lineup of warriors you must battle, each with their own Pokemon who are all dumped on the map. Each castle follows a theme – grass, fire and so on – and have interactive traps and shortcuts to discover. Outside of that, it's just like other turn-based strat-RPGs: Each unit has a range of movement, and attacking enemies from advantageous positions (like from behind) yields increased damage


1
1ups givet

#4 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

04-05-2012 06:46

Jeg har læst en del om spillet på Serebii da det udkom i Japan, så jeg vidste det meste af det i forvejen. Men tak for informationen, uanset!
0
1ups givet

#5 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

05-05-2012 14:00

Pokemon Conquest is broken up into episodes, and the first – the training episode – is about 30 hours long.

say What? De lange tutorials i spil er vidst ved at tage overhånd! Hvor lang tid tager så resten af kampagnen?

0
1ups givet