Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pachter: Nintendo 3DS vil se sig slået af 3D iPod

Skrevet af Lukas Skywalker - 07-12-2010 10:20

Michael Pachter er ude med endnu en udtalelse, endnu engang om Nintendos kommende skud på konsolstammen - Nintendo 3DS. Denne gang fortæller Pachter os at han bestemt mener at Nintendo 3DS er revolutionerende, men den vil blive slået af den, ifølge Michael Pachter, kommende 3D iPod.

Pachter er så godt som stensikker på, at Apple vil kopiere Nintendo 3DS og lancere en lignende maskine, bare i deres iPod serie og selvfølgelig med musikafspilning som det centrale.

Nintendo har ifølge Pachter gentaget sig selv mange gange ved de håndholdte maskiner, og de vil muligvis kunne holde Apple i skak i denne kommende generation også.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

07-12-2010 12:11

Den mand er et fjols.
1: pris på en "3D Ipod" vil ikke være billige og nok koste mere end hvad forældre vil betale for den til deres børn.
2: POKEMON, med mindre af folk ud af det blå holder op med af spille det, så vil folk købe den nye håndholdt og børn vil plage deres forældre for en.
3: med mindre af Apple smider knapper og styrepin på så er det stadig en mobil/mp3 afspiller og ikke en spillemaskine og vil ikke tage salg fra Nintendo.

Jeg siger ikke af en "3D ipod" ikke vil sælge godt, det er apple og folk er får, men som håndholdt spille maskine vil Nintendo stadig føre.
0
1ups givet

#2 - Jonas

Level: 15 (Geega)

07-12-2010 12:38

Er Iphone ikke allerede en mere populær spilplatform end DS? Jeg er ikke sikker på, at Apple er nødt til at lave en 3D-udgave for at udkonkurrere 3DS.
0
1ups givet

#3 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

07-12-2010 13:21

Hvad skal man bruge 3D til, hvis det bare er en MP3-afspiller? Smiley

Hvis man vil have en spillemaskine, så skal man ikke købe en smartphone. Det er jo næsten udelukkende kun små arkadespil til, når man sidder i bussen, man kan få til dem.
0
1ups givet

#4 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

07-12-2010 15:36

Jeg vil også sige at så længe der ikke er knapper, så vil den ikke være en seriøs konkurrent til 3DS.
0
1ups givet

#5 - Jonas

Level: 15 (Geega)

07-12-2010 15:51

"Hvis man vil have en spillemaskine, så skal man ikke købe en smartphone. Det er jo næsten udelukkende kun små arkadespil til, når man sidder i bussen, man kan få til dem."

Hvis man vil have en håndholdt spillemaskine, er en smartphone da et udmærket bud. Som du siger er spillene bedst egnede til at blive spillet på farten, når man lige har nogle minutter, men er det ikke også pointen med en håndholdt?
0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

07-12-2010 16:08

Hvis apple kan få fat i figure som eksempelvis det nævnte pokemon og mario så tjoh måske. Tror 3ds får det en del nemmere ved at slå igennem end en 3d iPod der vil forsøge sig for meget på spilmarkedet.
0
1ups givet

#7 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

07-12-2010 16:09

Jeg spiller utroligt sjældent på mine håndholdte konsoller uden for mit ejet hus Smiley
0
1ups givet

#8 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

07-12-2010 16:11

Jeg kan kun sige at jeg har fået en iPod Touch som tidlig julegave, har downloadet flere af de spil der ses som Top 3-spil i flere lister og jeg er skuffet. Troede der var mere dybde i spillene, siden så mange har glæde af dem.

Det bedste spil jeg har prøvet er Cut the Rope, som jeg føler har fortjent al den hype det har fået, men når først det er gennemført(et relativt lille spil som de fleste andre) er der ikke mere at komme efter.

Jeg ved ikke hvordan det bliver med 3DS, men det er muligt at både iPhone og Wii sammen kan fungere som et "gateway drug" til 3DS'en.
0
1ups givet

#9 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

07-12-2010 16:19

@HGC fra Danmark:
Jeg har det overvejende på samme måde og hvor ligegyldigt det end kan synes, tror jeg noget der holder mig tilbage i offentligheden er at jeg ikke føler mig specielt cool med en DSi i toget - hvor meget jeg end elsker dens spil, så er det helt klart at jeg spiller den på trods af at jeg er i offentligheden, frem for på grund af. Hvis 3DS får mere offentlig sex appeal, hvilket Wii'en utroligt nok har fået, så kan spillet hurtigt ændre sig tror jeg. Måske er det bare mig.
0
1ups givet

#10 - Jonas

Level: 15 (Geega)

07-12-2010 16:48

Hvis man spiller på den derhjemme (som jeg altså også gør), så synes jeg ikke, at det har nogen værdi, at konsollen er bærbar. Så spiller man på den, fordi man kan lide dens spil, og de kunne for det meste have været udgivet til hjemmekonsollerne.

Jeg synes også, det understreger min pointe, at folk ikke vil ses i offentligheden med en spillekonsol. Hvis det nu havde været en smart og moderne Iphone, som man godt kan være bekendt at blive set med, ville man så have mere lyst til at spille lidt i toget/bussen?

Ps.
Personligt har jeg det nu fint med at blive set med en DS i hånden. Har ved flere lejligheder endda kørt i tog med en, der ligefrem tager sin Wii med tilhørende LCD-skærm frem (sådan en lille foldeskærm man kan købe og sætte fast på sin Wii), så vi kan sidde og spille Smash. Det ville godt nok være træls, hvis vi skulle sidde og bekymre os over, hvor nørdet andre synes, det ser ud Smiley
0
1ups givet

#11 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

07-12-2010 17:25

Så længe en iPhone eller en iPod ikke besidder knapper (læs: en d-pad), så er de ikke seriøse udfordrer til det håndholdte SPILmarked.
0
1ups givet

#12 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

07-12-2010 17:57

"Så spiller man på den, fordi man kan lide dens spil, og de kunne for det meste have været udgivet til hjemmekonsollerne."

Der er nu en hel del spil, som ikke ville fungere på en stationær konsol, i hvert fald alle dem, hvor touchscreen spiller en vigtig rolle.
Men forestil jer også Pokemon til en stationær konsol. Det ville gøre det hundrede gange sværere, at spille med/mod hinanden, hvis ikke man kunne bære rundt på sin konsol.
Jeg tror også, at mange har haft meget glæde af, at deres Gameboy og DS er bærbare, da de gik i de små klasser (det har jeg i hvert fald).
Ligeså snart man kommer over 4. klasse, er Nintendo et tabu, desværre, og så har man ikke længere behov for at tage sin Nintendo-konsol med hen til kammeraterne eller med i skole.
Smartphones bliver ikke yt på samme måde, da folk altid render rundt med deres mobiltelefon i lommen.

Hvis jeg derimod skal på en længere rejse med f.eks. fly eller tog, så tager jeg altid min DS med, men det sker dog kun højst to gange om året.

0
1ups givet

#13 - PD

Level: 1 (Goomba)

07-12-2010 18:05

Eftersom at han snakker om en 3D iPod med musik afspilning, så kan det jo bare være en normal MP3 afspiller med 3D? Uden form for at downloade spil og spille i 3D?

Men ja, iPod er altså ikke en rigtig spillekonkurrant :b
0
1ups givet

#14 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

07-12-2010 18:17

3DS-launch bliver spændende!
0
1ups givet

#15 - Kristian Mols

Level: ()

07-12-2010 20:00

Ipod/iphone er da en langt større konkurent end PSP, netop fordi den bevæger sig ind på nintendos markede. Platform, RPG og Party er allerede godt repræsenteret på Iphone og udviklerne bliver bedre og bedre til at bruge den. + at den jo også er så meget mere end en konsol.
0
1ups givet

#16 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

07-12-2010 20:43

Stelzig, Hvordan skulle Apple få lov til af bruge pokemon/mario? tro ikke nintendo laver det samme som de gjore kort med zelda.

Nintendo lider af ikke være de seje her i vesten mere, selv om der er flere nintendo ejer end de andre, og samtidet have rygtet for være til børn.
Det gøre af du bare ikke se så mange snakke og spille nintendo åben.
Bare kig på mange amatør anmelder på nettet, de fleste er om pc/xbox/ps3, og dem der har nintendo er often retro anmelder.
0
1ups givet

#17 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

07-12-2010 20:59

Jeg er meget glad for min iPhone og spiller også en del på den. Men de spil der holder på den, er de små hurtige spil, som man kan nøjes med, at spille to minutter af gangen. Generelt bære jeg ikke længere rundt på min DS, men det er nok mest fordi jeg køre i bil på jobbet nu. Der er iPhones fordel, at den altid ligger i lommen i forvejen.

Min DS tages primært med når jeg skal ud på længere flyve og bilture. Synes bestemt 3DS har en masse potentiale, men der er nok ingen tvivl om, at mange vil kunne nøjes med en iPhone/iPod, hvis ikke de er til større og dybere spil. Jeg tror dog samtidig, at der er rigeligt plads til begge maskiner, uden de reelt set kommer til, at træde hinanden specielt meget over fødderne.
0
1ups givet

#18 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

07-12-2010 21:12

@Jonas: Jeg vil langt hellere spille et spil på en håndholdt. Så er man ikke bundet til et TV og kan sidde hvor og hvordan man har lyst, det tager kun et øjeblik at starte spillet op, og jeg kan generelt bedre lide touchscreen control end waggle(har kun en Wii udover mine håndholdte).
0
1ups givet

#19 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

09-12-2010 23:53

En tåbelig udtalelse.

En iPod er et media redskab der skal give adgang til musik, videoer og billeder på farten, det meste af tiden ligger den i lommen og afspiller musikken..
Hvis den skulle have en chance for at udkonkurrere 3DS'en.. så skal den som nævnt have taster, og have en bare lidt stor skærm, så spillene også kan ses og spilles ordentligt.

Desværre søde Michael Patcher, så vil det komfortable og praktiske blive fjernet markant på stedet, hvis den får en stor skærm.
iPad'en er jo heller ikke et apparat man bare lige har i lommen, den skal man have en taske til.. og hvad skulle man dog med 3D i en musik afspiller?..
Men jeg vil lade tiden komme Apple til gode, de har overrasket mig mange gange før, og dette er næppe den sidste..
0
1ups givet

#20 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

13-12-2010 15:57

Off-topic: Det er egentlig sjovt så tabuiseret Nintendo er. Hvis folk ser en voksen mand, som fx Zøvnig, der sidder og spiller DS, så er der sikkert mange der bliver chokerede og nærmest får ondt af manden. Selvom jeg har venner i min omgangskreds der gamer Nintendo, så bliver der tit latterliggjort med det, og nogle enkelte gange nager det mig faktisk. Selv PS3 er også lige på grænsen for nogle. Ellers er den brede opfattelse, at kun PC er accepteret; det er nærmest bedre at pjække fra skole og game Wow 24/7 end at blive set et sekund med en DS i lappen. Og hvem kan bebrejde dem der ler af modne N-gamere? De små børn i grundskolen ved siden af går jo også konstant rundt med dem, og det er så den gængse normalitet. Jeg græmmes.
0
1ups givet

#21 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

14-12-2010 20:04

Nu bliver er der blevet solgt ganske mange DS-maskiner i Europa, så helt galt er det nok ikke. Men kultur er selvfølgelig kultur, og vi er ikke Japan.
0
1ups givet

#22 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-12-2010 20:48

Tror der er mange forældre der køber dem til deres børn.
0
1ups givet

#23 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

15-12-2010 01:50

Problemet er af mange i alderen 14-25år mener af spil der ikke indholder vold, sexusle grafik eller dårlig sprog er børnespil og kan ikke være værd af spille og vist du spiller de spil må du så være et "pattebarn" eller en dårlig gamer, piger er tit undtaget for den opfattelse.
0
1ups givet

#24 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

15-12-2010 17:12

^Jeg har da fået kommentarer af yngre børn end det der xD Ungdommen nu til dags..!
0
1ups givet

#25 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

16-12-2010 03:28

@Tomas Korsgaard
Det er i det mindste blevet bedre med overgangen fra Gamecube til Wii. Da jeg spillede Super Mario Sunshine på Gamecuben troede folk nærmest der var noget galt med mig Smiley
0
1ups givet

#26 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

16-12-2010 13:48

Sidste år (da jeg gik i 7. klasse) tog en af mine klassekammerater en dag sin DS med Pokemon Diamond med i skole. Mens vi sad og spillede det, kom der pludselig 3-4 drenge fra 3. klasse hen og sagde noget i retningen af: "Ej, spiller I Pokemon, det er da totalt barnligt."
Helt ærligt, en 9-årig dreng synes det er barnligt xD
0
1ups givet

#27 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

16-12-2010 14:46

^Ja, de begynder også allerede på mærketøj og voks i håret i den alder nu, hvad er der galt med dem Smiley
0
1ups givet

#28 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

16-12-2010 17:50

Hvad fanden sker der for 7.klasse på din skole. 3.klasse skal da ikke engang turde at gå hen og snakke til en fra 7. period. tsk tsk.
0
1ups givet

#29 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

16-12-2010 17:55

Nutidens børn har ikke respekt for noget Smiley
0
1ups givet

#30 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

16-12-2010 18:23

9 year olds > HGC fra Danmark
lol
0
1ups givet

#31 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

16-12-2010 18:32

Gå hen og stjæl deres bold næste gang de spiller mur eller sådan noget. Genopret ordenen.
0
1ups givet

#32 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

16-12-2010 20:46

Better yet, giv dem en vasker(eller sul som vi siger på min stolte ø).
0
1ups givet

#33 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

17-12-2010 23:55

Jeg havde bare grint af dem, sagt "nåh", gnedet hånden i håret på dem. De er jo ikke så kloge I den alder.

Hvis deres forældre ikke fortæller dem den sandhed, så er jeg ikke bleg for at være den, der fortæller dem det, for respekten for de større skal være der.

Men ja, små unger bliver bare mere og mere flabede - jeg var også selv flabet, men jeg tror det vil stige eksponentielt, hvis ældre børn ikke viser selvtillid udadtil alene på det grundlag, at de er ældre og derfor ikke har tid til at høre på en yngre snotunges lort. Det lyder gammeldags, men min erfaring er, at de skal trynes i god tid og lære hvordan verden hænger sammen.
0
1ups givet