SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Rygte: Sådan ser Nintendo 3DS ud!

Skrevet af Lukas Skywalker - 11-06-2010 23:09

Vi ved faktisk ikke meget andet om Nintendo 3DS, end at den er en efterfølger til Nintendo DS, og at den kan vise spil i 3D. For nyligt lagde en kinesisk blogger dog følgende skitse af den håndholdte konsol, på hans blog:


Trods tegningens primitive kvalitet (der højst sandsynligt lavet i MS Paint), supplerer bloggeren dog med tonsvis af detaljer om Nintendo 3DS. Som det ses på tegningen, vil skærmene ikke være lige store. Den øverste vil vise ting i widescreen, mens den nederste vil være en touchscreen, ligesom vi allerede kender fra Nintendo DS. Dette hænger godt sammen med et billede der kom frem for godt og vel en måned siden:Det er udelukkende på den brede skærm, at der vil være en 3D-effekt. Den nederste skærm vil nemlig eftersigende være fuldstændig identisk med den vi allerede kender.

På skitsen ses også en rektangel i venstre hjørne på den nederste del. Dette kunne meget vel være et 3D-kamera, og det passer godt sammen med at Sharp, skærmfabrikanten der rygtedes at skulle fremstille 3D-skærmen til Nintendo 3DS, selv tidligere har sagt, at 3D-kameraer er også noget de fokuserer på at lave.

Andre kilder har dog også kunnet fortælle Kotaku ting og sager. På det andet billede kan man under den nederste skærm se en hvid knop. Dette skulle angiveligt være et analog-stik, dog et rigtigt analog-stik, og ikke på samme måde som PSP-stikket.

Samtidig har de også fortalt vedr. de tidligere rygter om, at Nintendo 3DS var lige i hælene på Xbox 360 og PlayStation 3, og har sagt at selvom det nok er lige at presse citronen, så er maskinen ekstremt kraftfuld af dens størrelse at være, og kan vise grafik lige så pænt som Wii'en kan, hvis ikke bedre.

Spilsiden Kotaku har prøvet at kontakte både Nintendo of America samt Sharp, for at få be- eller afkræftet alt dette, men ingen af dem er interesserede i at kommentere på sagen.

En af gutterne fra Kotaku har desuden lavet en fotomanipulering, baseret på de oplysninger vi har fået. Det er lige nu nok det bedste bud vi har på, hvordan Nintendo 3DS kommer til at se ud:


Når E3 2010 løber af stablen i starten af næste uge, kommer vi højst sandsynligt til at få Nintendo 3DS at se, og det skal vi selvfølgelig nok skrive alt om her på N-club.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

11-06-2010 23:44

Jeg håber virkelig ikke at den ser sådan ud. Det ser jo mega underligt ud.
0
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

11-06-2010 23:51

Synes den ser mega blæret ud Smiley! Widescreen lyder fedt da jeg altid har synes at skærmen har været lidt for lille. Glæder mig så meget til E3! Smiley
0
1ups givet

#3 - Esmun

Level: 8 (Pirahna Plant)

12-06-2010 00:15

Jeg glæder mig utroligt meget til at se hvad Nintendo har i ærmet denne gang. Det kunne tyde på at de virkelig vil frem i skoene på det håndholdte marked. Og jeg har på fornemmelsen at denne konsol kan blive det som får 3D til at slå igennem indenfor hjemmeelektronik. En håndholdt er ganske enkelt perfekt til parallakse barriere systemet. Der er kun 1 bruger, og vedkommende sidder og kigger på skærmen i en perfekt vinkel. Forholdende kunne ikke være bedre.

Og når folk siger at det er en mærkelig beslutning at bruge 2 skærmformater, så skal man overveje hvordan konsollen ville se ud hvis den nederste skærm også var widescreen. Det vil se endnu mere tosset ud hvis der skal være plads til knapper og joysticks på begge sider af skærmen. Den vil jo blive aflang som bare pokker!
Synes det er en meget god løsning de har lavet nu, med maksimal skærmareal på mindst mulig plads.
0
1ups givet

#4 - PD

Level: 1 (Goomba)

12-06-2010 00:15

Det kunne faktisk blive ret fedt hvis den så sådan ud... men jeg tror altså, HVIS dens overall design bliver sådan, at den vil have anerledes knapper/farver/whatever (ved godt at de bare har brugt en anmindelig DS som model) xD
0
1ups givet

#5 - Thomas Christensen

Level: 1 (Goomba)

12-06-2010 11:30

Faktisk et ret fedt mock-up Kotaku har lavet der. Men proportionerne mellem de to skærme passer slet ikke sammen sammenlignet med det der midterste samlebåndsbillede. På den er den øverste skærm jo ikke vildt meget bredere end den nederste, mens den på Kotakus billede er over dobbelt så stor.
Ikke desto mindre håber jeg vi får noget fedt at se, for DS'en trænger dælme til at blive skiftet ud snart!
0
1ups givet

#6 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

12-06-2010 15:24

Det nedeste billede er voldfedt. Men jeg håber sandelig ikke de bruger den nuværende touchscreen igen. Den er jo elendig, sammenlignet med nutidens teknologi.
0
1ups givet

#7 - Kristian Mols

Level: ()

12-06-2010 15:48

Tror det er skærmstørelse de mener med det "samme" for gud forbyde at de ikke forbedrer touch skærmen en skæppe
0
1ups givet

#8 - Placer

Level: 1 (Goomba)

14-06-2010 13:10

Kan næsten kun være størrelsen på skærmen i den sammenhæng.

Ideen er nice nok... men jeg håber vitterlig ikke at Nintendo bliver inspireret af Kotaku, for så får de verbale tæsk fra alle sider og kanter... godt nok en fremvisning af hvordan den kan se ud placeringsmæssigt, men får ondt i øjnene af designet
Men ville være trist hvis touch screenen ikke blev lidt bredere. Samme skærmstørrelse er ikke obligatorisk (der skal trods alt være plads til andet), men synes blot at den normale er en tand for smal...
0
1ups givet