KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertSplatoon 3

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Shantae: ½-Genie Hero annonceret til Wii U – WayForward beder om hjælp til at udvikle/udvide det

Shantae: ½-Genie Hero annonceret til Wii U – WayForward beder om hjælp til at udvikle/udvide det

Skrevet af KJ85 - 04-09-2013 20:43

Senere på året udkommer Shantae and the Pirate’s Curse til Nintendo 3DS, men allerede nu har WayForward annonceret, at et fjerde spil i serien om den langhårede halv-ånd, der nedkæmper fjender med sit hår og danser mavedans for at bruge magi, er under udvikling til Wii U, Steam og de seneste generationer af Sony og Microsofts konsoller.

Spillet hedder, som det fremgår af overskriften, Shantae: Half-Genie Hero, og det bliver første gang et spil i serien lanceres til en hjemmekonsol. Det originale Shantae udkom til GBC i USA, Shantae: Risky’s Revenge som DSiWare og som nævnt i indledningen lander det tredjespil på 3DS, hvor det vil kunne hentes på eShop. Har du prøvet et af disse vil du derfor nok også kunne nikke genkendende til det gameplay WayForward fremviser i nedenstående video på Kickstarter.For at sikre udgivelse af spillet søger WayForward efter $400.000, hvilket vil være nok til at kreere en actionfyldt indledende bane med Boss Fight såvel som tre yderligere kapitler. En række stretch goals gående op til $1.300.000 kan sikre yderligere bonus-kapitler, en game mode, hvor man vil spille som ærkerivalen Risky Boots og alternative kostumer med mere.

Ser I gerne dette spil blive lanceret, og i så fald har I tænkt jer at bakke WayForward op?

1
1ups givet

Kommentarer:

Cookieofdoom

#1 - Cookieofdoom

Level: 2 (Keese)

05-09-2013 01:20

Hyped! Men venter lidt med at støtte op.. Har allerede givet til Mighty Number 9 i denne måned.... ;D
Shantae er altid godt!...
0
1ups givet
KJ85

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-09-2013 18:21

Jeg var egentlig ikke meget for at skrive denne her som en nyhed, men jeg synes godt det kan gå an når et så anerkendt udviklingsfirma som WayForward gør brug af crowd funding.

Jeg håber selv på de får skrabet nok sammen og de har da også allerede fået de første $100.000 ind. Jeg kunne umiddelbart på forhånd godt frygte, at de ikke ville nå deres mål, da serien bortset fra en iOS-udgave af Risky's Revenge har holdt sig til Nintendos håndholdte. Alt andet lige må det begrænse kendskabet til serien hos mange af de spillere de nu går efter..
0
1ups givet
Peblisko

#3 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

05-09-2013 18:56

Jeg var ikke helt vild med iOS udgavens demo.
Som altid har Wayforward forstand på præsentation: old school perspektiv med opdaterede sprites. Jeg havde bare håbet, at de ville indfrie seriens potentiale til at gøre Zelda IIs gameplay til sit eget univers, men det virker som om de er mere interesserede i gimmicks end det at lave fx et interessant level-up system.

Jeg synes det er interessant med en kvindelig araber-danser som hovedperson, men jeg håber de vil fokusere meget på 1000 og 1 nats temaet, for der er rigtig meget fed mytologi at hente.
0
1ups givet
Hassus

#4 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

05-09-2013 21:30

Det du skriver, Peblisko, kan jeg godt lidt følge. Generelt er jeg begejstret for WayForward og det de står for og Risky's Revenge er unægteligt et kvalitetsprodukt. Alligevel tror jeg ikke spillet levede helt op til hypen hos mig. Det har et ret langsomt gameplay i forhold til temaet og genren synes jeg. "Gimmicky" er nok heller ikke et ord der rammer helt ved siden af i forhold til spillets mere negative aspekter. Det er dog stadig et godt spil i sidste ende synes jeg.

Mit favoritelement i Risky's Revenge er klart spillets modige brug af den traditionelle dungeon-skabelon. Det bryder med forudsigeligheden fra for eksempel Zelda-spillene, med små uventede påfund, der ændrer de ellers faste rammer dungeon-skabelonen plejer at bestå af uden helt at nedbryde dem.
Personligt ser jeg lidt den klassiske struktur med dungeons som et vigtigt og godt koncept, der er knyttet til spilmediet og gamer-kultur lidt i samme stil som superheltegenren er knyttet til tegneseriemediet. Koncepterne fungerer, men har nok godt af at blive genfortolket i ny og næ så folk ikke bliver trætte af dem. Hvad dungeons angår er Risky's Revenge nok et af de bedste bud på en genfortolkning af den gamle formel som jeg har oplevet. Det er nok hovedgrunden til at jeg fra tid til anden stadig kan komme til at tænke på Shantae med et smil på læben Smiley
0
1ups givet
KJ85

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-09-2013 14:49

De alternative kostumer ser sådan her ud og hylder altså blandt andet Mighty Switch Force!


0
1ups givet
KJ85

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-09-2013 18:16

Ville bare lige nævne, at spillet nu er finansieret og sikret udgivelse Smiley

10 dage tilbage til at nå nogle stretch goals også, så nu må vi se, hvor omfattende det bliver..
0
1ups givet