Team Sonic Racing får la...

Ugens Downloads - uge 20 ...

N-Tonight #6: Afholdes d....

Tetris 99 får DLC med ny...

Switch overhaler PS4 i Ja...

Super Mario Maker 2 har e...

Nintendo introducerer Nin...

Pokémon Rumble Rush anno...

Vi streamer Hollow Knight...

Vi streamer Hollow Knight...

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Fortnite

Astral Chain

Nintendo på mobil

Feedback på ny side

Super Mario Maker 2

SteamWorld Quest

Dit seneste køb

Retro gear

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Ugens downloads: Uge 23 2012

Skrevet af KJ85 - 05-06-2012 23:29

Ugens downloads kan let gå hen at drukne i mængden af nyheder i denne E3-uge, og måske er det årsagen til, at Nintendo ikke allerede i mandags offentliggjorde, hvilke spil der kommer på eShop og Wii Shop Channel i denne uge. Imidlertid ser det ud til, at informationen nu er at finde på Nintendos britiske hjemmeside, hvorfor vi her på N-club kan afsløre, hvad denne uge ser ud til at bringe.

Nintendo eShop:
På eShoppen er der denne hele tre titler at hente, hvoraf den ene også kan erhverves af DSi-ejerne, mens de andre er 3DS-eksklusive i form af sin status som henholdsvis 3DSWare og VC-spil.

Ugens 3DSWare er spillet 3D Solitaire, der altså blot er en udgave af syvkabale i stereoskopisk 3D. Spillet er udviklet af Zen Studios, og mere er der vist ikke at fortælle om dette spil der får en pris på 22,50 kr.


Spillet til den virtuelle konsol skal vi tilbage til starten af halvfemserne for at finde i form at spillet Tumble Pop, som oprindeligt blev udgivet til arkademaskiner i 1991, men et år eller to senere fandt vejen til Nintendo Game Boy. I spillet er man udstyret med en form for støvsuger, som man skal indfange forskellige monstre med på tid i små lukkede baner. Spillet blev i sin tid ikke udgivet i Europa, men kan altså nu erhverves for 22,50 kr.


Ugens DSiWare fra CIRCLE Entertainment er umiddelbart et ret mærkeligt et af slagsen. I skikkelse af dødsmetalbandet Xavier skal man nemlig i Devil Band – Rock the Underworld forsøge at redde menneskeheden fra en invasion af monstre fra underverdenen. Udstyret med musikinstrumenter, der løbende gennem spillet kan opgraderes skal man således i hver bane udrydde en større gruppe væsner i helvede inden det er for sent. Spillet får en pris på 37,50 kr. eller alternativt 500 Nintendo Points.


Der lader ikke til, at være nogen spil at finde på Wii Shop Channel denne uge, men måske afslører Nintendo en større overraskelse senere på ugen. I hvert fald står Rayman Origins til 3DS også på hjemmesiden med en udgivelsesdato d. 7/6. Dette kan I læse mere om her.

Hvad synes I om ugens udvalg?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

06-06-2012 03:18

Et lille forslag.
For bedre overblik ville det være en god idé at have titlen på hvert spil stående med større skrift over den dertilhørende sektion.
Det gør det markant nemmere at spotte end at have det gemt i teksten med fed skrift. =)
1
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

06-06-2012 17:23

Er nu ikke min hensigt at gemme det, men når jeg nu bruger fed til at lave inddelingen mellem Nintendo eShop og Wii Shop Channel ville det da se dumt ud med større tekst på spillenes navne..

Anyways ville blot fortælle at vi også kan se frem til en demo af Heroes of Ruin i morgen.
1
1ups givet

#3 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

06-06-2012 21:19

Det bliver lidt spændende at prøve Heroes of Ruin. Jeg har nemlig hørt alt lige fra at det er virkelig elendigt til at det er rigtig godt.
0
1ups givet