Minecraft fejrer 15 års ...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Video anmeldelser af Metroid Prime 3: Corruption

Video anmeldelser af Metroid Prime 3: Corruption

Skrevet af Zøvnig - 27-08-2007 19:25

Hypen omkring Metroid Prime 3: Corruption vil næsten ingen ende tage. Indtil videre har spillet fået utrolige gode karakterer rundt omkring på nettet, så vi har virkelig noget at se frem til. Vi har herunder valgt at give dig muligheden for at se hele to forskellige video anmeldelser af spillet. Den første er fra IGN der endte med at give spillet scoren 9.5 ud af 10, efterfuldt af Game Rankings der giver spillet den flotte karakter 9,6 ud af 10.

Er du en af de mange der ikke kan vente på spillet så se meget mere til det i video anmeldelserne herunder.

Vær opmærlsom på at der er spoilers i disse video anmeldelser!



0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 19:49

Så den fra Gametrailers lidt tidliger i dag, og det lydet til at det bliver et af de bedste spil vi nok for at se til Wii, måske lidt tidligt at sige det men alligevel.
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

27-08-2007 19:52

Det her spil bliver stort Smiley
0
1ups givet

#3 - WiiMand

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 19:54

det tror jeg ikke på tror det bliver SSBBSmiley
0
1ups givet

#4 - Jeppe

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 19:57

Pt. det eneste spil der får mig til at ønske en Wii. Hvis Galaxies er ligeså godt som forventet, så begynder det for alvor at rykke.
0
1ups givet

#5 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 20:26

WiiMand - Andreas skrev jo også "et af de bedste", og det tror jeg, han har ret i Smiley
0
1ups givet

#6 - Andreas

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 21:02

Tak FreffeSmiley Spillet kan måske være en god muglighed til Årets Spil 07
men så skal den slå spil som CoD4 og Assassin's Creed Halo 3 og nogle andre.
0
1ups givet

#7 - Platon

Level: 1 (Goomba)

27-08-2007 21:39

Glæder mig, glæder mig. Det bliver stort. Smiley
0
1ups givet

#8 - Hassel

Level: 1 (Goomba)

21-10-2020 15:51

OH MY FUCKING GOD
prøv og se den grafik DET ER JO SYGT 'for en wii'

0
1ups givet

#9 - Greven

Level: 1 (Goomba)

28-08-2007 14:50

lidt lavt af jer at vise andres reviews vil jeg sige.
0
1ups givet

#10 - Esmun

Level: 8 (Pirahna Plant)

28-08-2007 16:26

Vil lige tilføje at Gamespot.com igen har givet et Wii-spil væsentligt lavere karakter end de andre sider. Et halvfesent 8,5 fra dem. Der begynder altså at tegne sig et mønster hos dem hvad angår Wii vs. Xbox 360 Smiley
0
1ups givet

#11 - Garfi

Level: 1 (Goomba)

28-08-2007 17:09

Sjældent man høre et spil blive rost så meget som Gametrailers gør der. Det ser rigtig fedt ud, jeg skal bare lige se om jeg kan finde Wii'en for bare støv når spillet engang får snøvlet sig til europa.
0
1ups givet

#12 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

28-08-2007 20:40

Så også lige gametrailers'. Ærgeligt at spillet lyder så let. Udover det virker det jo rigtig godt. Smiley
0
1ups givet

#13 - You don't know me!

Level: 1 (Goomba)

28-08-2007 20:47

fede vidoes. jeg er vild med dette spil
0
1ups givet

#14 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

30-08-2007 17:56

Bliver det online?
0
1ups givet

#15 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-08-2007 19:34

^Nej, du.

Øv, spoilers; jeg springer over.
0
1ups givet

#16 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

30-08-2007 19:36

By the way: ude i siden har I skrevet at udgiveren også er Retro, men det er jo Nintendo. Smiley Retro er "kun" udviklere.
0
1ups givet

#17 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

01-09-2007 23:56

Det er en fejl i vores arkiv, men det er rettet nu. Smiley
0
1ups givet