Vi streamer Octopath Trave...

Octopath Traveler (Switch)

Pokémon Let's Go, Pikachu...

8 spil, jeg gerne vil se p...

Captain Toad: Treasure Tra...

Fortnite sæson 5 er start...

Ugens downloads: Uge 28 20...

Indie-titlerne Cosmic Star...

Overblikstrailer udsendt f...

Nintendo udtaler sig om Ni...

Salgstal

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Amiibo!

Feedback på ny side

Fortnite

Mario Kart 8 Deluxe

Super Smash Bros. Ultimate...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Samling af anmeldelser

B: La Noire til Switch

Tilbudstråden

S : Mario Odyessey + Zelda...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare card...

GBA og GBC Spil til salg

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?


Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2010 23:21 - Redigeret 30-05-2018 11:08


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.
[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]

O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3631 - Skrevet 17-02-2017 03:47

Er omkring 3-4 timer inde i Horizon.

Indtil videre er jeg ret glad for:

- Kampsystemet. Det er faktisk relativ dybt, og der er ikke meget plads til fejl og uovervejet handling.

- Den her verden er fænomenal designet og helt vildt flot. Der er både højde og bredde i landskabet, men der er også pakket med indhold! Masser af flora og fauna, vilddyr og robotter. Bedst af alt er:

- Det meste bærer et formål. Der er ikke mange ting i spillet, som er uden formål. Det er ret vildt. Det gør også, at RPG-delen er en del mere overbevisende end jeg forestillede mig, at de kunne hos Guerilla Games. Der er rigtig meget, og jeg er kun lige kommet i gang.

Historien kan og vil jeg ikke udtale mig om. Jeg er glad for Aloy som figur, men jeg synes desværre animationer i cutscenes er overraskende dårlige ift hvor gode animationer er i realtime. Det er meget bizart.ThePatrickBay

1026
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#3632 - Skrevet 17-02-2017 12:05

^ Cutscenes lagde jeg også mærke til. Der er sågar nogle cutscenes, hvor 3D-figuren glitcher lidt ud,O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3633 - Skrevet 17-02-2017 18:11

ThePatrickBay skrev:
^ Cutscenes lagde jeg også mærke til. Der er sågar nogle cutscenes, hvor 3D-figuren glitcher lidt ud,Det er desværre lidt ligesom Dragon Age i den her forstand; Det er lidt stift og ikke særlig overbevisende. Der er i hvert fald lang vej til Naughty Dog's evner med Uncharted og The Last of Us.

Der er nogle elementer af spillet, som jeg ikke er særlig begejstret for.

1. Platforming er super ringe. Til trods for min tidligere kommentar, om hvordan jeg kunne lide verdenens design, så var det primært rettet mod det visuelle. Det er overraskende frustrerende i kamp, da Aloy ikke kan krave på meget, enhver afbrydelse afbryder hendes sprint funktion (som ikke er begrænset af stamina eller lign., så det er bare irriterende ligegyldigt at skulle trykke på en knap hver gang - R3 som selvfølgelig også er analogen der styrer kameraet)

2. Sidemissioner er lidt ligegyldige. Det har været et miks ift. kvaliteten. De tilføjer ikke meget til historien, men de forsøger at uddybe verden...

3. Desværre er historien ret kedelig indtil videre. Jeg er godt nok kun 7-8 timer inde, og selvom det virker som meget i andre spil, så er det gået hurtigt her.

Fordi platforming er så ringe, så bruger man meget forberedelsestid ift kampene, og det er egentlig meget fint, for det virker som det rigtige ift. Aloy og hendes personlighed. Man har dog muligheden for at køre en mere brutal og direkte kampstrategi, men den hindres som sagt af platforming.

Det er dog super fedt at rende ind i større fjender og lige udtænke en strategi. Det føltes virkelig fedt at nedlægge en stor fjende, og det er ofte det værd ift. materiale, som man samler op derefter.

Det eneste jeg decideret hader, det er UI'en. Der er så meget på skærmen, hele tiden. Det er ret frustrerende.

Men spillet er altså sjovt at spille, og jeg kan bære over med de her punkter indtil videre. Der var én situation, hvor jeg ganske enkelt blev for træt af at deale med det, som det blev hentydet jeg skulle. Så i stedet gik jeg bare amok, gjorde hvad jeg skulle og satsede på, at hvis jeg døde, ville den loade et checkpoint EFTER. Det skete haha. Lidt tyndt måske, men jeg så ingen anden udvej.effen4645

133
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#3634 - Skrevet 17-02-2017 21:29

Jeg er i gang med at prøve at få 20 hjerter til min Wolf Link amiibo til breath of the wild. Smiley
Det går dog ikke så godt da jeg bliver ved med at dø i cave of shadows eller ender med at bruge min Zelda amiibo så min rekord er på 19 hjerter SmileyAND

76
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3635 - Skrevet 18-02-2017 09:22

AND'en er 6 missioner inde i RE: Revelations på hard mode. Damn, det er noget af et spring fra de forrige sværhedsgrader. Til gengæld er våbenopdraderingerne blevet federe, så nu kan min hand gun fx både lave charge shot og affyre fem skud samtidig.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3636 - Skrevet 19-02-2017 20:26

Jeg må være omkring 14-16 timer inde i Horizon nu, og jeg bør derfor være ved midten.

Er i level 22, og jeg har i hvert fald noget rimelig solidt gear.

Jeg er ved at have set det meste på kortet, men jeg har holdt mig fra samtlige huler og dungeons, og det skal jeg have samlet op på. Historien skrider godt fremad nu, og der er en masse spørgsmål, som jeg ønsker svar på - det hele sker i takt med, at Aloy udvikler sig som figur og finder sig selv mere sikker i verdenen, til trods for hendes fortid. Det synes jeg er ret fedt, for hun er ret elskværdig som figur.

Jeg synes fortsat gameplay er virkelig stærkt. Jeg opdager hele tiden nye måder at nedlægge maskinerne på, nye taktikker, men det kræves også, som der bliver introduceret nye fjender med anden opførsel.

JOEP

10399
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#3637 - Skrevet 22-02-2017 22:58 - Redigeret 22-02-2017 22:58

Så kom jeg igennem Water Temple i Twilight Princess. Det var ikke så sjovt igen, vandrede meget rundt g følte, at jeg gjorde tingene i den forkerte rækkefølge. Bossen tog mig også lige lidt at lure, mest fordi jeg ikke kunne nå at undslippe fangearmene. Men igennem kom jeg da, og nu starter spillet for alvor. Dét glæder jeg mig til.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3638 - Skrevet 23-02-2017 01:03 - Redigeret 23-02-2017 01:35

Er i level 27 i Horizon. Godt og vel 15-16 timer inde. Historien har åbnet sig godt og grundigt, og det er spændende men ikke fantastisk godt. Det skyldes nu mest, at jeg drages af muligheden for at påtage mig side-quests, som jeg finder rimelig interessante.

Har set det meste af verden, men der er stadigvæk grotter at finde og ting at vende tilbage til ift. yderligere udforskning.

Jeg elsker virkelig spillets kampsystem. Det er ikke overdrevet svært (spiller på normal), men der er stadigvæk ikke plads til for mange fejl, og det synes jeg er fedt. Jeg tog en Thunderjaw ned i et meget lille område, hvor jeg ikke kunne flygte. Det tog et par forsøg, men da jeg ligesom forstod, hvordan den opførte sig, hvor dens svagheder var, og hvordan jeg bedst kunne forberede mig til kampen, så var det bare om at være tålmodig og forsigtig, og jeg har sjældent været så tilfreds med en boss. Det er lang tid siden, og det mindede mig sådan om Monster Hunter; Det føltes på mange måder som samme spil, hvor det rette udstyr, ammunition og forberedelse kan gøre en verdens forskel pr. monster (eller maskine i det her tilfælde).

Embargoen er nu opløftet, og det har da også modtaget tonsvis af rosende ord (Giant Bombs Jeff Gerstmann - som er én af mine favoritter - gav det 5/5). Der er dele af Horizon som ikke er noget fantastisk, men der hvor det gælder for mig - gameplay og præsentation - der er Horizon modbydelig godt, og jeg må anbefale det til alle.

Gud vide hvor god en efterfølger kan blive med Zero Dawn som fundament. Guerilla er i hvert fald en udvikler, som jeg har øje efter nu.

For de interesse - her er kampen, som jeg beskrev:

https://www.youtube.com/watch?v=h-olwHARs8I
AND

76
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3639 - Skrevet 23-02-2017 09:32

JOEP skrev:
Så kom jeg igennem Water Temple i Twilight Princess. Det var ikke så sjovt igen, vandrede meget rundt g følte, at jeg gjorde tingene i den forkerte rækkefølge.Det er bare water temple i en nøddeskald. Ligesom i OoT og - så vidt jeg husker - MM, handler det om at trykke på nogle 'knapper' i en bestemt rækkefølge, som man først skal lure. Lidt en syg formular; som heldigvis ikke gentages i de andre templer.JOEP

10399
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#3640 - Skrevet 25-02-2017 09:33

Og så er Master Sword skaffet hjem i Twilight Princess. NU begynder det at blive godt!ChampionOfWhat

144
Online
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#3641 - Skrevet 25-02-2017 20:08

Jeg fik klaret Sabrina i Pokémon Red her forleden. Aner ikke hvad jeg skal nu dog da jeg aldrig har spillet det før. Hr Bay har fortalt mig hvad jeg skulle, men det kan jeg ikke huske nu XD

Tror aldrig jeg bliver hooked på PKMN spil som så mange andre er. De er da hyggelige, men thats it.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3642 - Skrevet 26-02-2017 00:23

ChampionOfWhat skrev:
Jeg fik klaret Sabrina i Pokémon Red her forleden. Aner ikke hvad jeg skal nu dog da jeg aldrig har spillet det før. Hr Bay har fortalt mig hvad jeg skulle, men det kan jeg ikke huske nu XD

Tror aldrig jeg bliver hooked på PKMN spil som så mange andre er. De er da hyggelige, men thats it.Det godt nok heller ikke et sted at starte med Guld og sølv derude. De er meget bedre.ThePatrickBay

1026
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#3643 - Skrevet 26-02-2017 10:42

ChampionOfWhat skrev:
Jeg fik klaret Sabrina i Pokémon Red her forleden. Aner ikke hvad jeg skal nu dog da jeg aldrig har spillet det før. Hr Bay har fortalt mig hvad jeg skulle, men det kan jeg ikke huske nu XD

Tror aldrig jeg bliver hooked på PKMN spil som så mange andre er. De er da hyggelige, men thats it.


Flyv til Pallet Town og surf sydpå, indtil du rammer en ø!JOEP

10399
Online
Level: 44 (Skulltula)

0
1ups givet

#3644 - Skrevet 26-02-2017 17:17

Så blev Arbiter's Grounds (Gerudo Desert-templet) klaret og kursen er sat mod Snowpeaks Ruins. Synes Arbiter's Grounds var lidt for let - især lige efter Water Temple, og en lidt for specifik item - hvad jeg husker, skal den spinner næsten ikke bruges efterfølgende. Bossen var desuden alt for let, blev udelukkende ramt af de andre spinners, fordi jeg ikke lige så dem. Det var lidt ærgerligt.AND

76
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3645 - Skrevet 26-02-2017 18:24

RE: Revelations er klaret på hell difficulty. Jeg skal love for, at jeg nåede at dø nogle gange, men det blev faktisk aldrig for meget. Ganske god afslutning på spillet, som undertegnede nu har lagt godt og vel 60 timer i.