Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bye-Bye BoxBoy lander på 3DS eShop d. 23. marts

Skrevet af KJ85 - 09-03-2017 12:14

Vi venter stadig på en fuld liste over ugens downloads fra Nintendo, men i en pressemeddelelse udsendt her til formiddag kan de bekræfte en af udgivelserne i de kommende uger. Der er tale om puzzle-platformeren, Bye-Bye BoxBoy, fra HAL Laboratory, og det seneste spil med Qbby i hovedrollen er altså meget snart at finde på europæisk grund.

Som i tidligere spil i serien, så skal man gøre brug af Qbbys særlige evne til at skabe en række af bokse ud af den blå luft og benytte denne evne på adskillige måder for at løse de mange opgaver forude. Bye-Bye BoxBoy indeholder mere end 180 hjernevridende baner spredt over fire planeter, og dette gør spillet til Qbbys hidtil største eventyr. På hver planet vil Qbby møde en Qbaby – en lille livsform lignende ham selv – og disse Qbabies har brug for vejledning. Ved at guide dem i sikkerhed vil Qbby således blive belønnet med evnen til at skabe helt nye box-typer, inkluderende bombe-bokse, raket-bokse, warp-bokse og fjernstyrede bokse. Det og meget mere kan du se i nedenstående trailer, som netop er blevet udsendt.


Søger du en ægte udfordring, så er der også fem Challenge Worlds at åbne op for, og hver af disse indeholder deres egen særlige restriktioner af gameplay’et, som tvinger dig til at tænke i nye baner. Kan man som spiller komme gennem en bane uden at kaste nogle bokse, og gennem steder, hvor et dybt fald sender Qbby i døden? Hvad så med at hjælpe Qbby hen til målet uden evnen til at hoppe?

For første gang i BoxBoy-serien er der også amiibo-funktionalitet at komme efter, og spillere kan således bruge figurerne i Kirby-serien for at klæde Qbby ud som, Kirby, Meta Knight, King Dedede eller Waddle Dee. Har man save-data fra henholdsvis BoxBoy og BoxBoxBoy på sin 3DS, så kan man tilmed overføre yderligere ti og otte kostumer fra de to respektive titler, og det bringer totalen af kostumer op på i alt 37 stk. Som særlig bonus til dem med sava data fra begge spil, så venter også et Qucy-kostume og muligheden for at spille spillet igennem i en visuel stil lignende det fra den originale Game Boy.

Bye-Bye BoxBoy bliver udgivet til en pris på 37,50 kr., og er man i tvivl om, hvorvidt det er et spil, som man vil synes om, så bliver en demo med et udvalg af baner fra alle tre BoxBoy-spil i dag tilgængelig på 3DS-eshop.

Er Bye-Bye BoxBoy et spil, som du ser frem til at få fingrene i?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

09-03-2017 15:06

Har opdateret nyheden med en trailer, som netop er blevet udsendt for kort tid siden Smiley
0
1ups givet

#2 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

09-03-2017 16:08

Har aldrig prøvet spillene, men håber at de kommer til Switch på et tidspunkt.
0
1ups givet