N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club 4 - Nintendo Klub Danmark

Skrevet af Kanin - 26-03-2012 20:10

Vi er nu klar til at præsentere de nye funktioner der kommer til at være i den fjerde version af N-club. De nye ændringer byder bl.a. på en nedbrydning af det skeln der har været mellem almindelige medlemmer og crew-medlemmer!

N-club eksisterer ikke på grund af os i crewet, men på grund af alle jer medlemmer, der har jeres daglige eller ugentlige gang på N-club - hvad enten det er i form af nyheder, forummet, anmeldelser eller artikler. N-club er vores alle sammens community. Vi er alle en del af Nintendo-eliten i Danmark!

Ingen interesserer sig mere for Nintendo end os medlemmer af N-club!

Det er hvad N-club handler om - derfor har vi arbejdet hårdt, længe og indædt på at få målt og vejet N-clubs styrker og svagheder, således at vi kan levere det bedst mulige for vores community. Endelig, efter endeløse møder, brainstorms, forumdebatter, skift af crewmedlemmer og programmører, udskydelser og nederlag... *vejrtrækning* ... har vi fået bygget en ny udgave af N-club.dk.

Men hvad er der så sket af nye tiltag?

Ny simpel og elegant forside!
Nyhederne får nu endnu mere fokus, uden at vi går på kompromis med de mest benyttede bokse, "Seneste kommentarer" og "Seneste forumdiskussioner", som mange er glade for her på N-club. Endnu en boks kommer også til, og denne indeholder kun tråde fra salgs- købs- og vurderingsforaene, hvilket gør det endnu nemmere at overskue den hastigt voksende mængde af nyt indhold på N-club.

Ny anmeldelsessektion!
På det nye N-club finder du en ny udgave af vores anmeldelsessektion, hvor anmeldelser nu har fået et helt nyt liv! Det handler om at skabe hyggelige og seriøse debatter samt samtaler om spil, gode som mindre gode, og få genoplivet nye som gamle klassikere.

Hertil har vi udviklet et nyt anmeldelsesformat, som vil gøre det lettere at skelne gode og dårlige spil fra hinanden, noget som allerede har været aktuelt i de seneste par anmeldelser. Vi introducerer derudover helt nye emblemer som vil gøre det nemmere for os at se et givent spils styrker.

Brugergenereret indhold
N-club eksisterer på grund af jer - sådan skal det fortsætte med at være! N-club 4 har stort fokus på brugergenereret indhold, hvilket betyder at du som helt almindeligt medlem på siden nemt og hurtigt vil være i stand til at skrive både nyheder og anmeldelser. Og du får faktisk en belønning for det!

Nye brugerprofiler
Som noget nyt vil der være to forskellige typer af medlemsprofiler. Almindelige medlemmer og Deluxe-medlemmer. De almindelige medlemmer har adgang til præcis de samme funktioner som vi alle kender og benytter os af i forvejen.

Deluxe er en ny status der automatisk bliver givet til dem som støtter N-club og vores community. Deluxe-status kan tilegnes ved at støtte N-club med indhold, i form af nyheder, anmeldelser og sunde debatter i forummet, samt generelt ved at være aktiv. Har man ikke tid eller motivation til at være aktiv, kan man også købe sig adgang til et Deluxe-medlemskab for 360 kroner i kvartalet.

Deluxe-medlemskab er GRATIS for alle aktive medlemmer af N-club!

Opnå 6.000 XP i løbet af de første 14 dage, og du får gratis adgang til Deluxe-fordelene i 90 dage. Fasthold din Deluxe-adgang ved at optjene 20.000 XP for hvert kvartal. Præcist hvor meget 6.000 og 20.000 XP er, vil du hurtigt finde ud af. Det væsentlige er, at hvis du er et aktivt medlem, så er et gratis Deluxe-medlemskab stort set uundgåeligt.

N-club har fået spildesign-mekanismer
Som noget nyt optjener Deluxe-medlemmer det vi har valgt at kalde Coins og XP.

Coins er den nye virtuelle enhed, som du kan bruge til at byde på præmier i noget der også er nyt - auktioner. Du optjener Coins ved at skrive godkendte nyheder og anmeldelser på N-club. Desuden får du fast 10 Coins som Deluxe-medlem hver måned.

XP er N-clubs nye parameter for at vise hvor aktiv du er som bruger. Din medlemsprofil vil med tiden afspejle hvor stor en Nintendo-entusiast du egentlig er her på N-club.

1up er endnu et nyt tiltag, som vil give N-club mere dynamik. Via 1up-funktionen kan du som medlem belønne forfattere af gode nyheder, artikler, anmeldelser og indlæg. Fordi hvem elsker ikke 1ups?

Splinternyt auktionshus for Deluxe-medlemmer
Med de nye Coins introduceret for Deluxe-medlemmer, bliver det muligt at byde på auktioner i N-clubs nye auktionshus. Her vil der blive introduceret eksklusive auktioner for N-clubs Deluxe-medlemmer. Her vil der være auktioner om konsoller, spil og eksklusivt merchandise fra N-club eller N-clubs sponsorer. Præcist hvordan det fungerer, vil vi afsløre når N-club 4 bliver lanceret.


Vi glæder os helt vildt til at starte det nye N-club sammen med jer, og til jer der sidder og venter spændte og utålmodige... vi lancerer snart. Meget snart endda!I får lige en lille portion billeder fra siden, som den så ud under vores brugertest. Bemærk at disse billeder er taget fra vores developer-build og tingene i ser her stadig kan nå at ændre sig.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

26-03-2012 21:46

Sh*t just got real!
0
1ups givet

#2 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

26-03-2012 21:57

Glæder mig rigtig meget. Ser virkelig sweet ud Smiley

0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

26-03-2012 22:04

Jeg håber altså lidt at banneret øverst på siden kommer til at se lidt mere fantasifuldt og farvestrålende ud, men ellers virker det spændende... Smiley
0
1ups givet

#4 - Agger

Level: 3 (Koopa-Troopa)

26-03-2012 22:06

Awesomeness i højeste grad!
0
1ups givet

#5 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

26-03-2012 22:19

Glæder mig også super meget Smiley
0
1ups givet

#6 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

26-03-2012 22:29

Det hele lyder rigtig spændende. Ser helt bestemt frem til det!
0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

26-03-2012 22:31

Håber det vil tiltrække gamle brugere og igen give nye besøgende lysten til at benytte siden. Jeg har selv en række forumemner i tankerne, så vi skal da i hvert fald give det et forsøg!
0
1ups givet

#8 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

26-03-2012 23:02

Ser sku godt ud, drenge og piger. Smiley Det er øjeguf. Smiley
0
1ups givet

#9 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

26-03-2012 23:02

Det ser flot ud, men jeg mindes at designet sidste gang det blev framvis så flottere ud. Det kan være fordi jeg har en dårlig hukommelse, der er blevet ændret noget eller at Tomb Raider var på forsiden sidst det blev fremvist Smiley
0
1ups givet

#10 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

26-03-2012 23:15

Fet man. Men "The Danish Nintendo Community" lyder meget bedre.
0
1ups givet

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

26-03-2012 23:22

Det fedeste er brugergeneret nyheder og anmeldelser synes jeg. Jeg har til tider savnet lidt at skrive nyheder og anmeldelser, så dette er en rigtig fed måde, at kunne gøre det på, så man ikke behøver at have dårlig samvittighed, i de måneder hvor man ikke lige gider.

Men det see sweet, sweet ud og jeg glæder mig til, at udforske C-club 4 Smiley
0
1ups givet

#12 - odensen

Level: 11 (Octorok)

27-03-2012 00:08

Lyder rigtig godt.. wow.. n-club 4 life..
0
1ups givet

#13 - Kanin

Level: 23 (Skree)

21-10-2020 15:51

Jeg glæder mig personligt til at se hvordan siden får nyt liv, nu hvor alle kan skrive en nyhed. Når Smasherne begynder at annoncere arrangementer i nyhederne og når vi begynder at hive gamle klassikere frem til en retro anmeldelse.

Til Moyens meta kommentar!
0
1ups givet

#14 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

27-03-2012 00:25

Solide koncepter i har udtænkt. Glæder mig til at se en fuldt funktionsdygtig side i aktion!
0
1ups givet

#15 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

27-03-2012 00:35

men jeg mindes at designet sidste gang det blev framvis så flottere ud.


Det kan jeg, som nok en af de eneste, give en fornuftig forklaring på Smiley De billeder du så sidst, var ikke omsat til HTML. Det var rene billeder lavet af grafikere. Det der fremkommer her, er det endeligt omsatte HTMl, som afviger en smule.

Når det så er sagt, min feedback ud fra hvad jeg ved og har set -- få lige styr på skrifttyperne på tværs af browsere og operativsystem Smiley Det system der blev valgt til at holde styr på det, virker tydeligt ikke cross-platform.

... Kig i øvrigt lidt på linkene i bunden af siden, nogle af dem er stadig døde på udviklingssiden Smiley Der er ligeledes et dødt lidt på forumsiden hvis man ikke er logget ind til glemt password funktionen.

Det er dog rigtigt rart at se, at I har fået lagt sidste hånd på det jeg selv i høj grad var med til at starte og skabe -- specielt i konceptfasen før nogen andre kendte til projektet. Jeg glæder mig også over, at I har fået fixet nogle af de huller i konceptet som vi aldrig fandt en løsning på i den tid jeg brugte på projektet.

Flot arbejde Smiley

EDIT: Jeg laver lige en liste af fejl og mangler en af dagene tror jeg Smiley Der er nogle småting hist og her Smiley

0
1ups givet

#16 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 00:50

Bliver både brugeranmeldelser og -nyheder publiceres uden et redaktionelt filter? I så fald kunne jeg godt frygte for mangel på korrektur.

Glæder mig til at lege med det!
0
1ups givet

#17 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-03-2012 01:01

Piey: Begge dele kræver accept fra en fra crewet Smiley
0
1ups givet

#18 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

27-03-2012 09:41

Det ser super sprødt ud Smiley

men øjeguf ? helt ærligt Smiley
Har ikke selv et bedre forslag lige nu men det lyder godt nok fjollet Smiley
Håber det er i orden med ris og ikke kun ros Smiley
0
1ups givet

#19 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 11:07

At tage betaling for ekstra features er en rutchebane som jeg ikke bryder mig om og som sandsynligvis vil betyde at jeg holder mig væk når det bliver indført Smiley
0
1ups givet

#20 - AND

Level: 35 (Lakitu)

27-03-2012 12:17

Det er vel heller ikke det som er hensigten, men tvært imod at motivere folk til at opnå de ekstra features ved at deltage mere på siden? Så er betalingen jo bare en genvej for de 'dovne' brugereSmiley Jeg har i hvert fald selv tænkt mig at så for en del retro-anmeldelser, men det havde jeg gerne gjort selv uden belønningsfunktionen, fordi det lader til at blive så let at gennemføre ved n-club 4 Smiley
0
1ups givet

#21 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 12:23

Problemet er at i deler jeres medlemmer op i to klasser: Herrefolket og pøblen. Og da jeg ikke kunne drømme om at betale for at blive en del af herrefolket, og ikke har lyst til at blive reduceret til at være en del af pøblen, så er der heldigvis en tredje mulighed: At holde sig helt væk.
0
1ups givet

#22 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

27-03-2012 12:43

Nikra har fat i noget
0
1ups givet

#23 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

27-03-2012 12:49

Hvis bare man bruger et par timer om ugen på at skrive noget godt content, så burde det ikke være så svært at blive deluxe gratis.
Hvis man alligevel kun har tænkt sig at skrive på siden et par gange om året, når der skal brokkes over et eller andet crewet har gjort, så gør det vel ikke den store forskel om man er deluxe eller ej.
0
1ups givet

#24 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 13:12

Det er akkurat lige som de fleste ulande fungerer: Man knokler i årevis for at opnå noget, bare for at blive overhalet inden om af nogle som kan betale sig fra det.
0
1ups givet

#25 - Statustekst

Level: 10 (Bomchu)

27-03-2012 15:07

Giver ingen mening
0
1ups givet

#26 - odensen

Level: 11 (Octorok)

27-03-2012 15:10

Jeg kan se hvad du mener nikra.. Men igen.. det lyder som om det ikke kræves.. (host gold)

Personligt synes jeg det lyder godt.. og tror det giver (noget af det jeg har efterlyst) mere dynamik på siden.. Men lad os nu se..

Ps istedet for deluxe.. kunne man måske kalde det.. vip eller N-fan..

og.. med brugergeneret indhold ville en "hvad laver de andre" (sony, apple, samsung, ms, android mm.) sektion.. også give mening..
0
1ups givet

#27 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 15:35

Er jeg virkelig den eneste her som tør komme med noget seriøs kritik af deres nye site. I pety you all!
0
1ups givet

#28 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 15:37

Du er den eneste der har dum kritik i hvert fald.
0
1ups givet

#29 - Zintendo

Level: 10 (Bomchu)

27-03-2012 15:43

thumbs up
0
1ups givet

#30 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 15:47

Sandheden er ilde hørt. intet nyt der!!!
0
1ups givet

#31 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 15:54

Istedet for at kun være her (n-club), så skulle i besøge sites som gamefaqs.com eller gamespot.com . hvis i kan bare en smule engelsk, så vil i finde ud af at n-club er intet i forhold til det globale network.
0
1ups givet

#32 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

27-03-2012 16:01

Nikra, det er jo ikke et eller andet korrupt styre eller noget, det er en fucking Nintendo-fanside. Hvorfor betyder det så meget for dig, at du (muligvis) ikke bliver deluxe-medlem? Er dit selvværd så dårligt, at du føler dig underkuet hvis du ikke har et lille mærkat ved siden af din online-bruger?

Den rigtige prestige kommer fra at skrive gode indlæg.

(Når det så er sagt, 360kr for et kvartal? Er I sindssyge? lol)
0
1ups givet

#33 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 16:04

Lyder cool nok det her. Håber jeg er aktiv nok, for jeg gider godt nok ikke at betale haha Smiley

Kan godt følge Nikras kritik til det punkt, at det jo helst ikke skal splitte brugerbasen i to. Men jeg gider ikke være negativ inden jeg har set, hvordan det kommer til at fungere i praksis.

Eagle: Jeg var selv lidt i chock, da jeg læste prisen Smiley Tvivler på, at nogen gider betale dét xD
0
1ups givet

#34 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 16:12

Prisen er helt ude i skoven, jeg tvivler på at N-club virkelig er så hårdt ramt, at de bliver nødt til at røvrende folk for at få det hele til at køre. Det er dårlig service, når kampråbet er at N-club elsker dets brugere.
0
1ups givet

#35 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

27-03-2012 16:14

Det er jo trods alt ikke første gang N-club har haft et deluxe-medlemskab. De havde det også tilbage omkring... 2004? Dengang betød det næsten ingenting; jeg tror ikke engang vi fik noget for de 50 kr. for et år det kostede dengang. Måske en lille promo-video der blev sendt rundt, jeg husker det ikke rigtigt.

Der kom dog aldrig noget skel mellem de to former for brugere. Når man er så lille et community, så kommer man alligevel til at kende gode postere fra dårlige postere, og det handler ikke om man har deluxe-medlemskab eller ej.

Det nye auktionshus virker da lovende, men jeg kan ikke forestille mig at det bliver en dealbreaker. Det virker til gengæld som et fint incitament for at være mere aktiv.
0
1ups givet

#36 - Finq3r

Level: 4 (Stalkid)

27-03-2012 16:18

Det er da fint at man nu skal betale for sådan noget deluxe.
0
1ups givet

#37 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

27-03-2012 16:20

Gamespot og Gamefaqs er da endnu værre sider end N-club. Helt klart i den lave ende af amerikanske gamingsider.

+1 til kritikken om de 360 kr. holy shit
0
1ups givet

#38 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 16:24

Til Eagle: Du har åbentbart ikke fattet hvad det går ud på: At forlange penge i det hele taget for at opnå fordele på et site, er på længere sigt, døden for internettet. Hvis du ikke fatter det, så har jeg ondt af dig.
0
1ups givet

#39 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-03-2012 16:25

1Up til at GameFaqs bestemt ikke er en kvalitetsside.
1Up til måben af prisen for deluxe medlemskab O.o
0
1ups givet

#40 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 16:27

Så smider jeg 1UP til 1UP.com for at være en god hjemmeside. Dem kan jeg faktisk gode lide. Stort 1UP herfra.
0
1ups givet

#41 - Ebbebom

Level: 6 (Cucco)

27-03-2012 16:27

Nikra min ven. Blot fordi du selv hører til pøblen irl (selvom jeg godt ved du ligger endnu lavere i hierarkiet end det) behøver du jo ikke være negativ overfor det nye n-club. Jeg kan dog godt se at det er et problem for dig. Du har ingen penge til at købe dig til deluxemedlemskab og du har også flere gange bevist at du ikke kan skrive nogle gode indlæg. Men når du tydeligvis ikke kan lide at være herinde så kunne du også bare forlade siden som du også selv foreslog. Og hvordan kender du selv til sider som gamefaqs.com og gamespot.com når du ikke selv besidder nogen engelskkundskaber. Smut du bare hjem nej vent du har ikke noget hjem for du er hjemløs men smut du bare ned i rema 1000 og pis på gulvet der i stedet for at grisse denne hjemmside til med dine uintelligente indlæg.
0
1ups givet

#42 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-03-2012 16:27

Nikra: Hav gerne ondt af mig, men kan du forklare mig det så?

Internettet er længe været og er fortsat en stigende faktor og det svarer til at man tidligere betalte for et medlemskab i en klub eller hos et firma. Jeg synes bestemt ikke der er noget galt i det, hvis det der bliver leveret for prisen faktisk er pengene værd.
0
1ups givet

#43 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 16:27

Så smider Nikra de store guns ud på marken. Dumme guns, more like it.

Det er i hvert fald godt, at det ikke er PÅKRÆVET at man betaler for at bruge hjemmesiden, Nikra Smiley
0
1ups givet

#44 - Finq3r

Level: 4 (Stalkid)

27-03-2012 16:29

Nikra ikke vær negativ
0
1ups givet

#45 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

27-03-2012 16:33

Du kan jo gøre præcis det samme på det nye N-club med et almindeligt medlemskab som du kan på den nuværende side, og du har endda adgang til en masse nye funktioner. Du behøver ikke engang betale for at få Deluxe-medlemskabet.

Og nej, Nikra, jeg har åbenbart ikke forstået hvad det går ud på, når du pludselig ændrer dit argument så radikalt: dine første par kommentarer handlede om et "skel" mellem brugerne, og nu handler det pludselig om at betale. Ville du så have det bedre med det hvis betalingsmuligheden blev fjernet helt?

Du behøver i øvrigt ikke spille overlegen i dine kommentarer, jeg er frisk på en ordentlig diskussion.
0
1ups givet

#46 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 16:36

Til Furiøse Frederik: Det var godt nok en af de længste intetsigene komentarer jeg længe har set. Det er ufatteligt at medlemmerne her ikke kan tåle noget konstruktiv kritik uden at i kammer helt over,
0
1ups givet

#47 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

27-03-2012 16:39

Det lyder som om deluxe-medlemskabet hovedsageligt er gratis adgang til bunken af merchandise fra sponsorerne.
Så længe almindelige brugere ikke bliver forhindret i at skrive kommentarer, emner eller indlæg, så er jeg egentlig ligeglad.
0
1ups givet

#48 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

27-03-2012 16:40

Slipper man ikke for reklamer med Deluxe? Det er da en fin grund i sig selv til at købe det, IMO. Nu er reklamerne her ikke så slemme som på andre sider, men jeg har personligt meget imod reklamer, så det kunne være fedt med valget...
0
1ups givet

#49 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

27-03-2012 16:42

Har du prøvet Adblock? Kan installeres gratis til både Chrome og Firefox.
0
1ups givet

#50 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 16:43

Bortset fra det, så kunne jeg godt ønske at nogle af "Crewet" kom på banen og sagde deres mening.
0
1ups givet

#51 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-03-2012 16:47

Nikra: Det er jo klart at du synes det er intetsigende kommentarer når du kun kommenterer på dem uden indhold. Jeg vil gerne høre hvorfor du er så meget imod at betale for noget på nettet.

Og seriøst, Frederik, hold din kæft. Det der hjælper overhovedet ikke til noget udover at piske en dårlig stemning op. Det er ikke det N-Club har brug for nu.

EDIT: Yay, moderator til undsætning!
0
1ups givet

#52 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 16:49

Denne dikskusion er ved at gå ud af proprationer: Min mening er at man ikke bør tage sig betalt for noget som helst når man er online og besøger sites. Derfra og så til at hidse sig op som nogle af jer gør er bare latterlirgt.
0
1ups givet

#53 - Kanin

Level: 23 (Skree)

27-03-2012 16:46

Jeg kan sige, at vi i øjeblikket er ved at ligge sidste hånd på værket og vi tager al ris og ros med som feedback Smiley

Så vær ikke bange for at bringe kritik på banen! Men vi er glade for modtagelsen so far Smiley
0
1ups givet

#54 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

27-03-2012 16:51

Jeg synes det ser virkelig godt ud og lyder ligeså. Jeg føler mig mere motiveret til at bidrage til siden med indlæg og eventuelt anmeldelser til den tid, end jeg føler nu hvertfald.
Jeg vil dog ikke betale hele 360kr. for blot tre måneder, så jeg må vel tage den anden vej! :]
0
1ups givet

#55 - Kanin

Level: 23 (Skree)

27-03-2012 16:55

Jeg vil lige minde folk om at holde en sober tone, uanset om man er enig eller ej. Personlige angreb tolereres ikke, slet ikke i en tråd der handler om det nye N-club.

Har i tvivls-spørgsmål omkring omgangstonen kan i henvende jer til crewet Smiley
0
1ups givet

#56 - E

Level: 4 (Stalkid)

27-03-2012 16:59

Spændende Smiley
0
1ups givet

#57 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 17:06

@Furiøse Frederik
Vær hilset Sure Sigurd 2.0. Hyggeligt at se dine yderst intelligente og fine pointer her på forummet igen Smiley!

Og on-topic.
Det ser virkelig nice ud Smiley Meget professionelt og frisk. Men hvordan bliver det brugergenerede materiale administreret? Kommer det hele bare ind på en forside eller? Smiley Jeg vil personligt aldrig betale 360 kroner, og tror at jeg vil have det fint som standardmedlem.

Mvh.
Peter


0
1ups givet

#58 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 17:11

@ Powerfull:
Der bliver nævnt et sted at crewet skal godkende al brugeregenereret indhold (anmeldelser, nyheder og lignende jazz) før det ryger ud på forsiden, så det lyder altsammen meget godt i mit hovede Smiley

EDIT: Og så kan jeg selvfølgelig se at det slet ikke er det du spørger ind til. Nevermind Smiley
0
1ups givet

#59 - Nikra

Level: 9 (Bob-omb)

27-03-2012 17:12

My name is Nikra, I own your all!!!
0
1ups givet

#60 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

27-03-2012 17:13

Lige nu er der vist intet lignende jazz, omend artikler kunne være fuldstændig oplagte også at lade folk sende ind, men jo, det skal godkendes af crewet førend det kommer op.

EDIT: Hov, jeg læste også forkert. Som er var da jeg testede det, der var brugeranmeldelser og crewets anmeldelser samlet på én side (sektionen kaldet anmeldelser). Samme med nyheder. Som brugerskribent er du derfor såkaldt midlertidigt crew. Du kan også hele tiden se dine indsendte anmeldelser og nyheder på din profil Smiley
0
1ups givet

#61 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

27-03-2012 17:21

Vi vil skam ikke spise jer af med blot at have jeres egen lille del hvor kun jeres anmeldelser og nyheder er - de kommer naturligvis til at stå side om side med alle de andre nyheder og anmeldelser Smiley

Det er netop det der er hele kernen i at vi mere eller mindre vil fjerne de grænser der er mellem almindeligt medlem og så crewmedlem - i hvert fald på dét punkt Smiley
0
1ups givet

#62 - Optimus Prime

Level: 8 (Pirahna Plant)

27-03-2012 18:14

Det nye N-Club ser spændende ud, og jeg glæder mig meget til at blive en mere aktiv del af siden!
Det er super at i har lagt så meget arbejde i at lave en ny og forbedret Nintendo fanside for alle os Nintendo nørderSmiley
0
1ups givet

#63 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

27-03-2012 18:33

Hvorfor er Deluxe prisen så høj? Det er mere end 4,5 gange dyrere end hvad et abonnement på Official Nintendo Magazine koster, bare lige for at bringe det i perspektiv.
Men det bliver da spændende at se om det kan få pustet noget mere liv i community'et. Det virker i hvert fald umiddelbart som I har gjort noget ud af det.
0
1ups givet

#64 - AND

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2012 09:21

Hvis crewet skal godkende alt indhold inden det når forsiden, gælder det så også alle forumindlæg? Det ville jeg i givet fald synes var en rigtig dårlig ide, da dynamikken i de forskellige fora ville bliver totalt smadret af, at man skulle til at vente på at få sit indlæg igennem 'systemet'.
0
1ups givet

#65 - Kanin

Level: 23 (Skree)

28-03-2012 09:23

@AND - Forummet kommer til at fungere, som det altid har gjort. Så ingen godkendelses process.
0
1ups givet

#66 - AND

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2012 10:27

Fedt fedt!
0
1ups givet

#67 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

28-03-2012 11:24

Hvad er det i skal godkende i anmeldelser ? Er det stavefejl osv eller er det om karakteren passer staben Smiley ?
0
1ups givet

#68 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

28-03-2012 13:45

Eagle:
Jeg frygter bare, at jeg ikke kan få lov til at byde Smiley
Er vild med auktioner ser du, så nu blvier jeg jo nødt til at skrive. Frygter bare lidt, at man kan ende med en del "tomme" indlæg, for lige at nå op på de påkrævede point i en given periode. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget der er ved at være deluxe-medlem, og jeg tvivler på, at det bliver et problem.

Jeg er dog lidt skuffet over, at der på det nye N-club tilsyneladende ikke er nogen plan om, at krone mig til sidens kejser. Havde virkelig håbet på, at få den titel Smiley
0
1ups givet

#69 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

28-03-2012 11:34

chessr - Stavefejl og formatering. Anmelderens holdning til spillet er vi på godkendelsesfronten naturligvis fløjtende ligeglade med Smiley
0
1ups givet

#70 - Navn

Level: 19 (Bullet Bill)

28-03-2012 14:14

Hey crew, vi mangler stadig svar på hvorfor prisen er så høj. Jeg kan forestille mig det er en typo, og at det koster 360 årligt (hvilket dog stadig er ret højt).
0
1ups givet

#71 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

28-03-2012 17:33

Hey Abild. Den kan jeg svare på Smiley Jeg havde nemlig samme spørgsmål, da jeg var med til at teste funktionerne forleden dag. Så vidt jeg husker så forklarede Thomas, at hvis man skriver indlæg og opretter emner der kan kategoriseres som værende spam eller trolling og de slettes, så mister man dobbelt så mange point, som man ellers fik for at oprette disse. Dvs. man bliver straffet forholdsvis hårdt for den slags og det vil derfor aldrig blive en fordel at lave den slags gejl.
0
1ups givet

#72 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

28-03-2012 17:48

Zøvnig: Tak for svaret! Lyder jo fint, godt at de har tænkt over det!

Navn: Yeah, jeg ville heller ikke betale 360kr på årsbasis, men det kan da godt være, at det er en typo. En udmelding ville være en god ting!
0
1ups givet

#73 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

28-03-2012 20:54

Ingen behøver føle sig tvunget til at få Deluxe-adgang. Det vil være gratis at bruge sidens eksisterende funktioner, præcist som det er i dag... plus der kommer adgang til nogle ekstra gratis funktioner.

Og, det er ikke påkrævet at købe sig adgang til Deluxe-funktionerne. Man kan endda opnå Deluxe-funktionerne gratis ved at bidrage med indhold.

M60dk, indholdet i Official Nintendo Magazine koster penge. Det gør indholdet på N-club ikke, så perspektivet er det stik modsatte.

Navn, prisen er ikke høj. Tværtimod, så er prisen lav ift. det unikke produkt man får for pengene, og den er lavere end andre unikke online services. Fx koster adgang til sprøde funktioner hos dating.dk 450 kr. i kvartalet og hos slankedoktor.dk koster adgang til lækre funktioner 597 kr. i kvartalet.

Udover de forskellige funktioner og fordele, der bliver adgang til for Deluxe-medlemmer, når vi lancerer, så har vi flere funktioner og fordele på tegnebrættet, som løbende vil blive tilføjet.

Flere har råbt op om mulighed for at fjerne reklamer. Det har vi reageret på ved at vi nu fjerner reklamebanner helt, og indfører et stærkt alternativ til at holde klubben i live, og til at få den til at nå helt nye levels.
0
1ups givet

#74 - AND

Level: 35 (Lakitu)

28-03-2012 21:49

Kan I komme lidt tættere på hvornår I regner med at N-club 4 bliver gennemført? Smiley
0
1ups givet

#75 - Kanin

Level: 23 (Skree)

28-03-2012 22:50

Snart. Meget snart. Vi snakker med vores udvikler på daglig basis nu og kommer hele tiden tættere på et færdigt site. Mere er der vist ikke at sige i øjeblikket Smiley

Bjarne må være "the official" in these matters.
0
1ups givet

#76 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

29-03-2012 00:54

Nu er det ret tydeligt at I ikke vil ud med hvad med som Deluxe-medlem får på det nye N-Club, så jeg vil blot pointere at jeg så synes det er en fejl I har annonceret den (tilsyneladende høje) pris forud for I siger noget om hvad man får for det.

Må indrømme jeg heller ikke kan se mig selv betale for at bruge Dating.dk eller slankedoktor.dk bør det nok indskydes. Jeg glæder mig til at se hvad det er I mener er så mange penge værd dog Smiley
0
1ups givet

#77 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

29-03-2012 02:37

Bjarne:
Er det stærke alternativ til reklambannere prisen på Deluxe-pakken? For jeg tvivler meget stærkt på, at I vil kunne tjene særlig meget på at sælge Deluxe-pakker.

Er i øvrigt enig med Bo, men jeg venter gerne og ser. Vil dog gerne pointere, at der nærmest skal være adgang til gratis tøj og spil (altså fysiske og attraktive varer), hvis jeg skulle finde på at investere 360kr i Deluxe. Synes stadigvæk, at det er meget.
0
1ups givet

#78 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

29-03-2012 10:29

Alt for dyrt hvis man ikke får spil osv får de penge.
0
1ups givet

#79 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-03-2012 10:36

Med de nye Coins introduceret for Deluxe-medlemmer, bliver det muligt at byde på auktioner i N-clubs nye auktionshus. Her vil der blive introduceret eksklusive auktioner for N-clubs Deluxe-medlemmer. Her vil der være auktioner om konsoller, spil og eksklusivt merchandise fra N-club eller N-clubs sponsorer. Præcist hvordan det fungerer, vil vi afsløre når N-club 4 bliver lanceret.


0
1ups givet

#80 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

29-03-2012 11:32

ja auktioner. Det er ikke det samme som at man får det sikkert Smiley
0
1ups givet

#81 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

29-03-2012 12:54

At være N-club Deluxe-medlem < at sidde i en spa i Miami i 28 graders varme og drikke Monster Energy.
0
1ups givet

#82 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

29-03-2012 13:13

Lukas:
Jaaa, men 360kr for måske at få noget er ret dyrt, når man er en fattig studerende Smiley
0
1ups givet

#83 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

29-03-2012 13:39

360 kr!?
Daaaaamn det er mange penge!!

Hvis man køber PlayStation Plus abonnement til sin PS3, koster det 375 kroner for et HELT år eller 115 kroner for 90 dage! Og der får man gratis spil hver uge, gratis Temaer, Baggrundsskærme og Avatarer til sin profil hver uge, samt eksklusive tilbud hver uge! Derudover er der specifikke features som kun er anvendelige for Plus medlemmer... (Og det betaler jeg ikke engang for)

Jeg kan simpelthen ikke se at det er en realistisk pris at forlange...
Og ja, jeg ved godt at man kan opnå det samme gratis, men så lad det da være sådan at man KUN kan få det ved at være aktiv på N-club, og ikke ved at bruge en masse penge Smiley
0
1ups givet

#84 - AND

Level: 35 (Lakitu)

29-03-2012 14:58

Jeg tror ikke at betalingsmuligheden skal ses som et seriøst tiltag. Delux-medlemskabet er, i modsætning til sidst, indført for at involvere brugerne mere på siden - en gulerod om man vil. Betalingsmuligheden er så den lette genvej, men jeg er ikke i tvivl om at delux-funktionen er til for at motivere brugerne til at øge aktiviteten på n-club.
0
1ups givet

#85 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

29-03-2012 16:20

Helt enig AND, men netop af den grund synes jeg at det er meningsløst at man OVERHOVEDET kan købe sig til et Deluxe-medlemsskab, istedet for at det er noget man gør sig fortjent til...

Hvis prisen er sat så højt for at folk hellere vil arbejde for det og få det gratis, kunne man lige så godt have sagt 500 kr. om måneden... Igen er pointen at det ikke giver nogen mening at man kan betale for det
0
1ups givet

#86 - AND

Level: 35 (Lakitu)

29-03-2012 16:47

Tja - omvendt så kan man sige at det jo bare er en ekstra service, skulle der være en enkelt eller to derude som føler at de har pengene, men ikke tiden, til at blive delux-member. I sådan et tilfælde vil n-club jo kunne 'vinde' et ekstra medlem eller to og det er jo fint nok. Jeg tror bare ikke at det bliver et relevant tiltag - mere en slags rygdækning i et forsøg på at give alle muligheden for at komme med...
0
1ups givet

#87 - 0

Level: 23 (Skree)

29-03-2012 21:12

I er jo ikke tvunget til at købe Deluxe.
0
1ups givet

#88 - AND

Level: 35 (Lakitu)

29-03-2012 21:34

Præcis... Smiley
0
1ups givet

#89 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

30-03-2012 18:27

Bjarne -- at sammenligne et Nintendo-community med slanke- og datingsites holder da ikke. Communityet her er et nichesite ift. de to du nævner. Opvej samtidig hvad folk får: Vægttab (bedre selvværd osv.) eller en kæreste kontra nogle eksklusive auktioner, hvor man kan købe merchandise I får kastet i nakken. Hvis det kostede en 50'er i kvartalet, ville nogle sikkert overveje det.
Når det er sagt ser opdateringen rigtig godt ud! Glæder mig til lanceringen Smiley
0
1ups givet

#90 - 0

Level: 23 (Skree)

30-03-2012 18:31

Har I overvejet at beløbet er "højt" sat, så det virker som en skræmmefaktor, og at man ligefrem bliver nødt til at være aktiv bruger på siden, så man får samme fornøjelse som dem, der køber sig til herlighederne?
0
1ups givet

#91 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-03-2012 18:40

Så folk skal "skræmmes" til at være aktive?

fet man
0
1ups givet

#92 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

30-03-2012 19:02

Galactico --> Som jeg sagde tidligere, så kunne de lige så godt sætte prisen på 500 kr. om måneden... Det giver jo ingen mening at gøre det på den måde... Hvorfor ikke bare fjerne muligheden for at betale helt, og gøre det til en eksklusiv service for aktive brugere? De forskellige belønninger man får for det, er vel "lokkemad" nok i sig selv, istedet for at man skal sidde og tænke "MUHAHA! Nu har jeg GRATIS gjort mig fortjent til noget som de andre betaler en masse penge for! IN YOUR FACE BIIATCHES!" Smiley
0
1ups givet

#93 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-03-2012 22:46

Jakob, auktionerne er ikke merchandise fra nakken, og Deluxe-funktionerne omfatter meget mere end auktioner Smiley

Galactico og Oni Nick, det hjalp ikke at lade jer 'trolle' på siden, så der må skrappere metoder til Smiley

Tak for jeres super gode input... specielt omkring prissætningen... hvilken vi ikke når at ændre ved pt. Smiley

Er I klar til i morgen? Smiley
0
1ups givet

#94 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-03-2012 22:55

Det er korrekt at der har været et trollingregime lige siden Nikra satte fokus på korruptionen og N-clubs forkastelige fundament, men før det tidspunkt var N-club et meget livligt sted.

Jeg tvivler på at et nyt design ændrer på tingene, men vi må se... Det gik i hvert fald ikke for Playception.
0
1ups givet

#95 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

30-03-2012 23:03

Playception er blevet værre for hvert redesign de har lavet. lol

Hvis N-clubs nye design failer, så finder folk bare et andet sted at gå hen. Vi har set N-Touch, Nintendome og N-Gamez falde, men det har ikke forhindret de folk i, fra tid til anden, at besøge N-Club i dag. Det er egentlig ret sjovt at der er opstået sådan en 'Nintendo fansite'-kultur i Danmark.
0
1ups givet

#96 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-03-2012 23:08

Der er ikke nogen til at tage over for N-club.
0
1ups givet

#97 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

30-03-2012 23:38

Måske ikke lige nu. Men så længe der er behov for det, vil der altid opstå et nyt.
Folks manglende interesse i nye Nintendo-spil og i at diskutere dem, er et større problem, IMO.
0
1ups givet

#98 - 0

Level: 23 (Skree)

30-03-2012 23:40

Hvem troller? Jeg mener bare ikke beløbet er højt sat, hvis man synes man får noget for pengene.

Jeg nævner bare skræmmefaktor, så brugerne føler sig nødsaget til at være aktive i forum og skrive anmeldelser, osv. Så de får samme goder som de mindre aktive og da det ser ud til at I satser stort på brugergenereret indhold er det da også fint at belønne de brugere.
0
1ups givet

#99 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-03-2012 23:45

Galactico, med 'trolling' komplimenterede jeg blot dit og Oni Nicks generelt høje aktivitetsniveau i klubben. Du kan have ret i at en pris, uanset størrelsen, kan opfattes skræmmende Smiley

Vi trækker stikket om lidt... vi ses på den anden side Smiley
0
1ups givet

#100 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-03-2012 23:55

Togbis formulerede det ret godt: Der er ikke nogen interesse for Nintendo pt. Men jeg vil da ønske N-club held og lykke, vi ses.
0
1ups givet

#101 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

30-03-2012 23:58

Togbis har helt ret. Over and out Smiley
0
1ups givet

#102 - Oni Nick

Level: 26 (Octopi)

30-03-2012 23:59

FFFFFF- Jeg ville have det sidste ord!!!

Nå, det går nok.
0
1ups givet

#103 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

31-03-2012 00:00

Ja, det gør dét jo nok.
0
1ups givet

#104 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

31-03-2012 00:03

Ser frem til, at se det ny design når jeg vågner Smiley
0
1ups givet

#105 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

31-03-2012 00:05

LOL SIDSTE ORD?
0
1ups givet

#106 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

31-03-2012 01:04

Bedre held næste gang Smiley For første gang nogensinde er jeg den absolut eneste online. Forever alone
0
1ups givet

#107 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

31-03-2012 16:35

Det ser godt ud med det nye design... Nu kræver det bare noget tilvænning.
2
1ups givet

#108 - Kanin

Level: 23 (Skree)

31-03-2012 16:46

Med hensyn til tilvænning til det nye design, kunne det være fedt hvis i brugere gør os opmærksom på "tilvænnings problemer". Således kan vi måske få rette nogle små ulogiske design valg Smiley
0
1ups givet

#109 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

31-03-2012 17:28

Thomas Dyregaard skrev:
Med hensyn til tilvænning til det nye design, kunne det være fedt hvis i brugere gør os opmærksom på "tilvænnings problemer". Således kan vi måske få rette nogle små ulogiske design valg SmileySå vil jeg altså virkelig udpege antallet af kommentarer per side, på en nyhed, som mit største pet peeve (i hvert fald umiddelbart), med siden. Her på nyheden er vi oppe på 22 sider allerede nu - jeg vil gerne kigge gennem 32 linjer (hvis vi antager at vi har 16 kommentarer af 2 linjer), men hvis det kræver at man så skal loade siden 4 gange, så er det altså tre for meget i mine øjne.

0
1ups givet

#110 - Gangbesvaer

Level: 4 (Stalkid)

31-03-2012 17:47

Ja ja, nu er vi jo ikke kommet for at tælle sider. Men jeg oplever noget spøjst. Jeg kan scrolle horisontalt. Jep, som holland. Frem og tilbage, men der er ikke en skid ude til højre i siden. Personligt er jeg ligeglad, men hvad er det for noget bræk? Jeg bruger firefox til mac, og disse to centimeter i højre side bænder mig af.
0
1ups givet